ورود

View Full Version : گفتگو: لطفا کمی فکر کنید!

mc_laren
سه شنبه 14 آبان 1387, 14:58 عصر
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان

اول باید بگم که هدف من از ایجاد این تاپیک در این بخش و نگذاشته شدن آن در بخش نظرخواهی دیده شدن بیشتر آن (چون خودم شخصاٌ چند بار اونجا بیشتر نرفتم) و کمک به این بخش ( بخش مورد علاقه ام ) بود.

فکر می کنم در این مدت دیگر زیاد این جمله رو دیدیم : اگه جستجو می کردی می تونستی جواب رو پیدا کنی؟
یا حتی دوستانی که از ترس اینکه به سوال آنها این جواب رو بدهند از قبل می نویسند که من قبل از سوال پرسیدن جستجو کردم و جوابی ندیدم . یا حتی تاپیک هایی با عنوان های متفاوت ولی محتوای یکی که زیاد وجود داره؟

فکر می کنید که علت این تاپیک ها چه می باشد آیا کاربران خسته از جستجو کردن هستند که خود این کار از ایجاد یک تاپیک جدید زمانش کمتره ؟ فکر نمی کنید من قبل از جستجو از کجا باید کلید واژه جستجو رو بلد باشم آخه کاربری که قبلا تاپیک رو ایجاد کرده عنوان اون تاپیک رو با یک مرجع انتخاب نکرده؟ یا حتی بعضی مواقع ما کلید واژه رو فارسی تایپ می کنیم و عنوان تاپیک انگلیسی است و بالعکس .

آیا اگه دسته بندی تاپیک های انجمن اگر انجام می شد و شامل بخش هایی مثل : پایگاه داده، شبکه، کامپوننت و ... می شد آیا باز هم این مشکلات بوجود می آمد. من نمی دانم شاید مشکل از نرم افزار سایت باشه و اجازه این دسته بندی ها رو نده اما آیا نمیشه یک سایت در کنار سایت اصلی و با اجازه مدیران سایت ایجاد کرد و این کار رو اونجا انجام داد.
ببینید هدف ایجاد چیزی مثل 1001 نکته در C#‎ نیست

بلکه یک چیز جامع برای همیشه که پیشنهاد من بدین صورت است که انجمن شامل دو قسمت بشود : 1- سوال 2- آموزش و سوال هایی که در قسمت سوال جواب داده شده اند با کمی ویرایش و کاربردی کردن (حذف قسمت های اضافه)، آنها در قسمت آموزش اضافه کرده.
حال اگر دوستان هم راهی بهتر به نظرشان می رسد ما را بی نصیب نگذارند.

لطفا اگه این تاپیک مورد توجه قرار گرفت بزارید کمی بیشتر بالا باشه

با تشکر

sepehr.net
سه شنبه 14 آبان 1387, 16:08 عصر
سلام دوست گرامی
نظر من در این باره این است که مدیر قسمت بتونه عنوانهای تاپیک ها رو عوض کنه و عنوان مناسبی برای اون قرار بده تا از تاپیک هایی با محتوای مشابه و عنوان های مختلف جلو گیری بشه.
یک کار دیگری که میتونه انجام بده دسته بندی بیشتره مثلا باز مباحث مربوط به vb.net رو بیاد به قسمت های کوچکتر تقسیم بندی کنه مثلا بانک اطلاعاتی با vb.net یا برنامه نویسی شبکه با vb.net و ... که این خود باعث تجمع تاپیک های مشابه در یک قسمت میشه و کار کاربر راحت تر میشه مثلا اگه من تو قسمت بانک اطلاعاتی مشکل دارم میرو توی این قسمت . در ضمن چون تعداد تاپیک ها اینجوری کمتر میشه راحت تر میتونم مطلب دلخواه هم رو پیدا کنم.
البته شاید این مطالبی که ما مطرح میکنیم عواقبی هم داشته باشه ممنون میشم که به عواقبش هم مسئولان اشاره کنند.

Touska
سه شنبه 14 آبان 1387, 19:10 عصر
شما رو نمی دونم ، ولی فکر نمی کنم کسی باشه که اینقدر بیکار باشه که بخواهد این کارو انجام بده

چه برسه به مدیران مثل آقای فلان و فلان .... که بیکار هم نیستن ، در ثانی این یک سایت دولتی که نیست

ملت حقوق بگیرن وظیفه داشته باشن.

دوستان سعی کنند ، فرهنگ ثبت پست و جستجو رو یاد بگیرند مخصوصا استفاده از Tag تا به این چیزا فکر نکن.

Mask
سه شنبه 14 آبان 1387, 22:35 عصر
دقیقا حرف جناب Touska (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=6323) درسته؟ مگه مدیران کم کار دارند . یا کاربرا وقت برای این مدل کارها بهشون می دهند.
بهتره که Tag ها رو درست بنویسیم تا جستجو بر اساس اون مفید باشه.
من جندین بار دیدم که مدیران عزیز Tag ها رو درست می کنند. برای جستجوی بهتر.

vcldeveloper
چهارشنبه 15 آبان 1387, 16:38 عصر
نظر من در این باره این است که مدیر قسمت بتونه عنوانهای تاپیک ها رو عوض کنه و عنوان مناسبی برای اون قرار بده تا از تاپیک هایی با محتوای مشابه و عنوان های مختلف جلو گیری بشه.
این کار همین الان هم انجام میشه.

mc_laren
پنج شنبه 16 آبان 1387, 13:01 عصر
لطفا مدیران نظرشان رو در مورد دسته بندی بیشتر مطالب و این قسمت

بلکه یک چیز جامع برای همیشه که پیشنهاد من بدین صورت است که انجمن شامل دو قسمت بشود : 1- سوال 2- آموزش و سوال هایی که در قسمت سوال جواب داده شده اند با کمی ویرایش و کاربردی کردن (حذف قسمت های اضافه)، آنها در قسمت آموزش اضافه کرده.

اعلام کنند.