View Full Version : سوال: اجرا شدن یک تابع با کلیک بر روی لینک(vb)
shask00l
جمعه 17 آبان 1387, 02:16 صبح
سلام دوستان .
من با vb برنامه نویسی کردم ولی از vbs اصلا سر در نمیارم میخواستم ببینم چطور میشه با کلیک بر روی یک لینک یه تابع رو فراخوانی کنیم .؟
با تشکر
emad_67
جمعه 17 آبان 1387, 09:11 صبح
خوب چرا با جاوا اسکریپت نمینویسی؟
من تا حالا ندیدم اصلا جایی vb script استفاده بشه.
shask00l
جمعه 17 آبان 1387, 14:25 عصر
آخه من vb بلد هستم و از کدهای این زبان بیشتر سر در میارم تا js . البته کمی js هم کار کردم ولی نه در اون حدی که نیازم رو برآورده کنه . اگه فکر میکنید برای حل این مسئله باید از js استفاده کنم . خوب مجبور میشم کمی یاد بگیرم . اگه راهنمایی در زمینه js هم بکنید خوشحال میشم .
emad_67
جمعه 17 آبان 1387, 15:22 عصر
با js باید اینجوری بنویسی:
<a href="#" onclick="click();"></a>
و خود تابع click رو هم در یک تگ script تعریف کنی:
<script type="text/javascript">
function click()
{
}
</script>
eAmin
شنبه 18 آبان 1387, 00:11 صبح
آخه من vb بلد هستم و از کدهای این زبان بیشتر سر در میارم تا js . البته کمی js هم کار کردم ولی نه در اون حدی که نیازم رو برآورده کنه . اگه فکر میکنید برای حل این مسئله باید از js استفاده کنم . خوب مجبور میشم کمی یاد بگیرم . اگه راهنمایی در زمینه js هم بکنید خوشحال میشم .
سلام.
ببنید همونطور که می دونید، vbs فقط در ie کار می کنه و اگر می خواید برای وبسایت خودتون استفاده کنید من شدیدا تاکید می کنم که اینکار رو نکنید، و دلیلش هم خیلی واضحه.
نظر من هم نظر دوست بالایی مون هست، بهتره جاوااسکریپت رو تا حدودی یاد بگیری، چون به زحمتش می ارزه.
shask00l
شنبه 18 آبان 1387, 21:52 عصر
با تشکر از همه دوستان
فکر کنم نتیجه کارمو ببینید بد نباشه :
http://bathaie.persiangig.ir/projects/Smileys/smile_prj.htm روی شکل کلیک کنید تا کدش توی clipboard کپی بشه .
نمیدونم چرا این برنامه توی ie جواب میده ولی توی firefox نه ..! کسی دلیلشو میدونه ...؟
ضمنا اگه فکر میکنید نوشتن همچین چیزی با توجه به اینهمه برنامه که در این زمینه هست کار احمقانه ای محسوب میشه سوال کنید تا دلیلشو بگم .
emad_67
شنبه 18 آبان 1387, 23:02 عصر
نمیدونم چرا این برنامه توی ie جواب میده ولی توی firefox نه ..! کسی دلیلشو میدونه ...؟
firefox اجازه دسترسی به clipboard رو نمیده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.