PDA

View Full Version : سوال: نمایش درست برنامه با هر مرورگری

a_mehdizadeh
پنج شنبه 16 آبان 1387, 10:14 صبح
سلام دوستان
چیکار باید کرد که برنامه (website,webapplication)در هر کامپیوتر و مرورگری درست کار کنه ممنون.

shahab_ksh
پنج شنبه 16 آبان 1387, 10:22 صبح
سلام دوستان
چیکار باید کرد که برنامه (website,webapplication)در هر کامپیوتر و مرورگری درست کار کنه ممنون.

اگه از ادیتور خود VS استفاده کنید بیشتر سعی کنید برای استایل دادن به اشیاء از CSS استفاده کنید و از کامپوننت های غیر معتبر که توی اینترنت ریخته استفاده نکنید صفحه شما در تمام مرورگرها صحیح نشون داده میشن

Yousha
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:22 صبح
این کارم می تونی بکنی:
3-4 تا از مرورگرهای معروف رو نصب کنی رو سیستمت بعد صفحاتت رو بصورت آفلاین(Local) تست کنی. اینطوری 1 پیکسل هم جابه جایی نخواهی داشت.

cache_overflow
پنج شنبه 16 آبان 1387, 12:55 عصر
این کارم می تونی بکنی:
3-4 تا از مرورگرهای معروف رو نصب کنی رو سیستمت بعد صفحاتت رو بصورت آفلاین(Local) تست کنی. اینطوری 1 پیکسل هم جابه جایی نخواهی داشت.

البته با این کار چشمت هم در میاد :چشمک:
ولی در نهایت منم فکر می کنم بهترین روش همینه که دوستمون گفتن. بعنوان مثال برای table پیش فرض ها در مرورگرهای مختلف فرق می کنه و می توانی خودت این مقادیر پیش فرض را set کنی.

Yousha
پنج شنبه 16 آبان 1387, 14:13 عصر
من خودم همیشه همین کارو میکنم. ارزششو داره. :چشمک:

saied_genius
پنج شنبه 16 آبان 1387, 17:49 عصر
به نظر من با firefox چك كن، به همه جواب ميده.

(بر اساس تجربه)

موفق باشيد.

Yousha
پنج شنبه 16 آبان 1387, 18:03 عصر
به نظر من با firefox چك كن، به همه جواب ميده.

(بر اساس تجربه)

موفق باشيد.

هرگز.
با هر 3 تا تست کن. مخصوصاً Opera. این مرورگر استاندارد هستش.

a_mehdizadeh
پنج شنبه 16 آبان 1387, 20:06 عصر
سلام دوستان از همتون ممنون خودم هم می خواستم همین کار روبکنم اما گفتم شاید راه بهتر و مطمئن تری باشه ،اگه من برنامم رو توی یه مرورگر دیگه اجرا کنم و اون design رو طور دیگه نشون بده خوب اگه من برای اینکه توی اون مرورگر درست بشه باید تغییرش بدم خوب توی اولی بهم میریزه مگه این طور نیست نمی دونم شاید چون امتحان نکردم اشتباه می کنم .

saied_genius
سه شنبه 02 تیر 1388, 14:00 عصر
بهم ريختنش بستگي به طراحي ات دارد.

مثلاً IE خودش يک جورايي کنترل هاي صفحه را برايت مرتب مي کند ، يعني يک جورايي هوشمند عمل مي کند (IE 7) در IE 8 (البته نسخه بتا را من تست کردم) مانند FireFox عمل مي کند نه مانند IE 7 بنابراين هرچي توي FireFox نشان دهد توي IE هم همان را نشان مي دهد.

يک سري اصول هست که براي طراحي اگر رعايت کنيد همه چيز درست مي شود.

اين که توي يکي را بخواهيد درست کنيد آن يکي بهم مي ريزد درست است ولي بايد جاهاي مناسبي پيدا کنيد براي چيدن کنترل ها که بهم نريزد .

