ورود

View Full Version : مشکل در اجرای برنامه رو یه سیستم دیگه

H_r_m
پنج شنبه 30 مهر 1383, 13:49 عصر
سلام
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که وقتی برنامه ام رو روی یک سیستم دیگه نصب میکنم
تا وقتی که خود ویژوال بیسیک رو نصب نکنم پیغام اکتیو ایکس ها رو میده و برنامه ام اجرا نمیشه :mad:
میشه یه راهنمایی بکنید :گیج:
در ضمن من با اینستالر ویز برا برنامه ام ستاپ درست کرده ام :متفکر:

Payam Moradi
پنج شنبه 30 مهر 1383, 15:51 عصر
سلام
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که وقتی برنامه ام رو روی یک سیستم دیگه نصب میکنم
تا وقتی که خود ویژوال بیسیک رو نصب نکنم پیغام اکتیو ایکس ها رو میده و برنامه ام اجرا نمیشه :mad:
میشه یه راهنمایی بکنید :گیج:
در ضمن من با اینستالر ویز برا برنامه ام ستاپ درست کرده ام :متفکر:

معمولا اینسال ویز تمام اکتیوایکس های کاربردی در برنامه رو نمی شناسه. و یا اگه بشناسه نمیتونه رجیستر کنه (چون برخی اکتیوایکس ها جواز لازم دارند (Licence))
خب از همون پکیچ (Pakage) خود ویژال استفاده کنید. مگه چشه ؟ :roll:
تازه سورسشو هم مایکروسافت داده میتونید فارسی کنید. :wink:
اصلا خودتون اگر قادرید ست آپ درست کنید. 8)

H_r_m
پنج شنبه 30 مهر 1383, 20:22 عصر
سلام
اخه پکیج وی بی خیلی از امکانات ویز رو نداره :mrgreen:
چطور میتوان اکتیو ایکسها رو روی یه سیستم دیگه رجیستر کرد :متفکر:

اصلا خودتون اگر قادرید ست آپ درست کنید.

اینم حرفیه ها :متفکر:

Payam Moradi
پنج شنبه 30 مهر 1383, 21:54 عصر
حالا ویز مگه چیکار میکنه !؟
بردار تو خود سورس ست آپ ویژال بیسیک امکانات رو اضافه کن.
این روزها نمیتونم با ویژال کار کنم و گرنه حتما برات درست میکردم. :oops:

برای رجیستر کردن اکتیو ایکس ها چند راه وجود داره. ساده ترین آن اینه:

به منوی Start و برنامه Run مراجعه کنید و دستور ذیل را تایپ کنید:

regsvr32.exe "C:\MyActiveX.OCX"
با این دستور اکتیو ایکس رجیستر میشود.
میتوان فایل های Dll را هم به همین روش رجیستر کرد. این برنامه ای که میفرستم راه دیگه برای رجیستر کردن اکتیو ایکس ها و اکتیو ایکس دل ال ال ها هست.

H_r_m
جمعه 01 آبان 1383, 16:35 عصر
سلام
اقا شما هم که از کوزه شکسته آب میخورید :kaf: کوزه اش هم واقعا شکسته اس
میگی نه نگاه کن :مسخره: :مسخره: :مسخره:

H_r_m
جمعه 01 آبان 1383, 16:37 عصر
پیغامی که به من میده اینه که فکر نکنم مربوط به رجیستر کردن باشه :متفکر:
چون با دستور Regsvr32 هم مشکلم حل نشد :گیج:

Payam Moradi
جمعه 01 آبان 1383, 19:11 عصر
آقا این مشکل ها رو دیگه ندیده بودم. :strange:
دومی اکتیو ایکس مال کجاست؟ چون معمولا سازنده های اکتیوایکس نمی گذارند روی بیشتر از یک سیستم رجیستر بشند. :roll:

آقا من در این مورد کم آوردم. اگه خودم پای اون کامپیوتر بودم حالشو میگرفتم. شاید فقط همون یک کامپیوتر این خطاها رو میده. روی باقی کامپیوتر ها هم همینطوریه؟ :? :sorry:

من که همیشه اکتیوایکس هامو خودم طراحی کردم و ست آپ هم خودم درست میکنم. دیگه با این مشکلات روبرو نمیشم. باقی اکتیو ایکس هایی که استفاده میکنم از مایکروسافته که مشکلی برای رجیستر شدن ندارند. 8)

خلاصه شرمنده. :oops:

حالا همون Pakage وی بی رو یک امتحان بکن. شاید اکتیو ایکس دومی مربوط به Version باشه. پکیچ وی بی درستش میکنه احتمالا. امتحانش ضرر نداره. :wink:

قضیه کوزه شکسته چی بود ؟؟؟ اگر منظورت regsvr32.exe یا برنامه ای که ارسال کردم است، بدان که من اصلا از این دو تا استفاده نمی کنم. فقط برای اینکه کار شما راه بیافته. که الحمدا... خودتان وارد بودید.

