ورود

View Full Version : سوال: چگونگی نمایش اطلاعات خوانده شده از بانک در DBCombobox

سيد مجتبي هاشمي
چهارشنبه 22 آبان 1387, 00:32 صبح
دوستان کسی میدونه چطوری میشه اطلاعات خوانده شده از بانک را در یک DBCombobox نمایش داد؟ تمام تنظیماتش رو انجام دادم ولی فقط اولین مورد پیدا شده رو نمایش میده اما زمانی که از DBGrid استفاده میکنم همه اطلاعات رو نشون میده. ممنون میشم اگه بهم جواب بدین. خیلی بهش نیاز دارم.

SYNDROME
چهارشنبه 22 آبان 1387, 06:26 صبح
دوستان کسی میدونه چطوری میشه اطلاعات خوانده شده از بانک را در یک DBCombobox نمایش داد؟ تمام تنظیماتش رو انجام دادم ولی فقط اولین مورد پیدا شده رو نمایش میده اما زمانی که از DBGrid استفاده میکنم همه اطلاعات رو نشون میده. ممنون میشم اگه بهم جواب بدین. خیلی بهش نیاز دارم.
اگر جستجو می کردید جواب سوال شما داده شده بود.
باید اطلاعات را رکورد به رکورد داخل DBCombobox اضافه کنید.
اگر می خواهید کل اطلاعات را خودش نمایش دهد بهتر است از DBlookupCombobBox استفاده کنید.
موفق باشید

سيد مجتبي هاشمي
جمعه 01 آذر 1387, 18:19 عصر
ممنون از راهنماییتون ولی میشه بگید اگر قراره از DBlookupCombobBox استفاده کنم خاصیت وجود DBCombobox چیه؟ در ضمن من از DBlookupCombobBox هم استفاده کرم. همین مشکل را دارد. لطفا دوستان اگه میتونن بهم جوابش رو بگن. خیلی بهش نیاز دارم.

SYNDROME
شنبه 02 آذر 1387, 06:23 صبح
من از DBlookupCombobBox هم استفاده کرم. همین مشکل را دارد.
باید DataSource مربوط به ADO را به ListSource متصل کنید و مقادیر ListField و KeyField را مشخص کنید.
ListField : فیلدی که باید نمایش داده شود.
KeyField : فیلد کلید جدولتان و یا فیلدی که نیاز به مقدار آن بعد از انتخاب گزینه مورد نمایش دارید.
موفق باشید

mafazel
یک شنبه 03 آذر 1387, 07:40 صبح
با سلام
اگر میخواهید تمام مقادیر یک فیلد رو توی یک ComboBox نشون بدید یه کامپوننت اینجا هست که این کار رو میکنه:
http://www.torry.net/db/visible/db_lbcb/viewcomb.zip
فقط عیب اون اینه که اگر یک رکورد رو از این ComboBox انتخاب کنید تضمینی نداره که مکان نمای Table روی اون رکورد بره به عبارتی گاهی میره گاهی نمیره! شاید با دستور Locate بتونید این مشکل رو دور بزنید.

سيد مجتبي هاشمي
چهارشنبه 13 آذر 1387, 16:39 عصر
ممنون از راهنمایی هاتون. ولی آیا واقعا راهی نیست که با تنظیم خود DBCombobox بتونیم همه اطلاعات رو ببینیم؟

سيد مجتبي هاشمي
یک شنبه 17 آذر 1387, 09:18 صبح
آقای کشاورز آیا شما هم نمیتونید بهم کمک کنید؟

merced
یک شنبه 17 آذر 1387, 11:15 صبح
Help دلفي اينو ميگه

Use TDBComboBox to allow users to change the value of a field on the current record in a dataset either by selecting an item from a list or by typing in the edit
box part of the control. The selected item or entered text becomes the new value of the field if the database combo box’s ReadOnly property is false. The
combo box can be customized to enable or disable typing in the edit region of the control.

يعني چي ؟‌ يعني DBCombobox يه DBEdit هست. منتها شما مي تونيد مقاديرش رو از يه ليست انتخاب کنيد. DBCombo بيشتر براي فيلدهاي متني بکار ميره (DBLookup ‌براي فيلدهايي که کليد خارجي هستند) DBCombo‌ يه پراپرتي به اسم Items داره که مي توني مقاديرت رو تو اون بريزي .

سيد مجتبي هاشمي
دوشنبه 18 آذر 1387, 11:22 صبح
Help دلفي اينو ميگه

Use TDBComboBox to allow users to change the value of a field on the current record in a dataset either by selecting an item from a list or by typing in the edit
box part of the control. The selected item or entered text becomes the new value of the field if the database combo box’s ReadOnly property is false. The
combo box can be customized to enable or disable typing in the edit region of the control.
يعني چي ؟‌ يعني DBCombobox يه DBEdit هست. منتها شما مي تونيد مقاديرش رو از يه ليست انتخاب کنيد. DBCombo بيشتر براي فيلدهاي متني بکار ميره (DBLookup ‌براي فيلدهايي که کليد خارجي هستند) DBCombo‌ يه پراپرتي به اسم Items داره که مي توني مقاديرت رو تو اون بريزي .

ممنون. ولی مشکل من همینه که مقادیر حاصل از جواب Query در DBCombobox قرار نمیگیره و فقط اولین مورد پیدا شده رو نشون میده.

سيد مجتبي هاشمي
سه شنبه 19 آذر 1387, 11:03 صبح
چی شد آقای کشاورز نمیخواین یه جواب درست و حسابی به ما بدین. کارم خیلی گیر این DBCombobox است. برنامه ام رو باید تا چند روز دیگه تحویل بدم.

مهدی قنبری
سه شنبه 12 آبان 1388, 17:55 عصر
فكر كنم مشكل شما اينه
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=160899