ورود

View Full Version : نمایش فیلم

mohandess_anita
چهارشنبه 22 آبان 1387, 10:34 صبح
من یک سایت خبری طراحی کردم بعضی از خبرها دارای فیلم هستند و من می خوام یک پلیری زیر خبرها باشد که داخل آن فیلم همان خبر نمایش داده شود
لطفا به من کمک کنید که باید چطوری این کار رو انجام بدم

ali_sorouri2005
چهارشنبه 22 آبان 1387, 10:51 صبح
فيلم رو ميشه با تگ embed نمايش داد .دقيقشو تو همين سايت سرچ كن.
بعد كافيه آدرس فيلم مربوط به ركورد انتخاب شده رو بدي به اين تگ.

mohandess_anita
چهارشنبه 22 آبان 1387, 11:03 صبح
آدرس ها رو باید از بانک بخوانه می شه بیشتر توضیح دهید

mohandess_anita
چهارشنبه 22 آبان 1387, 13:34 عصر
می تونی از object مدیا پلیر خود client استفاده کنید.
می شه در این مورد بیشتر توضیح بدید ممنون می شم

ali_sorouri2005
چهارشنبه 22 آبان 1387, 17:55 عصر
بخش خدمات و نمايش زنده كجاست؟

mohandess_anita
پنج شنبه 23 آبان 1387, 09:52 صبح
آقای Behrouz_Rad لطفا شما کمکی بفرمایید ممنون می شوم

peymannaji
پنج شنبه 23 آبان 1387, 09:53 صبح
از یکی از این 2 کامپوننت استفاده . در ضمن به FLV باید فیلماتون رو تبدیل کنی چون این کامپوننت ها FLV ساپورت میکنه البته احتمال 90 درصد ... خودتون چک کنید ... (البته اینم اضافه کنم که در حال حاضر فرمت flv بخاطر نوع فشرده سازی خوبی که داره بیشتر داره استفاده میشه ) . به راحتی هم میتونی از دیتا بیس آدرس ها رو بگیری و فیلمها رو نمایش بدی .

موفق باشید

moosa2007
پنج شنبه 23 آبان 1387, 13:14 عصر
از یکی از این 2 کامپوننت استفاده . در ضمن به FLV باید فیلماتون رو تبدیل کنی چون این کامپوننت ها FLV ساپورت میکنه البته احتمال 90 درصد ... خودتون چک کنید ... (البته اینم اضافه کنم که در حال حاضر فرمت flv بخاطر نوع فشرده سازی خوبی که داره بیشتر داره استفاده میشه ) . به راحتی هم میتونی از دیتا بیس آدرس ها رو بگیری و فیلمها رو نمایش بدی .

موفق باشید
ممنون از اين فايلهايي كه براي دانلود در اين تاپيك قرار داديد متاسفانه من تازه دارم Asp.net را ياد ميگيرم و طريقه فراخواني و اجرا اين فايلهاي dll را در زبان asp.net بلد نيستم در صورت امكان يك پرو‍ژه كه اين دو فايل در آن مورد استفاده قرار گرفته است را در اختيار بنده قرار دهيد .
پيشاپيش از زحمات شما كمال تشكر را دارم

peymannaji
پنج شنبه 23 آبان 1387, 21:39 عصر
در toolbox راست کلیک کنید و بعد آیتم choos item‌رو انتخاب و سپس آدرس dll رو به اون بدید ... به toolbox‌اضافه میشه و با drag کردن اون رو به پروژه اضافه کنید بقیه چیزاشم بسیار راحت هست ..

mohandess_anita
یک شنبه 26 آبان 1387, 09:04 صبح
من هنوز هم مشکلم حل نشده از AspnetFlashvideo از فضای نام آن اشکال می گیرد و از این لینک هم که استفاده می کنم چیزی نشان نمی دهد

محمدامین شریفی
یک شنبه 26 آبان 1387, 14:57 عصر
به نظر من اگر از خود player میکروسافت استفاده کنید بهتر است،یعنی silverlight:
با یک خط کد:

<MediaElement x:Name="vid" Source="thebutterflyandthebear.wmv"/>اینم بخون (http://silverlight.net/learn/tutorials/sqldatagrid.aspx). اینم یه آموزش توپ (http://channel9.msdn.com/posts/AdamKinney/Using-AJAX-to-Dynamically-Update-Silverlight-Content/)
و به قول یکی از خوانندگان:

Hi it's what I've looking for.
But if the hole combine environment can be seem how to build and combine from scratch ,that was great.
You know a full video about hooking together SILVERLIGHT + AJAX + SQL + C#.