فکر کنم در پیام چهارم همین تاپیک مورخ 30 مهر 1383 ساعت 22:24 گفتم بودم که :

این روزها نمیتونم با ویژال کار کنم و گرنه حتما برات درست میکردم.
پس کوزه شکسته دیگه واسه چی :cry:

H_r_m
جمعه 01 آبان 1383, 22:00 عصر
چون معمولا سازنده های اکتیوایکس نمی گذارند روی بیشتر از یک سیستم رجیستر بشند.

منظورتون از بیشتر از یک سیستم چیه :strange:

شاید فقط همون یک کامپیوتر این خطاها رو میده. روی باقی کامپیوتر ها هم همینطوریه؟

آره :sorry:

من که همیشه اکتیوایکس هامو خودم طراحی کردم

میشه توضیح بدید که قایده ساخت اکتیو ایکس چیه آخه من یه بار درست کردم اما خاصیت Tooltip
اون فقط تو حالت Run وی بی نشون داده میشد و وقتی که Exe میشد دیگه Tooltip نداشت
اگه اینو توضیح بدین یا یک مثال اگه دارید بزارید دیگه قید این اکتیو ایکس های اماده رو میزنم

حالا همون Pakage وی بی رو یک امتحان بکن. شاید اکتیو ایکس دومی مربوط به Version باشه. پکیچ وی بی درستش میکنه احتمالا. امتحانش ضرر نداره.

نه با اونم نشد

قضیه کوزه شکسته چی بود ؟؟؟

پیام جان من منظوری نداشتم فقط چون برنامه ای که گذاشته بودید مثل مال خودم پیغام میداد :kaf:
خواستم که یه خورده خودمونی بشیم :تشویق:
خلاصه دستتون درد نکنه :<: :flower:

Payam Moradi
جمعه 01 آبان 1383, 22:21 عصر
عجب نگارش و ویرایش کاری کردی تو فریوم مردم :wink:

بعضی جاها برای رجیستر کردن کردن اکتیوایکس یک کد بهتون میدن که دیگه این کد فقط برای سیستم شما تعریف و اگر میخوای در سیستم دیگه ای استفاده کنید باید دوباره اکتیوایکس رو بخرید با کد جدید. :roll:
باشه شما بگو چه اکتیو ایکسی میخوای شاید تو پرو بالم پیدا بشه. البته قول نمیدم. بازهم میگم نمیتونم تا اطلاع ثانوی سراغ برنامه نویسی و وی بی برم. 8)
در مورد ToolTip هم شما نباید در اکتیو ایکس این پروپرتی رو تعریف کنی. خود ویژال به صورت پیش فرض برای هر اکتیو ایکس این خصیصه رو قرار میده. :wink:
بهت توصیه میکنم ویژال بیسیک سرویس پک 6 رو از مایکروسافت دانلود کنی و نصب کنی یا آپ گراد کنی. ضرر نداره.
خوب اگه فقط همون یک کامپیوتر خطا میده، خب ویندوزش رو عوض کن و گرنه برای برنامه های بعدی هم مشکل ساز میشه. من که تا میبینم همچین مشکلاتی سر راهم سبز میشه میافتم به جون سیستم عامل و خودم زیاد اذیت نمیکنم. :mrgreen: اگر رو تمام سیستم ها اذیت میکنه دیگه باید فکر اساسی کنی. چون من که نمیدونم برنامه اتان چیه و تو چه ویندوزی داری نصب میکنی. ابزاره یا بانک اطلاعاتی ؟ :roll:

کوزه شکسته هم بی خیال. کوزه دیدی ندیدی :wink:

موفق باشید :flower:

vbprogramer
شنبه 02 آبان 1383, 09:02 صبح
سلام آقای مرادی

حالا ویز مگه چیکار میکنه !؟
بردار تو خود سورس ست آپ ویژال بیسیک امکانات رو اضافه کن.
این روزها نمیتونم با ویژال کار کنم و گرنه حتما برات درست میکردم.

