View Full Version : تفسیر حافظه
rezaee102
پنج شنبه 23 آبان 1387, 09:55 صبح
salam,mikhastam bedonam agar dar hafeze 2ta data poshte sare ham havie 2 meghdare moshabeh bashand,be che sorat mitavan tamayoz in 2 data ra fahmid,farzan agar data 1 marbot be upcode dastor va adade 2 marbot be dade bashad,be che sorat mitavan in ra tashkhis dad?mamnon misham age rahnemaim konid
behnam_dr
پنج شنبه 23 آبان 1387, 14:13 عصر
فکر میکنم مفهوم سوال شما اینه که کامپیوتر چطور کد دستور و داده رو تشخیص میده و در پاسخ این سوال باید عرض کنم که : دستور العمل ها در کامپیوتر به صورت یک سری سیگنالهای بالا و پائین (اعداد در مبنای 2)ذخیره میکند و میتوانند بصورت عدد به نمایش در آیند.در حقیقت هر قسمت از یک دستورالعمل به صورت یک عدد مجزا در نظر گرفته میشود و از کنار هم قرار دادن این اعداد دستورالمعل تشکیل میشود. ببین دوست من من مثالی در قالب اسمبلی mips عنوان میکنم فرض کنید داریم
add $t0,$s1,$s2
و ترجمه اون به این صورته که ریجیستر s2وs1 رو با هم جمع کن و در t0 قرار بده. خوب باید بدونید که دستور العمل ها هر کدام دارای یک فرم قالب هستند مثلا این دستور دارای قالبR است که من این قالب رو به صورت دهدهی و دودوئی به شکل زیر نمایش دادم
http://www.mypardis.com/Storage/23784.99425.jpg
حال دستور دیگری چون shift منطقی دارای قالب i هست که شکل قالب تقریبا متفاوت با این مدل است.
امیدوارم کمکتون کرده باشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.