ورود

View Full Version : سوال: FrontPage

az-navaei
شنبه 18 آبان 1387, 08:01 صبح
سلام.
من به برنامه Front Page نیاز دارم ولی هیچ سایتی Download آنرا ندارد کسی می تونه راهنمایی و کمکی بکنه؟
باتشکر فراوان:لبخندساده:

Ahmad Chehreghani
شنبه 18 آبان 1387, 10:24 صبح
سلام
Front Page در مجموعه آفيس وجود دارد ، شما مي تونيد تو سي دي آفيس 2003 اونو پيدا کنيد، البته به جاي اون Microsoft Expression Web اومده.
موفق باشيد

محمدامین شریفی
یک شنبه 19 آبان 1387, 23:49 عصر
سلام
Front Page در مجموعه آفيس وجود دارد ، شما مي تونيد تو سي دي آفيس 2003 اونو پيدا کنيد، البته به جاي اون Microsoft Expression Web اومده.
موفق باشيد
microsoft expression suite توش همه چیز هست.
Microsoft Expression Web مثل publisher آفیس هست.البته حرفه ای تر ولی اگر asp یا php کار نیستی همون publisher کارت رو راه میندازه

محمدامین شریفی
دوشنبه 20 آبان 1387, 11:50 صبح
publisher رو هم میشه استفاده کرد ولی front page کمی راحت تره.البته این publisher خیلی محدود هست طرحهاش
آخه استاد دیگه front page از طرف ماکروسافت حمایت نمیشه،به نظر شما بهتر نیست از همون Microsoft Expression Web تا بعدا هم اگر خواست کار کند بدردش بخورد؟

امید امرایی
دوشنبه 20 آبان 1387, 22:42 عصر
می تونید از Dream و یا اگه تسلط بیشتری دارید برنامه هایی مثل GoLive استفاده کنید. البته FrontPage خروجی استاندارد تری داره

محمدامین شریفی
سه شنبه 21 آبان 1387, 01:46 صبح
می تونید از Dream و یا اگه تسلط بیشتری دارید برنامه هایی مثل GoLive استفاده کنید. البته FrontPage خروجی استاندارد تری داره
بچه ها به نظر من اول باید دید که فرد چه نیازهایی داره بعد یک IDE به آن معرفی کنیم که بعدا بدردش بخوره.DW و FP و MEW و php designer ووو.....هر کدام برای یک سری اهداف مناسب ترند.نمیشود هر کی یک نسخه بپیچه،همانطور هم که 2 نفر شما میدونید هر کی از هرچی خوشش میاد همون رو معرفی میکنه(مثل خود من)،این IDE ها همشون برای یک کاری مناسب هستند.
آقای "tarhebartar"،منظور من این بود که FP دیگه تولید نمیشه(قضیش با vista فرق داره)،منم خیلی از IDE آن خوشم میاد و عاشقش بودم،ولی دیگه منسوخ شده.

پیروز باشید سروران

امید امرایی
سه شنبه 21 آبان 1387, 13:45 عصر
بچه ها به نظر من اول باید دید که فرد چه نیازهایی داره بعد یک IDE به آن معرفی کنیم که بعدا بدردش بخوره.DW و FP و MEW و php designer ووو.....هر کدام برای یک سری اهداف مناسب ترند.نمیشود هر کی یک نسخه بپیچه،همانطور هم که 2 نفر شما میدونید هر کی از هرچی خوشش میاد همون رو معرفی میکنه(مثل خود من)،این IDE ها همشون برای یک کاری مناسب هستند.
آقای "tarhebartar"،منظور من این بود که FP دیگه تولید نمیشه(قضیش با vista فرق داره)،منم خیلی از IDE آن خوشم میاد و عاشقش بودم،ولی دیگه منسوخ شده.

پیروز باشید سروران

ممنون از شما

در عین حال نمی شه بگیم شما برو با همه این IDE ها کار کن ببین از کدوم خوشت میاد !
به هر حال باید یه چیزی معرفی کرد . در غیر این صورت باید این تاپیک رو ببندیم و بگیم خودت برو یه چیزی پیدا کن .

این منطقیه که هر کسی ابزار خودش رو معرفی کنه . اگه غیر از این باشه که اولین سوال اینه : "چرا خودت ازش استفاده نمی کنی ؟ ":چشمک:

ایشون هم نگفتن IDE رو واسه یه منظور خاص می خوام وگرنه حتما در خدمتشون بودیم . از نظر کلی و در 90% از موارد هم ، همه این IDE ها قابلیت های مشترک دارن.

بازم ممنون از شما