دیدم که در مورد پکیج خود ویژال صحبت کرده بودید
والا نظر من هم همین بود البته تا وقتی که Wise Installer رو استفاده نکرده بودم
الان که دیدمش فکر میکنم اگه کسی تمام وقتش رو بزاره و پکیج ویژال رو تغییر بده به پای اون نمی رسه
اگه با هاش کار نکردین برین دنبالش چون واقعاْ عالیه :wink:
هیچکدوم از اون خطاهایی که پکیج میده اصلا وجود نداره :wink:

در ضمن آقا حمید من از این ocx که گفته بودین توی یه برنامه استفاده کردم هیچ مشکلی نداره و روی همه سیستم ها کار میکنه :متفکر:

Payam Moradi
شنبه 02 آبان 1383, 13:52 عصر
در پاسخ جناب vbprogramer

نخیر خیلی ممنون.
من که از هیچ کدوم استفاده نمیکنم و مایل به استفاده نمی باشم. مگر در مواقع ضروری. اینا رو هم برای اینکه کار آقا راه بیافته گفتم. :wink:
اگه قسمت شد نمونه برنامه ست آپ خودم رو بهتون معرفی میکنم. 8)

H_r_m
شنبه 02 آبان 1383, 14:15 عصر
در ضمن آقا حمید من از این ocx که گفته بودین توی یه برنامه استفاده کردم هیچ مشکلی نداره و روی همه سیستم ها کار میکنه

سلام vbprogramer عزیز
میشه اون Ocx رو بزارید :oops:
شاید مال من خرابه :mad:

هیچکدوم از اون خطاهایی که پکیج میده اصلا وجود نداره

پکیج وی بی من این پیغامو میده

Payam Moradi
شنبه 02 آبان 1383, 21:12 عصر
آقا این که خطا نیست میخواد فایل های "ویژال بیسیک ران تایم" رو آپدیت کنه. شما یک بار Ok کن سیستم ری استارت شد دوباره ست آپ رو اجرا کن. اگه بعد از ری استارت شدن و اجرای مجدد ست آپ دوباره این خطا رو داد یا باید ویندوز عوض بشه (98 یا Xp) یا خودتان رجیستر کنید.
البته این پکیج وی بی رو ویندوزهای Me و 2000 نمیتونه آپدیت کنه. اگه برنامه رو این سیستم عاملها نصب میکنید، باید خودتان به صورت دستی فایل های ویژال بیسیک ران تایم رو رجیستر کنید.

موفق باشید. :flower:

vbprogramer
یک شنبه 03 آبان 1383, 09:14 صبح
اگه بعد از ری استارت شدن و اجرای مجدد ست آپ دوباره این خطا رو داد یا باید ویندوز عوض بشه (98 یا Xp)

من یک setup ساخته بودم که این مشکل رو داشت حدوداْ روی 5-6 سیستم اجرا کردم ( پس تمام میندوزها باید عوض بشوند ) مگه میشه همه خراب باشند ؟

نخیر خیلی ممنون.
من که از هیچ کدوم استفاده نمیکنم و مایل به استفاده نمی باشم.

حالا از ما گفتن بود هر جور که دوست داری :roll:
ولی یه نگاه بهش بنداز بعدش با ستاپ خودت مقایسش کن :mrgreen:

vbprogramer
یک شنبه 03 آبان 1383, 09:32 صبح
راستی حمید جان متاسفانه من الان دسترسی به اون برنامه ندارم چون برای یکی از دوستان با کمک خودش براش یه برنامه نوشتم و سورس پیش خودشه ولی اگه دیدمش حتماْ ocx رو ازش می گیرم
? ok
:wink:

H_r_m
یک شنبه 03 آبان 1383, 11:20 صبح
سلام
خیلی ممنون vbprogramer جان :wise1:
پیام جان من هم روی چند ویندوز امتحان کردم و همه پیغام میداد
همه ران تایم ها رو هم رجیستر کردم :گیج:

Payam Moradi
یک شنبه 03 آبان 1383, 16:09 عصر
سلام
در پاسخ vbprogramer محترم باشه. امتحان میکنم. فقط بگید آخرین و جدیدترین شو رو از کجا بیارم. (از کدوم سایت اگه لینک بدید ممنون میشم.) ولی کار خود آدم فارسی (اینطوری خاکی تر میشه از طرفی کلاس تر)، بعدشم میدونی چی به چیه. مثل این بنده خدا هم دچار مشکل نمی شی. ولی باشه امتحانش ضرر نداره. :wink:

H_r_m عزیز نمیدونم دیگه. کجای ایرانی. اصلا پروژه ت مال چیه. اگه مشهد بودی حتما میومدم با هم دیگه یک فکری میکردم. دیگه بیشتر از این از من کاری بر نمی آید. :oops:
شرمنده خلاصه. :oops:
اگه میدونی کاری از دست من برمیآد بگو 8)