That could be great.
دوست من اگر عجله نداری،بهتر است اینکار را انجام بدهی

peymannaji
یک شنبه 26 آبان 1387, 17:49 عصر
من هنوز هم مشکلم حل نشده از AspnetFlashvideo از فضای نام آن اشکال می گیرد و از این لینک هم که استفاده می کنم چیزی نشان نمی دهد

من که مشکلی نداشتم ... کامپوننت رو وقتی اضافه میکنید به پروژه کاری با فضای نام نداره ...

به نظر من اگر از خود player میکروسافت استفاده کنید بهتر است،یعنی silverlight:
با یک خط کد:

<MediaElement x:Name="vid" Source="thebutterflyandthebear.wmv"/>اینم بخون (http://silverlight.net/learn/tutorials/sqldatagrid.aspx). اینم یه آموزش توپ (http://channel9.msdn.com/posts/AdamKinney/Using-AJAX-to-Dynamically-Update-Silverlight-Content/)
و به قول یکی از خوانندگان:

دوست من اگر عجله نداری،بهتر است اینکار را انجام بدهی

روش شما زمانی خوبه که طرف ار دات نت 3.5 استفاده میکنه . در غیر اینصورت اون کامپوننت راه خیلی ساده و بی دردسریه ...

milade
یک شنبه 26 آبان 1387, 18:00 عصر
Silverlight هم هست که دردسر خودش رو داره(گفتم که بدونید تا اطلاعاتتون بره بالا!!!)

محمدامین شریفی
یک شنبه 26 آبان 1387, 22:19 عصر
من که مشکلی نداشتم ... کامپوننت رو وقتی اضافه میکنید به پروژه کاری با فضای نام نداره ...

روش شما زمانی خوبه که طرف ار دات نت 3.5 استفاده میکنه . در غیر اینصورت اون کامپوننت راه خیلی ساده و بی دردسریه ...
ای بابا فکر نمیکنی،دات نت با پلاگین silverlight فرق داره؟
مگه من دارم میگم که از روش c# applet برو،اگه هم خواستید از روش c# applet بگید تا بگم چیکار کنید.
peymannaji و میلاد جون خیلی ما ارادت داریم

محمدامین شریفی
یک شنبه 26 آبان 1387, 22:25 عصر
Silverlight هم هست که دردسر خودش رو داره(گفتم که بدونید تا اطلاعاتتون بره بالا!!!)
داداشی چه دردسری؟
اگر راه حل ساده برای یک interactive silverlight ساده هم خواستید میگم.

peymannaji
یک شنبه 26 آبان 1387, 22:43 عصر
ای بابا فکر نمیکنی،دات نت با پلاگین silverlight فرق داره؟
مگه من دارم میگم که از روش c# applet برو،اگه هم خواستید از روش c# applet بگید تا بگم چیکار کنید.

ممنون از یاد آوریتون !!!

شما زمانی میتونید از silverlight استفاده کنید که از vs2008 استفاده میکنید . در نتیجه کسی که vs2005‌استفاده میکنه راه شما نمیتونه مفید باشه !!! بعدش چرا انقدر لقمه رو در گردنمون بپیچونیم ... وقتی بایک کامپوننت کار راه میوفته !

milade
دوشنبه 27 آبان 1387, 05:36 صبح
سلام عزیزان

ما بیشتر!