مثلاً اگر شما کنترلي را داخل Form در HTML قرار دهيد يا خارج از آن‌(به شرط آن که کنترل هاي ديگري هم داشته باشيد) در IE تقريباً تفاوتي ندارد ولي در FireFoxبسيار متفاوت است.

نکته ديگر اينکه :: در FireFox اگر شما از Div استفاده کنيد ولي داخل Div خالي باشد، به صورت خودکار آنرا Collaps مي کند (فشرده مي کند ، مي بندد و اصلاً نشان نمي دهد ، امتحان کنيد!) در حالي که در IE به همان صورت که در محيط Design ميبينيد در مرورگر هم به همان صورت مي بينيد.

و تفاوت هاي ديگر که الان به ذهنم نمي رسد.

موفق باشيد.

#Elahe#
سه شنبه 03 فروردین 1389, 10:16 صبح
بهتره در طراحي قالب به جاي استفاده از جد,ل از استايلها و div استفاده كنيد و مخصوصا اگه از يه فايل جداگانه استفاده كنيد كه عالي ميشه .
البته قبول دارم كه استفاده از div در ايk مورد كمي سختتر هست . ولي ارزشش رو داره ، به خاطر انعطاف پذيريش .
اين كار هم باعث سبكي قالب و هم توسعه آسانتر ميشه .
با اين كار حتي ميتونيد قالب رو به راحتي واسه موبايها هم قابل مشاهده كنيد .

بعضي از كدها هم هستند كه مخصوص يك مرورگر خاص هستند . سعي كنيد اين كدها رو بشناسيد از بكار بردنشون پرهيز كنيد .
بعضي از كدها هم هستند كه واسه يه مرورگر شناخته شده هستند و با اينكه واسه بقيه كارائي ندارند ، واسشون مشكل هم ايجاد نميكنند .

در كل اگه سعي كنيد استاندارهاي پذيرفته شده رو رعايت كنيد در آخر ميبينيد كه قالبتون با هر مرورگر استانداردي صحبح اجرا ميشه .

البته نكات زيادي ميشه واسه اين كار شمرد كه از حوصله خارجه . ولي هر كمكي از دستم بربياد دريغ نميكنم .:لبخندساده:

#Elahe#
سه شنبه 03 فروردین 1389, 10:36 صبح
اينو هم از همين انجمن پيدا كردم كه بهتر دونستم بذارمش اينجا
تو css ميشه با استفاده از دستورات شرطي تعيين كنيد كه چه چيزي در كدام مرورگر نمايش داده شود .
اين هم يه مثال ساده :

/* Conditional-CSS example */
a.button_active, a.button_unactive {
display: inline-block;
[if lte Gecko 1.8] display: -moz-inline-stack;
[if lte Konq 3.1] float: left;
height: 30px;
[if IE 5.0] margin-top: -1px;
text-decoration: none;
outline: none;
[if IE] text-decoration: expression(hideFocus='true');
}

همچنين مميشه با زبان قدرتمند php تعيين كرد كه چه محتوياتي براي هر مرورگر نمايش داده شود .

http://hazaveh.googlepages.com/Browsers-small.jpg

اگه با php هم آشنائي نداريد ، سایت Conditional-CSS (http://www.conditional-css.com/) به شما یک نسخه از کد PHP موردنیاز را با توضیحات کامل ارائه می‌کند. کافی است نام انتخابی فایل CSS خود را وارد کنید و کد PHP را دریافت نمایید. در ابتدای کد نیز توضیحات موردنیاز برای نحوه‌ی استفاده از آن، درج شده است.

man4toman
سه شنبه 03 فروردین 1389, 20:42 عصر
در ورژن جدید CSS که همون CSS3 هست بدون نیاز به این شرط ها در خود فایل استایل قابلیت شناسایی مرورگر رو دارید.
در ضمن ie9 هم عرضه شده که کار رو برای طراح آسونتر کرده.