H_r_m
یک شنبه 03 آبان 1383, 16:38 عصر
سلام
پیام جان این حرفها چیه 8) دشمنت شرمنده :wink3: نشد که نشد
شاید vbprogramer اون Ocx رو گذاشتند وکارم راه افتاد
درضمن با ویز هم کار کنی بدک نیست چون گزینه های زیادی داره مثلا در باره رجیستری
راستی اون ستاپ خودت آماده نیست :تشویق:
اگه هم از بچه ها کسی چیزی میدونه دریغ نکنه :sunglass:

vbprogramer
دوشنبه 04 آبان 1383, 07:27 صبح
سلام پیام جان
اگه تو پستهای قبلی نگاه کنی من هم خیلی گشتم که آخرین ورژن و لینکش رو پیدا کنم ولی موفق نشدم
که در آخر یکی از دوستان عزیز لطف کردن و اون رو برای من میل کرد . چون ظرفیتش حدود 8 مگا هستش
اگه مایلی برات میلش کنم شما هم ایمیل خودت رو بده :wink3:
در ضمن قبول دارم که برای مردم ستاپ فارسی قابل قبول تره و با کلاس تر ولی من که یک ستاپ کامل و بی دردسر رو به فارسی بودنش ترجیح میدم :D

H_r_m
دوشنبه 04 آبان 1383, 19:31 عصر
:گیج: :oops: :cry: :قهر:

H_r_m
چهارشنبه 06 آبان 1383, 12:14 عصر
سلام
کسی نیست یه کمکی به من بکنه آخه بد جوری گیر کردم :confy2: :dead:

Payam Moradi
چهارشنبه 06 آبان 1383, 14:41 عصر
کسی نیست یه کمکی به من بکنه آخه بد جوری گیر کردم

سلام

آخه دیگه چیکار میتونیم بکنیم. جمیعا رو میگم. گفتم اگه همشری بودیم می اومدم با هم یک کاری میکردیم. دیگه چیکار از دست ما بر میآد :cry:
توضیح ندادی اون اکتیوایکسی که باهاش مشکل داری چی کا میکنه؟ :?

H_r_m
چهارشنبه 06 آبان 1383, 19:16 عصر
آخه دیگه چیکار میتونیم بکنیم. جمیعا رو میگم. گفتم اگه همشری بودیم می اومدم با هم یک کاری میکردیم. دیگه چیکار از دست ما بر میآد

سلام
یعنی هیچکدوم ار شماها تا حالا ستاپ درست نکردین یا تا حالا چنین پیغامی ندیدین :گیج:
پس این اساتید وی بی کجایند :mad:
قبلنا اینطور نبود :sorry:

اون اکتیو ایکس یه شمارنده است که شبیه ساعت کامپیوتری کار میکنه
در ضمن همشهری هم نیستیم متاسفانه چون من سیرجانیم :wink:
اصلا یه راه بگید که خودم اکتیو ایکس بسازم البته یه راه صحیح که دیگه به این مشکل برنخورم
اصول مقدماتیشو بلدم فقط کلیاشو بگید :roll:
در ضمن اون اکتیو ایکس کجا باید نصب بشه آیا فقط تو پوشه سیستم ویندوز یا توی هر پوشه ای که تو برناممون اونو از همونجا لود کرده آیم
یه چیز دیگه اون Oca. که همراه Ocx. هست چیه :متفکر:
دیگه خلاصه شرمنده چون واقعا کارم گیره :oops:

Payam Moradi
پنج شنبه 07 آبان 1383, 12:15 عصر
سلام
نه دیگه عزیز میگید آخه ...؟ وقتی تا حالا همچین مشکلی نداشتیم و مشکوک میزنه میگی چیکار کرد. :oops:
نخیر اکتیو ایکس هرجا توی سیستم باشه (منظورم هارد ه) و رجیستر بشه درسته. وقتی هم یک اکتیو ایکس رجیستر میشه یک فایل به نام OCA ایجاد میشه که اطلاعات رجیستری رو برای برنامه تون و سیستم داخل خودش داره. 8)
حالا اون اکتیو ایکس دقیقا چیه ؟شماره دیجیتالی؟ (مثل ساعت دیجیتالی سون سگمنت) یعنی مثل کانتر یا همون کرنومتر؟ استارت میشه و استپ میشه. یا فقط ساعت رو نشون میده. صبر یک دو ساعت دیگه برم پای سیستم ببینم چیا تو آرشیو دارم؟ شاید بدردت بخوره. :wink: