ورود

View Full Version : پلیر فایل های ویدویی

moosa2007
یک شنبه 19 آبان 1387, 07:22 صبح
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
من در حال طراحی یک پروژه هستم و قرار هست این پروژه بصورت لوکال باشد و فقط در یک سیستم شخصی اجرا شود ( به هاست انتقال داده نمی شود ) .
برم سر اصل مطلب ، من یک پلیری می خواهم که بتواند فایل های ویدویی را اجرا کند اگه بتواند پسوند های متعددی را هم اجزا کند که عالی است.

با تشکر فراوان

moosa2007
یک شنبه 19 آبان 1387, 20:50 عصر
ممنونم دوست من
توي اين پروژه اي كه من دارم طراحي ميكنم قراره يك سري فايل ها با پسوند avi , mpg , ... به نمايش در بياد آيا فلش ژلير قابليت اجراي اين پسوند ها را دارد ؟

محمدامین شریفی
یک شنبه 19 آبان 1387, 23:51 عصر
ممنونم دوست من
توي اين پروژه اي كه من دارم طراحي ميكنم قراره يك سري فايل ها با پسوند avi , mpg , ... به نمايش در بياد آيا فلش ژلير قابليت اجراي اين پسوند ها را دارد ؟
از silverlight استفاده کن،نرم افزار microsoft expression encoder را تهیه کن.
3 سوته کارت راه میفته

moosa2007
دوشنبه 20 آبان 1387, 19:12 عصر
از حسن توجه شما ممنونم اما اين پلير موجود در اين سايت تا اونجايي كه من متوجه شدم فقط فايل هاي mp3 را ميخواند ؟

محمدامین شریفی
سه شنبه 21 آبان 1387, 02:45 صبح
از حسن توجه شما ممنونم اما اين پلير موجود در اين سايت تا اونجايي كه من متوجه شدم فقط فايل هاي mp3 را ميخواند ؟
دوست من microsoft expression studio رو تهیه کن.
6،7 تا skin مختلف player با پشتیبانی کردن از بیشتر فرمت های ویدئویی پشتیبانی میکنه و همچنین از مزیت جدا بودن کد(جاوا اسکریپت) با طراحی(xaml) سود میبرد.

پیروز باشید

محمدامین شریفی
جمعه 24 آبان 1387, 05:41 صبح
شما وقتی یک برنامه پلیر روی کامپیوتر نصب می کنی باید codec هاش روی سیستم شما نصب بشه و بعد یک فرمتی رو پلی کنه تازه وقتی هم نصب میشه باید بره type ها رو یه سرچی کنه و بعد app رو ست کنه.بگذریم.

با تحت وب نمیشه این کار رو کرد مگه اینکه از embed و object استفاده کنی که مرورگر request بده به خوده سیستم طرف و ببینه چه پلیری داره و بعد پلی کنه که اگر هم پلیری برای پخش اون نداشته باشه پخش نمیشه.
کاملا صحیح است،در silverlight هم اول فایل های media را می آید decode میکند بعد اجرا میکند.
ساده ترین راه هم این ایست که این وظیفه را به گردن خود مرورگر بزاری که البته باید رایانه ات قابلیت خواندن آنرا داشته باشد