View Full Version : سوال: دعوت به همکاری برنامه نویس Direct X
rickymasoud
دوشنبه 13 آبان 1387, 17:42 عصر
سلام
نمیدونم اینجا سوالم رو مطرح کنم یا جای بهتری هم هست.
خلاصه اینکه به یک نفر برنامه نویس احتیاج داریم که بتونه یه برنامه بنویسه که مثلا یک اسکلت انسان با دادن مولفه های خاص حرکت کنه.
قسمت سه بعدی سازی رو نمیتونیم خودمون کار کنیم.
برنامه نویسیNET. بلدیم.
فقط یه نفر لازمه که چند استخوان اصلی بدن رو شبیه سازی کنه تو محیط سه بعدی و ما اونها رو بتونیم از محیط برنامه نویسی مون کنترل کنیم.
اگه کسی تونست کمک کنه اعلام کنه و اگه شد یه نمونه کوچولو از برنامه هایی که نوشته بزاره.
هزینه محفوظ
hserver
سه شنبه 14 آبان 1387, 16:10 عصر
استخونا رو از فیزیکس 3dmax9 میتونی گیر بیاری
میخوای مثلا بدی دست راست بیاد به فلان قسمت و بدون اینکه ببره دستش جا به جا بشه؟
من کدشو بلدم
ولی بگو چی میخوای درست کنی در کل شاید راههای بهتری هم باشه
rickymasoud
شنبه 25 آبان 1387, 12:28 عصر
ممنون حاجی
در حقیقت من و یکی از دوستان الکترونیکیم داریم روی لباس شبیه ساز حرکت انسان کار میکنیم.
ما توسط این لباس بردار فضایی راستای هر استخوان رو میتونیم تو کامپیوتر به برنامه نویس تحویل بدیم (خودم .Net کار میکنم ) و یکی رو میخوایم که قسمت سه بعدی سازی رو انجام بده بطوری که تو یه محیط بدون دخالت موس و کیبورد و ... تنها با گرفتن این عدد ها اون اسکلت رو حرکت بده.
یک مبحثی هست تو نرم افزار های مکانیکی و ... به نام VBA که میشه توسط برنامه های نوشته شده در زبانهایی مثل ویژوال بیسیک با اون برنامه اصلی ارتباط برقرار کرد و تبادل اطلاعات کرد.
مثلا خودمون یه برنامه نوشتیم که از محیط نرم افزار سه بعدی سازی CATIA حجم قطعه مورد نظر رو استخراج میکنیم (بدون دخالت و انجام کاری در اون نرم افزار)
میخوام بدونم اطلاعاتی کسی داره که 3DMAX و امثالهم هم قابلیت ارتباط با دنیای بیرون رو دارند؟
چون میدونم با این لباسها خارجی ها اقدام به شبیه سازی حرکت هنر پیشه های مجازی و ... میکنند و نیازی به طراحی حرکت که پیچپیده و غیر طبیعی هست در اون نرم افزار نیست.
حالا ما 2 تا کار میتونیم انجام بدیم:
1- با 3DMAX و امثالهم مرتبط بشیم نرم افزاری و بریم تو اون کارهامونو بکنیم
2- یه محیط سه بعدی ساده خودمون بنویسیم تو Direct X یا Open GL
هر کی میتونه کمک کنه بسم الله
مفتکی هم کمک نمیخوایم ، هزینشو میدیم
kochol
یک شنبه 26 آبان 1387, 09:40 صبح
سلام
پس شما می خواهید motion capture درست کنید.
من نرم افزار motion builder رو بهتون پیشنهاد می کنم.
می تونم بپرسم سنسورهاتون چیه
pswin.pooya
یک شنبه 26 آبان 1387, 10:01 صبح
در مورد سنسورها montion capture کسی اطلاعات داره! اونها رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتشون چنده؟ چجوری کار میکنن!
rickymasoud
یک شنبه 26 آبان 1387, 12:11 عصر
ممنون آقای kochol
بزار مطالعه کنم ببینم یاد گرفتن این نرم افزار راحت تره یا ساختن یه برنامه جدید که خودمون زبونشو بلدیم.
ولی به نظر کار کردن با اینها مشکل میاد.
اینها SDK های خاص دارن یا از زبان Phyton باید استفاده کرد.
بازم ممنون.
آقا پویا ماشالا علاقمند شدی؟ بزار ما شروع کنیم به جایی رسیدیم به شما هم میگیم.
ولی همچنان به ساخت برنامه ای بومی علاقمند ترم. که همه چیزش دست خودمون باشه.
کسی بود یا علی
rickymasoud
دوشنبه 27 آبان 1387, 12:26 عصر
اقا پویا همشهری هستیم که بابا
به به
پیغامتو خوندم نمیتونیم بهت پیغام بفرستم چون زیر 20 تا پست دارم و سایت نمیزاره.
بهم ایمیل بزن
masoud.v@gmail.com
ID yahoom هم all_is_lie هست پیغام بده منتظرتم
Nima_NF
دوشنبه 27 آبان 1387, 15:20 عصر
در مورد سنسورها montion capture کسی اطلاعات داره! اونها رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتشون چنده؟ چجوری کار میکنن!
Motion capture نوع هستند، نوری و غیر نوری یا مکانیکی.
