View Full Version : در مورد محدود كردن نمايش ركوردها در Datagridview
s.k711
پنج شنبه 16 آبان 1387, 10:50 صبح
سلام دوستان.
من يك جدول دارم كه از اطلاعات مربوط به سفارش كار پر است. توي اين جدول دو تا فيلد دارم كه از نوع bit هستند. من اين دو فيلد را در فرم ديگري مقدار ميدهم.
ميخوام اگه مقدار يك داشتند در grid نشون داده بشن همچنين اطلاعات وابستشون.
به نظرتون چه كاركنم؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين.
mostafaaa
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:02 صبح
سلام
SELECT ..... FROM ..... WHERE F=1
F همون فیلدی هستش که از نوع Bit تعریف شده.
s.k711
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:07 صبح
سلام
SELECT ..... FROM ..... WHERE F=1
F همون فیلدی هستش که از نوع Bit تعریف شده.
خيلي ممنون از توجهتون.
اما من دوفيلد از اين نوع دارم و و ميخوام اطلاعات مربوط به به هركدوم اگه اين شرط برقرار باشه در grid نشون داده بشه.
من ازDSQLdataadaptor هم استفاده كردم اما نميتونم تو grid نشون بدم.:گریه:
mostafaaa
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:36 صبح
SELECT ..... FROM ..... WHERE F1=1 OR F2=1
s.k711
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:49 صبح
SELECT ..... FROM ..... WHERE F1=1 OR F2=1
ممنون. اما من ميخوام تو grid نشون بدم نميتونم.
من ميخوام اين را به عنوان نتيجه كار به كاربر نشون بدم اما نميتونم چون بعضي وقتها ممكنه هر دو فيلد bit ايم هردو يك باشند.
گاهي فقط يكي از انها يك است.
من ميخوام اينها را همه تو گريد نشون بدم ؛ نمايش تو گريد را ياد ندارم.يعني اينجوري محدودش كنم.:ناراحت:
mostafaaa
پنج شنبه 16 آبان 1387, 12:36 عصر
ببین دوست خوبم وقتی داریم از کلمه کلیدی "OR" استفاده میکنیم یعنی اینکه از میان فیلد F1 و F2 هر کدام که 1 بودند اون سطر برگردونده بشه. حالا اگه هر دو هم 1 بودند باز هم شرط ما برقراره و سطر برگردونده میشه .
حالا اگه شما نمیتونی از این SQL توی برنامت استفاده کنی و DataGridet رو بایند کنی بحث دیگریست . که در این مورد به قدر کافی توی همین سایت مطلب و آموزش هستش.
s.k711
پنج شنبه 16 آبان 1387, 13:05 عصر
ببین دوست خوبم وقتی داریم از کلمه کلیدی "OR" استفاده میکنیم یعنی اینکه از میان فیلد F1 و F2 هر کدام که 1 بودند اون سطر برگردونده بشه. حالا اگه هر دو هم 1 بودند باز هم شرط ما برقراره و سطر برگردونده میشه .
حالا اگه شما نمیتونی از این SQL توی برنامت استفاده کنی و DataGridet رو بایند کنی بحث دیگریست . که در این مورد به قدر کافی توی همین سایت مطلب و آموزش هستش.
بله حق با شماست.
اما من تازه فهميدم . ممنون.
براي سوال بعديم يك تاپيك تازه مجبورم باز كنم. ببخشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.