ورود

View Full Version : استفاده از Ajax در Treeview

angel207
دوشنبه 20 آبان 1387, 22:27 عصر
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان:

من می خواستم خواهش کنم اگر کسی در مورد استفاده از Ajax در کنترل Treeviewدر ASP.NET 2.0، طوری که بشه روی هر Node کلیک کرد و صفحه اصلا refresh نشه (غیر از مطالبی که در این مورد در MSDN نوشته شده) داره به من بگه .در ضمن من می خواهم به مسیر کامل یک نود دسترسی پیدا کنم ولی نمی تونم با کد زیر فقط تنونستم به گره فرزند دسترسی پیدا کنم نه به والد(چه طور می شه به والد هم دسترسی پیدا کرد):
:خجالت:

me.treeview1.selectednode.text

mahdi_farhani
دوشنبه 20 آبان 1387, 22:33 عصر
اولاً ورود رو تبریک میگم
دوماً هر تاپیک یک سوال
سوم قبل از زدن تاپیک جستجو
چهارم منظورتو دقیق نمیفهمم که کجا استفاده از Ajax اشکال داری ؟

angel207
سه شنبه 21 آبان 1387, 08:49 صبح
سلام ببخشیند من از قواعدی که گفتید اطلاع دارم ولی نه که از دیدن این سایت هیجان زده شدم دو تا سئوال نوشتم حالا ببخشیند .
من قرار یه سایت طراحی کنم که قسمت مرتبط به ارائه درخواست ها شامل درخواست های سخت افزاری ونرم افزاری ،در قسمت سخت افزاری همراه با نام سخت افزار شماره اموال و در قسمت نرم افزار ها گروه های نرم افزاری و نام نرم افزار ها باشند .حالا اولا این ساختار بایستی درختی باشه.ثانیا وقتی یک گره رو کاربر کلیک بکند صفحه اصلا refresh نشه. لطفا اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید .

angel207
سه شنبه 21 آبان 1387, 20:26 عصر
سلام
چرا هیچ کسی به سئوال من جواب نمی ده .جواب این مسئله واسه ی من خیلی مهمه .لطفا جواب بدیدن چون همه ی پروژه من به این مسئله گیره .باید ادامه بدم ولی به شرط گذاشتن یک Tree view با شرایط فوق.

mahdi_farhani
سه شنبه 21 آبان 1387, 20:58 عصر
دوست عزیز شما مشکل را کلی بیان کردید ، شما شروع کنید به نوشتن ، اگر به مشکل برخوردید سوال بفرمایید.
یه Updatepanel یه Scriptmanager میخواهی
ولی یه نکته داره ، که اونم سعی کن متوجهی میشه ، اگر به مشکل برخوردی ، مشکلو بگو بچه ها جواب میدن

angel207
چهارشنبه 22 آبان 1387, 07:22 صبح
ما رو باش روی دیوار یکی ها یادگاری می نویسیم .پدر جان من اگر Updatepanel ، Scriptmanager درست و حسابی بلد بودم استفاده کنم یا اینکه درست وحسابی ajax رو یاد داشتم که از شما سئوال نمیکردم .خودم می رفتم یه دونهUpdatepanel و Scriptmanager می گذاشتم و قال قضیه رو می کندم .واقعا از لطفتون ممنون.