نوری ها، همان انواع معروف مثل Viconو ... است: http://www.vicon.com
آن گلوله های سفید (marker) هم سنسور نیستند، فقط یک گلوله با لایه ماده ای reflective هست که نور را بر می گرداند و آن ها را روی لباس معمولی می چسبانیم. تمام این سیستم، همان دوربین هایش است که به صورت LED نوری یا از طریق Inferared نور را منتشر می کنند و انعکاس گلوله ها در دوربین ها ذخیره می شود.
گلوله ها قیمت چندانی ندارند هر کدام چند دلار ناقابل، اما برای یک سیستم معمولی به 8 تا دوربین نیاز دارید که حدود 50 هزار دلار می شود.(با توجه به رزولوشن و FPS آن ها) و شما می توانید هر تعداد دوربین که می خواهید سفارش دهید تا کارکتر های بیشتری را پشتیبانی کنید.
Vicon هر چند سال دوربین های سری قبل خودش را با قیمتی ویژه و ارزان تر به فروش می رساند.
ضمنا آگاه باشید که خوشبختانه یک شرکت ایرانی آن را وارد ایران کرده است و ماه قبل در نمایشگاه رسانه هم حضور داشتند. از این پس در ایران با پرداخت هزینه می توانید از آن استفاده کنید.
غیر نوری ها نیز، مانند Mocap برای metamotion و سایر انواع که در آن سنسور ها (یا حتی ترکیبی LED هایی) بر روی یک لباس نصب می شوند، حال دستکش یا شلوار مخصوص و ...که انعطاف پذیری را کم می کند و نیازمند سیم کشی هایی نیز هست. چون شما در همان نوری ها می توانستید با مثلا 18 دوربین 20 نفر را نیز با marker های ارزان، آماده کنید و در یک صحنه با هم حرکات را ضبط کنید. اما در این حالت 20 لباس بسیار گران است!(چون شما باید یک دست لباس خریداری کنید نه سنسور)
این دسته محبوبیت کمتری دارد، اما با توجه به ارزانی مشتریان خاص خود را دارد.
بزار مطالعه کنم ببینم یاد گرفتن این نرم افزار راحت تره یا ساختن یه برنامه جدید که خودمون زبونشو بلدیم.
ولی به نظر کار کردن با اینها مشکل میاد.
اینها SDK های خاص دارن یا از زبان Phyton باید استفاده کرد.
بله کار کر دن کمی مشکل است اما نه به سختی نوشتن دوباره آن توسط خودتان، motionbuilder یک SDK برای همین کار دارد، به این شکل شما می توانید plug-in بنویسید که همزمان به صورت real-time تغییر ها را نیز در برنامه ببینید و ویرایش خطا ها را نیز در همانجا انجام دهید.
تقریبا همه شرکت های motion capture یک نسخه Plug-in برای motionbuilder دارند.
در هر حال، اگر نمی خواهید از آن ها استفاده کنید، در درجه اول باید به سراغ فرمت های معروف آن بروید مثل "BVH" تا اطلاعات را با آن فرمت ذخیره کنید.
چون در همه نرم افزارها قابل استفاده است، مثلا در 3dsmax از طریق character studio.
حتما روی قالب این گونه فرمت ها تحقیق کنید.
rickymasoud
سه شنبه 28 آبان 1387, 10:50 صبح
جناب نیما
خیلی ممنون که وارد بحث ما شدید.
واقعا کمک خوبی کردید. در مورد فرمتی که گفتید تحقیق کردم و متوجه شدم خیلی بدردمون میخوره و همونیه که ما میخوایم.
اما یه مسئله هست که اگه میتونین در این مورد هم نظرتون رو بگین.
من اطلاعاتم راجع به 3DMax و غیره کمه و نمیدونم اگه با این فرمت BVH وارد نرم افزار کنم، میتونم شکل ظاهر کاراکترم رو تغییر بدم بدون اینکه در حرکت اون مشکلی ایجاد بشه یا نه؟
Detail فرمت رو کامل نخوندم ولی وقتی Import کردم دیدم شکل کاراکتر بسیار ابتدایی هست .
میشه تغییرش داد؟
Nima_NF
سه شنبه 28 آبان 1387, 13:36 عصر
نگاه کنید، در تمامی نرم افزارهای سه بعدی، ابزاری هست به عنوان استخوان بندی انسان که علاوه بر امکان متحرک سازی دستی، بتوان فایل های motion capture را نیز لود کرده و متحرک سازی نیز با آن انجام داد.( فرمت bvh در تمامی این گونه ابزار متحرک سازی کارکتر پشتیبانی می شود، حال با plug-in یا ذاتا. )
در 3dS max این ابزار Character studio هست، biped کارکتر نیست، بلکه فقط یک استخوان بندی انسان است. سپس شما باید کارکتر 3D خود را به آن متصل کنید، یا به قولی پوست بدهید با Modifier هایی مثل Skin یا نسخه بهتر آن Physique. (این دو modifier را بررسی کنید)
به عکس زیر نگاه کنید:
http://i35.tinypic.com/30aw95w.jpg
استخوان بندی شما به سه نوع سمت چپ می تواند باشد، بعد روی آن کارکتر اصلی خود را قرار می دهید که خودتان ساخته اید(سمت راست) و در نمای 3ds max می توانید همزمان مشاهده کنید. (استخوان های را نیز می توانید مخفی کنید با hide)
علاوه بر آن حتی می توانید با bone در max استخوان هایی به همین کارکتر اضافه کنید.
rickymasoud
سه شنبه 28 آبان 1387, 18:15 عصر
اقا نیما خیلی ممنون
فعلا من برم بررسی کنم ببینم جریانش چطوریاست!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.