ورود

View Full Version : سوال: ساخت منو در وسط فرم

rezankh
چهارشنبه 15 آبان 1387, 15:45 عصر
چگونه ميشه در وسط فرم با زدن دكمه يا ليبلي منو ظاهر شود ؟

HjSoft
چهارشنبه 15 آبان 1387, 17:17 عصر
PopUp Menu __Your Menu Name

r0ot$harp
چهارشنبه 15 آبان 1387, 17:48 عصر
چگونه ميشه در وسط فرم با زدن دكمه يا ليبلي منو ظاهر شود ؟

برای این کار شما اول یه منو می سازین و Visible = false قزار می دین و سپس از کد زیر استفاده می کنید .

Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)

If Button = 2 Then

PopupMenu MenuName

End If

End Sub

باتشکر احسان

rezankh
دوشنبه 20 آبان 1387, 00:22 صبح
برای این کار شما اول یه منو می سازین و Visible = false قزار می دین و سپس از کد زیر استفاده می کنید .

Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)

If Button = 2 Then

PopupMenu MenuName

End If

End Sub

باتشکر احسان

با تشكر از بذل توجه شما دوست عزيز من فر رو طوري طراحي كردم كه BorderStyle = 0 يعني نمي‌خوام Active Bar ديده بشه و عنوان فرم رو خودم با شكل‌هاي مختلف ايجد كنم ولي وقتي از MenuEditor استفاده مي‌كنم Active Bar نمايش داده مي‌شود. راه‌حل ديگه يا يك كامپوننت ديگه‌اي سراغ نداريد؟
با تشكر.

VB.SOS
دوشنبه 20 آبان 1387, 09:03 صبح
اين نمونه اي كه برات گزاشتم خيلي كامله اوپن سورس هم هست:قهقهه::قهقهه:

rezankh
دوشنبه 20 آبان 1387, 17:56 عصر
با سلام و تشكر از دوستان
همونطور كه قبلا گفتم فرم من بدون اكتيوبار هست و من براي عنوان فرم از ليبل استفاده كردم
حال وقتي با منواديتور منويي ايجاد مي‌كنم حتي اگه Visible اون منو رو هم فالس كنم بازهم اكتيوبار ويندوز بالاي فرم ظاهر ميشه آيا به نظر شما يك كنترل ديگه يا راه ديگه‌اي وجود داره؟ من براي رفع مشكلم از كمبوباكس استفاده كردم كه روش جالبي فكر نكنم باشه. عكساي فرم ضميمه هستند.

rezankh
شنبه 21 دی 1387, 23:57 عصر
با سلام اين كامپوننت رو امشب اتفاقي پيدا كردم
هموني هست كه دنبالش بودم

saeid12
یک شنبه 22 دی 1387, 20:47 عصر
با سلام و تشكر از دوستان
همونطور كه قبلا گفتم فرم من بدون اكتيوبار هست و من براي عنوان فرم از ليبل استفاده كردم
حال وقتي با منواديتور منويي ايجاد مي‌كنم حتي اگه Visible اون منو رو هم فالس كنم بازهم اكتيوبار ويندوز بالاي فرم ظاهر ميشه آيا به نظر شما يك كنترل ديگه يا راه ديگه‌اي وجود داره؟ من براي رفع مشكلم از كمبوباكس استفاده كردم كه روش جالبي فكر نكنم باشه. عكساي فرم ضميمه هستند.
میتونی منو رو تو یه فرم دیگه بسازی و اونو مخفی کنی

rezankh
یک شنبه 29 دی 1387, 22:51 عصر
با سلام اين كامپوننت رو امشب اتفاقي پيدا كردم
هموني هست كه دنبالش بودم

با سلام
حالا كه مي خوام ازش استفاده كنم نمي دونم براي هر منويي كه ايجاد مي كنم چطوري كد بنويسم؟ لطفا كمك كنيد
با تشكر

parselearn
دوشنبه 30 دی 1387, 00:30 صبح
دقيقا نمي دونم شما چي ميخواي
درك كلي از مطلب
اين شد...

vbhamed
دوشنبه 30 دی 1387, 08:51 صبح
سلام
من خودم هميشه از راهي دوستمون Saeid12 گفتن استفاده مي كنم
1 - يك فرم جديد درج كنيد
2 - منوها رو تو اون بسازيد