PDA

View Full Version : شییر کردن اینترنت به وسیله وایرلس

viper911
چهارشنبه 15 آبان 1387, 13:16 عصر
سلام
دوستان اهل فن من چند تا سوال دارم
من قصد دارم به وسیله تجهیزات وایرلس از محل کارم اینترنت adsl رو بفرستم (یا شییر کنم) به دفتر دیگه (محل کار دوستم ) فاصله تقریبا 600 متر اولی طبقه2 دومی طبقه 4 فاصله هم حالت L مانند بین دو محل هم طبیعتا ساختمان با ابعاد مختلف 2 طبقه 4 طبقه

حالا میخوام بدونم اینکه
1: تجهیزات من باید outdoor باشه یا indoor هم جواب میده؟

2: کیفیت پهنای باند من بخصوص تو مکان دوم (یعنی اونی که میخواد از طریق وایرلس دریافت کنه) پایین نمیاد؟؟؟؟ پهنای باند 512kb چند کاربره بدون محدودیت دنلود

3: هزینه تجهیزات چقدر میشه ؟

ممنون از لطف شما

online_mansoor2007
چهارشنبه 15 آبان 1387, 13:23 عصر
سلام /.

یه نقشه ساده از محل بزار . خیابونم مشخص کن . موانعم مشخص کن

بای

viper911
پنج شنبه 16 آبان 1387, 00:37 صبح
شب بخیر
والا فعلا نقشه نمیتونم بزارم ولی بین این دو محل اکثر ساختمانهای 4 طبقه وجود داره
اگه جدول مختصات در نظر بگیری فرستنده خونه Y 8 و گیرنده X5 هر عدد هم 40 متر

حدود 500 600 متر L مانند
ببخشید اگه قضیه رو پیچوندم نقشه ندارم

viper911
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:16 صبح
اقا منصور کجایی
بچه ها دیگه کسی نظری نداره؟

online_mansoor2007
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:19 صبح
سلام

توضیحات گنگ هست . تا نقشه نزاری نمی شههههههههههههههههه

بابا یه نقشه ساده با paint بکش !

بای

viper911
پنج شنبه 16 آبان 1387, 14:14 عصر
http://img.majidonline.com/pic/169082/MAP.JPGhttp://img.majidonline.com/show/169082/MAP.JPG

online_mansoor2007
پنج شنبه 16 آبان 1387, 15:34 عصر
سلام

حالا میشه یکم به سوالاتون جواب داد . تجهیزات ایندور که عمراً بدرد اینجا بخوره . ار لحاظ پهنای باند هم مشکلی نداری نگران نباش .

اما یه سوال ساختمان گیرنده و فرستنده چند طبقه هست ؟

بای

viper911
پنج شنبه 16 آبان 1387, 16:51 عصر
سلام
فرستنده ساختمان 4 طبقه وگیرنده ساختمان 2 طبقه اگه گیرنده هم 4 طبقه بود تقریبا طول مسافت با فرستنده از لحاظ ارتفاع لول (Level) بودیم چون تو طول مسافت بالاترین ارتفاع موجود ساختمانهای 4 طبقه هست منظورم اینه که ساختمان بلند قد تر بین مسیر وجود نداره

online_mansoor2007
پنج شنبه 16 آبان 1387, 17:12 عصر
سلام

خیلی خوب

نظر من رادیوی Nanostation2 ( قیمت حدود 180 هزار تومان ) برای فرستنده و گیرنده هست و 100% با کیفیت عالی جواب می ده . زیر بار هم کم نمیاره .

