View Full Version : سوال: مقدار دهی به radio
هادی2020
سه شنبه 21 آبان 1387, 15:52 عصر
در صورتی که بخواهم بیرون از دستورات html، توسط زبان php به یه radio button که در داخل کد html با نام radio قرار دارد مقدار دهم چطور عمل کنم؟
<input type="radio" name="d" value="1" >1 <input type="radio" name="d" value="2">2 <input type="radio" name="d" value="3">3 <input type="radio" name="d" value="4" >4 <input type="radio" name="d" value="5">5</font>
ضمنا یه چندتا تاپیک جستجو زدم ولی نتیجه نگرفتم و بخاطر فوری بودن ناچار شدم یه تاپیک ارسال کنم.
Chabok
سه شنبه 21 آبان 1387, 17:46 عصر
دوست عزیز بخش php جای دیگه ای هستش!
مشکلی نیست . بحث ایشون هم در مورد html است .
در صورتی که بخواهم بیرون از دستورات html، توسط زبان php به یه radio button که در داخل کد html با نام radio قرار دارد مقدار دهم چطور عمل کنم؟
اگر منظور شما از این مقدار دهی انتخاب شدن باشد باید آیتمی که میخواهید انتخاب شده پیش فرض باشد Selected = true باشد :
<input type="radio" name="d" value="2" selected="true">2
اگر این جواب نداد بصورت
Selected = "Selected" تست کنید .
موفق باشید .
هادی2020
سه شنبه 21 آبان 1387, 20:58 عصر
منظورم اینکه در پایان تگ <html/> و شروع php?> یعنی بین دستورات php
Chabok
سه شنبه 21 آبان 1387, 23:46 عصر
شما در زبان هایی مثل php یا asp مجبور هستید کدهای خود را در موقعیتی که باید در صفحه چاپ بشود بنویسید .
یعنی همان مکانی که کدهای مربوط به این رادیوها قرار دارد باید تکلیف خودتون رو روشن کنید .
شاید روشی که میخواهید پیاده کنید دارای اشکال باشد که به چنین عملی احتیاج دارید .
وگرنه بعید میدونم چنین روشی قابل پیاده سازی باشه .
موفق باشید . خدانگهدار
خواهشا از این به بعد سوالات رو هم گویا تر مطرح کنید . تا نیاز به ادامه پست برای تفهیم مسئله نباشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.