ورود

View Full Version : سوال: چند تا سوال نه چندان زیاد سخت در ویژوال بیسیک 6

Hamishebahar
دوشنبه 13 آبان 1387, 13:06 عصر
با سلام خدمت عزیزان و کاربران و دوستان برنامه نویس. من چند تا سوال در مورد وی بی داشتم که خیلی به مغزم فشار آوردم ولی نتونستم جواب رو پیدا کنم. خیلی احتیاج دارم و ممنون میشم اگه بی جواب از اینجا خارج نشم.این سوال رو جاهای دیگه هم مطرح کردم ولی جواب خوبی به دستم نرسید:

1.من می تونم هندل پنجره های باز توی ویدوز رو پیدا کنم ولی نیاز به یه تابع دارم که بتونم اونو از حافظه پاک کنم(End Task Or End Process)

2.از کجا باید بدونم که این پنجره ها برای ویندو Explorer هستند یا نیستند

3. میخوام آدرس پنجره رو پیدا کنم مثلاً اگه یک پنجره مربوط به Explorer باز است و آدرسش هم \C:\Ali\P30World هست میخوام این \C:\Ali\P30World رو پیدا کنم.

4.چطوری میتونم آی دی یک پنجره رو پیدا کنم مثلاً پنجره C:\Ali\P30World مربوط به Explorer هست.

5.چطوری میتونم پروسس های مخفی توی ویندوز رو پیدا کنم و اونا رو ببندم.

6.آیا تابع یا ترفندی هست که بشه برنامه رو از پروسس قفل کرد مثل نورتون پیغام Access is denied بده؟

7.چطوری میتونم وقتی در ویندوز پنجره ای باز شد بلافاصله آدرسش رو دریافت کنم.(تیکه کد سوال 2)

8.چطوری میتونم وقتی فایلی در ویندوز روی آن Down یا Click یا DblClick یا Select شد آدرس آونو بلافاصله بگیرم.

9.چطوری میتونم وقتی فایلی در سیستم داره حذف یا کپی یا کات یا پیس میشه جلوشو بگیرم و آدرسش رو هم بدست بیارم

خیلی احتیاج دارم و ممنون میشم اگه جوابمو از شما دوستان بگیرم.
ممنون از همکاران عزیز

ab1234
دوشنبه 13 آبان 1387, 14:12 عصر
سوالات بوی خون میدن!! :گیج:

sinashahab
دوشنبه 13 آبان 1387, 14:30 عصر
حتما برای ساخت ویروس می خوای ؟

Dr.Bronx
دوشنبه 13 آبان 1387, 20:10 عصر
ببين اين كد mccafe رو از كار ميندازه يعني مي بنده مي تونه از روي اين استفاده كني
(مسئوليتش با خودته)

Shell "net stop" & " " & """" & "mcshield" & """", vbHide ' in code mcafee ro gheire faal mikone

يقينا براي ويروس هست اينا - ويروسي كه اجازه ي copy & paste رو نمي ده
البته دنبال يك ايده جديد باش اين قبلا ساخته شده

sinashahab
دوشنبه 13 آبان 1387, 20:32 عصر
نه فکر کنم می خواد هر فلدری که کپی شد پاک بشه .

Hamishebahar
یک شنبه 26 آبان 1387, 11:37 صبح
سلام.
دوستان من اشتباه نکنین. من اینا رو برای آنتی ویروس نویسی میخوام نه ویروس نویسی.
لطفاً یکی جواب واضع تری بده.

ali_habibi1384
دوشنبه 27 آبان 1387, 21:34 عصر
چطور میخوای آنتی ویروس بنویسی در حالیکه ساده ترین چیزها رو نمیدونی؟!
اسم آنتی ویروست چیه؟

Hamishebahar
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 18:04 عصر
علیک.
من سوال کردم. جواب خواستم.
اگه میشه لطفاً جواب بدین نه اینکه سوال کنین.
مرسی.

xxxxx_xxxxx
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 19:05 عصر
بعد از شش ماه همچنان به دنبال جواب سؤالاتتون هستيد؟
اگر تا الان جستجو كرده بوديد نصف جواباتون رو پيدا كرده بوديد. مابقي مربوط به هوك كردن توابع API ميشه كه باز هم با جستجو مي تونيد در حد آشنايي با روش هاي هوك كردن اطلاعاتي بدست بياريد.
البته كارهاي خنده داري مثل خالي كردن clipboard به طور پياپي و يا فراخواني پياپي تابع SendMessage براي ارسال پيغام close به پنجره ها و ... رو ميشه انجام داد.
--------------
در كل به جواب هاي مورد نظرتون نمي رسيد به دو دليل 1: عنوان نامناسب 2: طرح چند سؤال در يك تاپيك.
سؤالها جزئي نيست كه بشه گفت براي سوال اول اين كارو انجام بده براي دومي اين كار. هر كدوم نياز به يك تاپيك جدا داره. البته بعد از عمليات سنگين و پر مخاطره جستجو!
موفق باشيد/