بای

viper911
جمعه 17 آبان 1387, 00:46 صبح
سلام شب خوش
منصور جون یعنی من یدونه Nanostation2 میخوام اونم 180 تومن
کل هزینه من همین میشه چیزی دیگه لازم نیست اکسس پوینت /انتن نمیودنم چیز دیگه فقط همین

online_mansoor2007
جمعه 17 آبان 1387, 10:28 صبح
سلام

عزیزم ، شما 2 تا Nanostation می خوای . یکی سمت فرستنده و یکی سمت گیرنده . هیچ چیز دیگه ای هم نمی خوای

بای

viper911
جمعه 17 آبان 1387, 11:20 صبح
اقا بسیار ممنون خیلی کمک کردی فقط جایی رو میشناسی که من از ازش خرید کنم ؟

online_mansoor2007
جمعه 17 آبان 1387, 11:24 صبح
سلام

بله شرکت خود ما . خواستی شماره تماسما می دم اصلاً تلفنی صحبت کنیم

خواستی پیام خصوصی بده

بای

viper911
شنبه 18 آبان 1387, 23:58 عصر
سلام من فعلا نمیتونم پیام خصوصی بدم
ولی امروز 2 جا قیمت گرفتم 135/140 شما چند میتونی به من بدی ؟

online_mansoor2007
یک شنبه 19 آبان 1387, 16:47 عصر
سلام

عمراً کسی با این قیمت این رادیو را بهت بده ! از ما یه کم گرون تره

بای

Daleeeeer
یک شنبه 19 آبان 1387, 18:22 عصر
دوستان اينجا محلي براي تبليغ اجناس شركت يا خريد و فروش و ... نيست. براي خريد و فروش سايتهاي ديگري هم پيدا مي شه. اين سايت محلي براي تبادل اطلاعات و دانش هست. لطفاً رعايت كنيد.
يا علي

viper911
یک شنبه 19 آبان 1387, 18:26 عصر
سلام
منصور جان من امروز خریدم به همون قیمت
فقط الان یک سوال دارم
اداپتورش و همینطور LAN اون وصل میشه به یک قطعه کوچک به اسم PoE Injector حالا میخوام بدونم این چطوری به کیس کامپیوتر وصل میشه چون LAN 1 بیشتر نداره
فکر کنم Nano با PoE Injector بدون سیم با هم ارتباط دارن درسته؟

online_mansoor2007
یک شنبه 19 آبان 1387, 18:34 عصر
سلام
منصور جان من امروز خریدم به همون قیمت
فقط الان یک سوال دارم
اداپتورش و همینطور LAN اون وصل میشه به یک قطعه کوچک به اسم PoE Injector حالا میخوام بدونم این چطوری به کیس کامپیوتر وصل میشه چون LAN 1 بیشتر نداره
فکر کنم Nano با PoE Injector بدون سیم با هم ارتباط دارن درسته؟

سلام
مبارک باشه:بامزه:

ببین دوست گلم ، اون POE یه جا داره که آداپتور را بهش وصل می کنی . یه جا دیگه داره که نوشته POE که یه کابل کراس درست می کنی و یه سرش را میزنی به همون قسمتی که نوشته POE و سره دیگرش رو می زنی به پشت رادیو (اکسس پوینت ) . یه قسمت دیگه روی POE هست که نوشته Lan که یه کابل کراس دیگه درست کن و یه سرشا بزن به این و سره دیگرشا هم بزن به کارت شبکه سیستمت . تاکید می کنم کابل فقط باید کراس باشه . بعضی وقتا ارتباط برقرار نمی شه که یکم کانکتور های را فشار بده داخل درست میشه .

بای

online_mansoor2007
یک شنبه 19 آبان 1387, 18:40 عصر
دوستان اينجا محلي براي تبليغ اجناس شركت يا خريد و فروش و ... نيست. براي خريد و فروش سايتهاي ديگري هم پيدا مي شه. اين سايت محلي براي تبادل اطلاعات و دانش هست. لطفاً رعايت كنيد.
يا علي

ببخشید جناب Daleeeeer شما کلانتر سایتی؟؟؟؟!!!!! که بجای شرکت کردن توی بحث ها مدام در حال گشت زنی توی تاپیک ها هستی و مدام تذکرات دلنوازتون را نثار اعضا می کنید ؟ لذت می برید ازین کار بیهودتون؟؟؟!!!!! یکم دقت کن ببین کجای حرف ما جنبه تبلیغ داشت . من اسمی از شرکتمون آوردم ؟؟؟ قیمت دادم ؟؟؟ شماره تماس دادم؟؟ آدرس دادم ؟؟ کجای حرف من جنبه تبلیغ داشت ؟؟؟ از تمام اینها هم اگر بگذریم این قضیه جزو وضایف شما نیست . شما اگر انسان قانون مندی هستی به گنجینه قوانینتون هم این را اضافه کنید که : در کاری که به شما ربطی نداره دخالت نکنید . اینجا مدیرانی هست که قطعا این موضوع ها رو بررسی می کنند . منم مخلص همشون هستم .

