ورود

View Full Version : سوال: چرا با نسخه Developer نمی تونم به دستگاه خودم وصل بشم؟

odiseh
دوشنبه 20 آبان 1387, 09:02 صبح
سلام
من نسخه Developer از SQLSERVER2005 رو روی سیستم خودم نصب کرده ام و با وصل شدن به سرور های دیگه روی LAN مشکلی ندارم.
اما نمی دونم که چرا نمی تونم به صورت LOCAL به دستگاه خودم وصل بشم و مثلا با بانک AdventureWorks کار کنم.

جالبه ولی موقعی که سرویس Integration Service رو توی Management Studio انتخاب می کنم به دستگاه خودم وصل می شم و در عوض به سرور های دیگه روی LAN دسترسی ندارم!

لطفا اساتید راهنمایی فرمایید.

Alireza Orumand
سه شنبه 21 آبان 1387, 07:14 صبح
سلام
SQL Server Configuration Manager را باز کنید و بررسی کنید که وضعیت سرویس شما چی هست؟
در قسمت SQL Server network configuration به قسمت Porotocols for MSSALSERVER وارد بشید و وضعیت پروتکل ها را هم بررسی کنید و تنیجه را اینجا بنویسید لطفا!
راستی یادم رفت موقع وصل شد اسم Instance را صحیح وارد میکنید؟!
موفق باشید.

M_rasouli
سه شنبه 21 آبان 1387, 15:15 عصر
SQL Server Configuration Manager را باز کنید sqlserver(sqlexpress) رو باز كني در سر برگ log on گزينه Built_in_account نبايد local باشد . در سربرگ سرويس گزينه startmode بايد automatic باشد .
در ضمن چون شما در شبكه هستيد بهتر است نسخه enterprise manager رو نصب كنيد .

odiseh
چهارشنبه 22 آبان 1387, 08:18 صبح
سلام
SQL Server Configuration Manager را باز کنید و بررسی کنید که وضعیت سرویس شما چی هست؟
در قسمت SQL Server network configuration به قسمت Porotocols for MSSALSERVER وارد بشید و وضعیت پروتکل ها را هم بررسی کنید و تنیجه را اینجا بنویسید لطفا!
راستی یادم رفت موقع وصل شد اسم Instance را صحیح وارد میکنید؟!
موفق باشید.
سلام
وضعیت پروتکل ها به این صورت هستش:
Shared Memory: Enabled
Named Pipes: Disabled
TCP/IP : Disabled
VIA : Disabled

راستی وقتی من در SQL Server Configuration Manager و قسمت SQL SERVER 2005 SERVICES ، روی سرویس MSSQLSERVER راست کلیک کردم تا اونو Start کنم، توی Event viewer به من پیغام داد که
could not start due to the log on failure.
منتظر راهنماییهای شما هستم.
با تشکر