View Full Version : ايمپورت از طريق PhpMyAdmin
Mahsa Hatefi
سه شنبه 21 آبان 1387, 21:29 عصر
سلام بر اساتيد بزرگوار
من با اكسس كار مي كردم حالا مي خوام كه جداولي رو از اكسس از طريق PhpMyAdmin به MySql ايمپورت كنم . ابتدا جداولم رو تكست كردم و سپس از PhpMyAdmin اونو ايمپورت كردم اما خطا ميده و خط 112 اس كيو ال ايراد مي گيره .
پيغام MySQL :
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-----------------------------------------------------------------------------' at line 1
ممنون مي شم با پاسخ واضح و ساده راهنماييم كنيد
Mahsa Hatefi
یک شنبه 26 آبان 1387, 19:27 عصر
يه بزرگواري نبود اين مشكل بفرمايند چطوري حل كنم ؟
persian_farvahar
دوشنبه 27 آبان 1387, 17:20 عصر
سلام
شمت چه جوري فايل اكسس را export كردين.
من كه نديدم كه اكسس اين امكان را داشته باشه اگه هم داشته باشه سينتكس اكسس با mysql فرق ميكنه و اين error هم به خاطر اونه.
باز يه جستحو بزنيد ببينيد شايد جايي قبلآ بحث شده باشه.
Mahsa Hatefi
دوشنبه 27 آبان 1387, 19:50 عصر
دوست عزيز
توي پنل جداول اكسس روي هر جدول مورد نظر كليك راست كردم و گزينه export رو زدم و با فرمت utf8 به عنوان يه تكست ذخيره كردم و سپس توي PhpMyAdmin با گزينه import اونو دريافت كردم اما اين error رو گرفت . متاسفانه يك هفته است جستجو مي كنم اما هنوز موفق نشدم .
shahriyar3
پنج شنبه 30 آبان 1387, 18:09 عصر
دوست عزيز
توي پنل جداول اكسس روي هر جدول مورد نظر كليك راست كردم و گزينه export رو زدم و با فرمت utf8 به عنوان يه تكست ذخيره كردم و سپس توي PhpMyAdmin با گزينه import اونو دريافت كردم اما اين error رو گرفت . متاسفانه يك هفته است جستجو مي كنم اما هنوز موفق نشدم .
دوست عزیز درست جستجو نکردید
موقع انتقال اطلاعات باید collation دیتا بیست هم بر روی utf-8 باشه .
یه table درست میکنید که فیلد هاش با فیلد های جدول access برابر باشه
بعد هم میتونید با کد اینکارو بکنید هم دستی
LOAD DATA LOCAL INFILE 'mytable.txt'
INTO TABLE mytable
FIELDS TERMINATED BY ',' ENCLOSED BY '"'
LINES TERMINATED BY '\r\n';
نتیجش رو به من هم اطلاع بدید :لبخندساده:
موفق باشید
Mahsa Hatefi
جمعه 01 آذر 1387, 22:49 عصر
دوست بزرگوار
حسب فرمايش حضرتعالي طبق آنچه فرموديد عمل كردم ولي باز هم خطا گرفت
LOAD DATA LOCAL INFILE 'C:\Afrad.txt'
INTO TABLE Afrad
FIELDS TERMINATED BY ',' ENCLOSED BY '"'
LINES TERMINATED BY '\r\n';
نمي دانم ايراد كجاست .
shahriyar3
شنبه 02 آذر 1387, 02:03 صبح
شما فایلی که از Access گرفتید بدرد import کردن تو mysql نمیخوره خیلی کاراکتر اضافی داره هم فرمت خروجی که گرفتین بدرد import نمیخوره.
برا import کردن هم میشه با استفاده از دستورای خود sql این کارو کرد هم با گزینه import تو phpmyadmin .
تو سایت خود mysql هر دو روش رو با عکس توضیح داده خیلی سادست
یه نگاهی بکن امیدوارم که مشکلت حل شه
این برای import مستقیم
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/connector-odbc-examples-tools-with-access.html#connector-odbc-examples-tools-with-access-export
اینم برای import با کد
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/mysqlimport.html
موفق باشی
Mahsa Hatefi
دوشنبه 04 آذر 1387, 21:37 عصر
سلام دوست عزيز
توي پنجره ODBC/Conector كه مي خواهم آنرا اضافه كنم Mysql وجود ندارد نمي دانم چرا ؟ من Xamp رو كامل رو سيستمم نصب دارم و فعال نيز هست
shahriyar3
سه شنبه 05 آذر 1387, 20:09 عصر
مطمئنی که نسخه برنامه اکسست 2000 به بعده؟ این برای 97 جواب نمیده!!
میتونی از csv ها استفاده کنی ولی یادت باشه موقع ایمپورت کردن تو mysql حتما نوع فایل رو csv اتخاب کنی . یادم هست که گزینه آخر رو هم پشتیبانی میکنه یعنی sql . کلا از نظر قواعد دستوری تمام sql ها همشون عین هم هستن (با تفاوت های خیلی جزئی).
ولی اگه عجله داری میتونی از برنامه های آماده هم استفاده کنی . من این تاپیک رو دیروز پیداش کردم ولی برنامه از این دست زیاده خودت اگر یه سرچ کامل بکنی به انگلیسی نتایج خوبی میگیری.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=41062
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.