بای

viper911
دوشنبه 20 آبان 1387, 00:47 صبح
سلام
شب بخیر
منصور جان من یکم گیج شدم :خجالت:
منظورت از کراس چیه؟
کابل من اینجوریه:
ابی ابی سفید/ سبز نارنجی سفید / نارنجی سبز سفید / قهوه ای قهوه ای سفید
مشکلی نیست؟

online_mansoor2007
دوشنبه 20 آبان 1387, 10:11 صبح
سلام
شب بخیر
منصور جان من یکم گیج شدم :خجالت:
منظورت از کراس چیه؟
کابل من اینجوریه:
ابی ابی سفید/ سبز نارنجی سفید / نارنجی سبز سفید / قهوه ای قهوه ای سفید
مشکلی نیست؟

سلام عزیزم:قلب:
ببین نازنینم ما در شبکه دو نوع کابل می تونیم بسازیم . یکی کابل کراس و دیگری استرایت . از کابل کراس برای وصل کردن مستقیم 2 تا سیستم به یکدیگر استفاده می شه . که اینجا هم شما باید از کابل کراس استفاده کنی(شیوه ساختشا می گم ) . از کابل استرایت هم زمانی استفاده می شه که واسط بین سیستم ها هاب یا سوئیچ باشه . که عمل crosing را خود هاب یا سویچ انجام می ده .
برای ساخت کابل استرایت دو سر کابل را با استاندارد زیر سوکت بزن : (از چپ به راست بخون )

قهوه ای - سفید قهوه ای - سبز - سفید آبی - آبی - سفید سبز - نارنجی - سفید نارنجی

برای ساخت کابل کراس یه طرف کابل رو با این استاندارد بزن و طرف دیگه رو به ترتیب زیر ( جای رشته سیم 1 رو با 3 و 2 رو با 6 عوض کن )

قهوه ای - سفید قهوه ای - نارنجی - سفید آبی - آبی - سفید نارنجی - سبز - سفید سبز

راستی امروز تولد کلانتر سایته!!! . فاطمه خانوم به دوستت تبریگ بگو !

بای

viper911
سه شنبه 21 آبان 1387, 14:16 عصر
hi honey (http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=E4B&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=hi+honey&spell=1)

منصور جان راستی یسوال دیگه این دستگاه waterproof (http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=T4B&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=waterproof&spell=1) هست یا نه؟
میخوام بگم در معرض بارون و برف مشکلی واسش ایجاد نمیشه؟؟

online_mansoor2007
سه شنبه 21 آبان 1387, 15:43 عصر
سلام

دوست من این رادیو ها outdoor هستند . یعنی ویژه محیط های باز طراحی شده اند . نگران نباش . بر نداری روش پلاستیک بکشیااا !!!!!!!!!!!!!! :قهقهه::قهقهه:رو سیگنالش تاثیر میزاره .

بای

viper911
دوشنبه 27 آبان 1387, 02:34 صبح
سلام امروز راهش انداختم فوق العادس
فقط الان تو تایم دو تا سیستم مشکل داریم پینگمون بالاست ولی اینترنت عالی

online_mansoor2007
دوشنبه 27 آبان 1387, 12:21 عصر
سلام امروز راهش انداختم فوق العادس
فقط الان تو تایم دو تا سیستم مشکل داریم پینگمون بالاست ولی اینترنت عالی

سلام دوست من

خوشحالم که بالاخره راه افتاد و ازین بابت که سولوشن پیشنهادیم درست بود و اشتباه نکردم خیلی خوشحالترم .