داداشی چه دردسری؟
من که تا حالا silverlight رو روی بستر وب نگزاشتم که ببینم اروری چیزی میده یا نه!
اما این طور که بوش میاد! کمتر سروری .net 3.5 رو ساپورت می کنه و حتی اگه ساپورت کنه من نمی دونم چیزی برا silverlight می خواد یا نه
یه روش یکی از دوستام گفت که اون رو به صورت استریم تکه تکه کنیم و بعد با یه برنامه که خودمون باید بسازیم اجرا کنیم اما یه مشکل که این فایلها معماری خودشون رو دارند و نمی شه تکه تکه بشن(شایدم بشه!!!)!
در کل از bia2dadash2 و peymannaji خواهش دارم یه سرچ کنن تا امروز ظهر ببینن یه کامپونن پیدا میشه با این روش که گفتم!(البته انشالله که منظورم رو اساتید گرفته باشن)
خوب دیگه باید برم(ظهر میام )
موفق و پیروز باشید , در پناه حق!

محمدامین شریفی
دوشنبه 27 آبان 1387, 06:29 صبح
سلام عزیزان

یه روش یکی از دوستام گفت که اون رو به صورت استریم تکه تکه کنیم و بعد با یه برنامه که خودمون باید بسازیم اجرا کنیم اما یه مشکل که این فایلها معماری خودشون رو دارند و نمی شه تکه تکه بشن(شایدم بشه!!!)!

موفق و پیروز باشید , در پناه حق!

دوست من بقیه player ها هم فایل ها را به صورت رشته در می آورند تا صوت و تصویر به صورت زنده و با هم و در اصطلاح synchronize در بیاییند.
من نمیخوام سنگ ماکروسافت رو به سینه بزنم.ولی من silverlight رو تو هاست گذاشتم و امتحان هم کردم.در ضمن تو پروژه هاتون تا میتونید از DLL های آماده استفاده نکنید.

پیروز باشید

milade
دوشنبه 27 آبان 1387, 14:12 عصر
احتمال 100% می دونستم این جواب رو بدید.
می دونم که فایلهی تصویری در وب به صورت انلاین و بدون ذخیره کامل در کلاینت پخش میشه
ولی ایا تا به حال فکر کردید که چرا وقتی دارید توی یاهو دارید انلاین میبینیدش چرا انگار به صورت عکسهای پشت سر هم پخش میشه؟
چون این استریمها حجمشون زیاده و با تاخیر میرسند برا همینه!
حالا من گفتم شاید یه برنامه باشه که استریم رو کم حجم کرده باشه و ما هم مثل اون بسازیم!
خدا کنه گرفته باشید!
موفق باشید

محمدامین شریفی
دوشنبه 27 آبان 1387, 14:25 عصر
احتمال 100% می دونستم این جواب رو بدید.
می دونم که فایلهی تصویری در وب به صورت انلاین و بدون ذخیره کامل در کلاینت پخش میشه
ولی ایا تا به حال فکر کردید که چرا وقتی دارید توی یاهو دارید انلاین میبینیدش چرا انگار به صورت عکسهای پشت سر هم پخش میشه؟
چون این استریمها حجمشون زیاده و با تاخیر میرسند برا همینه!
حالا من گفتم شاید یه برنامه باشه که استریم رو کم حجم کرده باشه و ما هم مثل اون بسازیم!
خدا کنه گرفته باشید!
موفق باشید
Microsoft Expression Encoder

milade
دوشنبه 27 آبان 1387, 14:53 عصر
خوب این که اماده هست ایا یه کامپونن هم برا این کار هست؟

محمدامین شریفی
دوشنبه 27 آبان 1387, 17:06 عصر
خوب این که اماده هست ایا یه کامپونن هم برا این کار هست؟
Microsoft Expression Media

محمدامین شریفی
دوشنبه 27 آبان 1387, 17:17 عصر
خوب میلاد جون اومدیم و اجراش کردیم.
حالا چجوری برای هر خبر این امکان را بزاریم؟

محمدامین شریفی
دوشنبه 27 آبان 1387, 19:22 عصر
می تونی از object مدیا پلیر خود client استفاده کنید.
می شه در این مورد بیشتر توضیح بدید ممنون می شم
همونجور که استاد من tarhebartar گفتند،راحت ترین کار استفاده از مدیا پلیر خود client هست.
شما میتوانید از quick time هم استفاده کنید:

<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/"
name="mediaplayer1" ShowStatusBar="true" EnableContextMenu="true" autostart="false" width="300" height="275"
loop="false" src="http://mediadl.microsoft.com/mediadl/www/a/amalga/getstarted.wmv" />