PDA

View Full Version : گفتگو: بانکی از ویروسها

.:KeihanCPU:.
سه شنبه 14 آبان 1387, 19:55 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان

داشتم تو سایت دنبال مطالبی از آنتی ویروسها می گشتم ,دیدم تعداد افرادی که به نوشتن آنتی علاقه دارن کم نیست.
گفتم اگه هر کی که با ویروسی برخورد میکنه,اطلاعاتی صحیح رو از اون رو در سایت بذاره بعد از مدتی یه لیست بانک بزرگ ویروس به همراه رفتارهای اونا خواهیم داشت.
اونوقت من یا هر کسی که یه آنتی ویروس نوشته گیر بانک ویروس نمیمونه.
بدین ترتیب کمی هم با این بد افزارها مقابله کردیم.
نظرتون چیه؟

Netsky
شنبه 18 آبان 1387, 10:14 صبح
منم موافقم ............
یه سایت توپ هم وجود داره در مورد اطلاعات ویروسها . البته انگلیسی هستش ..............
www.virusradar.com (http://www.virusradar.com)
www.viruslist.com (http://www.viruslist.com)
اولی مال شرکت eset و دومی مال kaspersky

vcldeveloper
شنبه 18 آبان 1387, 12:56 عصر
خب اگر وجود داره، دیگه این تاپیک به چه کاری میاد؟!

شنبه 18 آبان 1387, 22:24 عصر
خب اگر وجود داره، دیگه این تاپیک به چه کاری میاد؟!

1-اطلاعاتی که در سایتهای فوق الذکر داده شده به زبان انگلیسی هست.پس کسانی که به انگلیسی تسلط ندارن نمیتونن استفاده کنن.

2-این اطلاعات به خوبی در یکجا جمع نشده و دسترسی به اونها دردسر سازه.

vcldeveloper
یک شنبه 19 آبان 1387, 00:11 صبح
-اطلاعاتی که در سایتهای فوق الذکر داده شده به زبان انگلیسی هست.پس کسانی که به انگلیسی تسلط ندارن نمیتونن استفاده کنن.
این خیلی مشکل خاصی نیست، چون کسی که میخواد یک آنتی ویروس بنویسه، باید DDK مایکروسافت رو هم بخونه، که کاملا انگلیسی هست. از طرفی، خواندن همچین اطلاعاتی نیاز به دانش انگلیسی وسیعی نداره، و هر کس چه با گرامر ساده انگلیسی آشنا باشه، و چند اصطلاح رایج مربوط به ویروس ها را بداند، میتونه آنها را مطالعه کنه.

این اطلاعات به خوبی در یکجا جمع نشده و دسترسی به اونها دردسر سازه.
اتفاقا خوب جمع آوری شدند. از طرفی فکر نمی کنم کار شما در این تاپیک هم به جامعیت کاری که شرکت هایی مثل کاسپرسکی یا سایرین در سایتشان انجام دادند باشه، چون از یک طرف آنها شرکت های بین المللی با بودجه و کارمند مشخص برای این کار هستند، و از طرف دیگه بخاطر نوع محصولاتشان مجبورند که در تهیه این داده ها با سرعت و دقت بالا عمل کنند.

یک شنبه 19 آبان 1387, 00:17 صبح
به هرحال هرطور که خودتون صلاح میدونید,هر زمان که خواستید تایپیک رو حذف کنید
من تابع اوامر شما هستم
با تشکر

vcldeveloper
یک شنبه 19 آبان 1387, 16:40 عصر
من تابع اوامر شما هستم
خدای نکرده بحث امر نیست. هدف اینه که کاری که انجام میشه واقعا جامع و مفید باشه. اگر واقعا بانک هایی وجود دارند که هم جامع هستند، هم سریع آپدیت میشند، پس ایجاد یک بانک دیگه که نه جامعیت آن بانک ها را دارد، نه به سرعت آنها آپدیت میشه، فقط اختراع مجددا چرخ هست، آن هم بصورت ناقص.

سه شنبه 21 آبان 1387, 23:10 عصر
فرمایش شما کاملا درسته؟
فقط خواستم کمی از ویروسهای بومی هم بیشتر مطلب باشه.
به هر حال هرطور که خودتون صلاح میدونید عمل کنید
با سپاس فراوان

miladnoori67
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 02:35 صبح
با سلامآقای کشاورزویروسهای ایرانی هستند که توی این سایتها با نامهای دیگری ذخیره شدند و یافتن اونا اصولا برای کاربران مبتدی امکان پذیر نیست. و پیرو اینکه شما گفتید فردی که برنامه نویسی برای ویروس میکنه ... ، خوب شاید مخاطب این پست برنامه نویس نبود ولی با کمک این توضیحات فارسی و همچنین افرادی که این ویروسها رو تجربه کردن و راههای مقابله رو یاد گرفتن بتونن کامپیوتر خودشونو از این ویروس و همچنین از دست رفتن اطلاعات حیاتی خودشون نجات بدن. در هر صورت چه اشکالی داره اگر یک بانک ویروس فارسی هم روی فضای سرورهای برنامه نویس و همچنین اینترنت باشه؟ هرچند که دیر آپدیت بشه ولی پویا هستش ... این نظر من بود ولی هرچی که شما صلاح بدونید. میلاد نوری عضو سایت برنامه نویس

Microsoft.net
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 15:04 عصر
دوستان در مورد الگوریتمهای هیروستیک مقاله یا سایت خوبی دارند معرفی کنند