در مورد پینگ تایم بالا باید بگم از سیستم 1 سیستم 2 رو بد پینگ می کنید ؟؟؟ ببینید این تست ها رو انجام بدید .

1- از هر سیستم رادیویی که به همون سیستم وصل هست رو پینگ کنید و پینگ تایم رو بررسی کنید . اگر در این حالت پینگ بد بود مشکل از کابل شبکه یا کارت شبکه هست . با پکت های سنگین هم پینگ کنید ببینید مدت پینگ چقدر هست .
2- اگه از بابت قسمت قبل مشکلی نداشتید از هر کدوم از سیستم ها رادیوی سیستم مقابل را پینگ و پینگ تایم رو بررسی کنید .
3- از داخل خود رادیو رادیو و سیستم مقابل رو پینگ ئ پینگ تایم رو بررسی کنید .

اگر موارد 2 و 3 دارای مشکل بودند لینک پایدار نیست . البته این یه جواب کلی نیست و باید شرایط رو بیشتر بررسی کرد .

یه سوال : الان سیگنال رادیوی سرویس گیرنده چقدره ؟؟؟؟ نوار سیگنال تا چه رنگی پر شده ؟؟؟

منتظر جوابتونم

بای

viper911
دوشنبه 27 آبان 1387, 16:44 عصر
سلام
تمام چراغای رادیو روشن full signal
تو محیط نرم افزار هم بعضی وقتا خانه اخر نصفه میشه
http://img.majidonline.com/pic/169794/nano2.jpg

http://img.majidonline.com/pic/169795/ping%204.2.2.4.jpg

http://img.majidonline.com/pic/169796/ping%20192.jpg

online_mansoor2007
دوشنبه 27 آبان 1387, 16:52 عصر
سلام

آقا به نظر من و با شرایط اونجا لینکت خیلی عالیه . واقعاً خوب زدی . سیگنالت خیلی عالی ، خیلی .
اما جای تعجب هست برام که با این سیگنال باید پینگت خیلی بهتر از این باشه . گرچه این پینگ خیلی خوبه اما من با سیگنال کمتر از این پینگم از 3 میلی ثانیه بیشتر نمیشد . اونم تو مصافت 2 کیلومتری . اما اینجا چه مشکلی هست عجیبه . با این حال در کل سیگنالت خیلی خوبه . پینگت خیلی خوبه . پینگ sun هم خوبه . اگه باند هم به راحتی روش میره دیگه هیچ جای نگرانی نیست . ضمناً تجربه بهم ثابت کرده یه مدت که از راه اندازی لینگ بگذره پینگش بهتر میشه . اگه احیاناً پینگش رفت بالاتر رادیوهای 2 طرف رو یه بار ریست کن درست میشه .

بای

viper911
دوشنبه 27 آبان 1387, 18:42 عصر
سلام
شب بخیر
فکر کنم یچیزی مثلا مثل امواج تلفن بیسیم که انتن او بالا داره اذیتش میکنه شاید بخاطر این پینگم نسبت به سیکنال ضعیفه
اما فعلا که مشکلی نیست
به هر حال ممنون

online_mansoor2007
دوشنبه 27 آبان 1387, 18:54 عصر
سلام
شب بخیر
فکر کنم یچیزی مثلا مثل امواج تلفن بیسیم که انتن او بالا داره اذیتش میکنه شاید بخاطر این پینگم نسبت به سیکنال ضعیفه
اما فعلا که مشکلی نیست
به هر حال ممنون

سلام

نکته خوبی رو فرمودید . اما تلفن بعید میدونم این مشکل رو ایجاد کرده باشه . اما آنتن های اطراف احتمال زیاد داره که این مشکل را ایجاد کنه . دقیقاً بنده هم همین مشکل رو داشتم حتی به طرز فجیح تر !!! سیگنال عالی . پینگ 200 میلی ثانیه:قهقهه: کانال رو عوض کردم درست شد . بزاریدش کانل 13 ببینید چطور میشه

بای