View Full Version : سوال: درگیر شدن connection ها با CommonDialog حین اجرای برنامه
mohammad_eh
دوشنبه 13 آبان 1387, 22:11 عصر
سلام-از CommonDialog تو فرمم استفاده کردم. وقتی برنامه را اجرا می کنم و Dialog را باز می کنم ، یه عکس دلخواه را توسط اون توی یه picturebox می ندازم. ولی وقتی می خوام فرمو ببندم با خطا مواجه می شم و به connection هام گیر میده و می گه تو پوشه ای که من از توش عکسو برداشتم , database وجود نداره. مشکل از کجاست ؟ توش موندم. شدیداً محتاج راهنمایی شما دوستان و همکاران محترمم. کمکم کنید. با تشکر از همتون.
parsajey
دوشنبه 13 آبان 1387, 22:38 عصر
سلام-از CommonDialog تو فرمم استفاده کردم. وقتی برنامه را اجرا می کنم و Dialog را باز می کنم ، یه عکس دلخواه را توسط اون توی یه picturebox می ندازم. ولی وقتی می خوام فرمو ببندم با خطا مواجه می شم و به connection هام گیر میده و می گه تو پوشه ای که من از توش عکسو برداشتم , database وجود نداره. مشکل از کجاست ؟ توش موندم. شدیداً محتاج راهنمایی شما دوستان و همکاران محترمم. کمکم کنید. با تشکر از همتون.
سلام دوست من
احتمال داره آدرس دیتا بیس شما با نام خالی ( تنها نام دیتا بیس ) نوشته شده باشه ( برای مثال آدرس دیتا بیس F:\VBAPP\DBase.mdb هست ولی در Connection آدرس به صورت DBase.mdb -تنها - نوشته شده باشد )
در این مواقع برنامه شما آدرس جاری برنامه رو که از رو WIN اجرا شده رو برای مسیر دیتابیس در نظر می گیره شما با استفاده از CommonDialog این آدرس رو عوض می کنید برای همین از آدرس دیتا بیس در Connection ایراد میگیره
راه حل : برای این حل این مشکل از APP.Path استفاده کنید + \ + نام دیتابیس ---- ( برای آدرس دیتابیس )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.