ورود

View Full Version : چگونه با div کار کنم؟

arta.nasiri
پنج شنبه 23 آبان 1387, 19:02 عصر
سلام

دوستان کسی مرجع یا مقاله آموزشی در مورد کار با div ها دارد

emad_67
پنج شنبه 23 آبان 1387, 19:14 عصر
div چیز خاص و پیچیده ای نداره. اینا رو ببین:
http://www.1keydata.com/css-tutorial/div-span.php
http://www.mako4css.com/BasDiv.htm

امید امرایی
پنج شنبه 23 آبان 1387, 20:18 عصر
div یعنی عشق است css و تگ doctype که من خودم تازه الان کدنویسیم با همه مرورگرها درست نشون میده.

الموت فایرفاکسی !!!

عجیبه که این موضوع در مورد شما کاما بر عکسه
معمولا طراحان می گن "الموت لمایکروسافت !!!" :چشمک:

امید امرایی
پنج شنبه 23 آبان 1387, 20:48 عصر
سلام
دوستان کسی مرجع یا مقاله آموزشی در مورد کار با div ها داره

اگه منظورتون طراحی بدونه جدوله در این مورد مباحث گسترده ای هست و فقط به کار با Div ها مربوط نمی شه . بهتره ابتداعا استاندارد ها رو یه بررسی مختصر بکنید .

arta.nasiri
جمعه 24 آبان 1387, 11:45 صبح
اگه منظورتون طراحی بدونه جدوله در این مورد مباحث گسترده ای هست و فقط به کار با Div ها مربوط نمی شه . بهتره ابتداعا استاندارد ها رو یه بررسی مختصر بکنید .

آره دوست عزیز منظور منم درست همینه اگه راهنماییم کنی ممنون میشم

امید امرایی
جمعه 24 آبان 1387, 12:43 عصر
بنده تا امروز مطلبی رو ندیدم که به عنوان یک منبع واقعا بتونه به شروع کار کمک کنه .
اصل مطلب که مشخص و مفهومه . بنده توصیه می کنم شما کارتون رو شروع کنید و مشکلاتتون رو مطرح کنید . اینطوری به نتیجه بهتری می رسید .
مطالبی که در این مورد وجود دارن مناسب شروع کار نیستند و به درد کسی می خورن که به طراحی با جدول تسلط نسبی داره .

مثال:
شما از امروز سعی کنید از جدول استفاده نکنید . در این حین سوالاتی براتون پیش میاد . نمونش اینکه اگه جدول نباشه چطور می شه چیزی شبیه به سطر و ستون های جدول ایجاد کرد .
پس سوالتون رو مطرح می کنید و به جواب می رسید .

این مبحث خیلی کلیه و نه در یک تالار می شه به اون پرداخت و نه مطمئنا هیچ منبعی کاملا به شما کمک می کنه . این تجربه شخصی بنده بود و ممکنه شما نظر دیگه ای داشته باشید

arta.nasiri
جمعه 24 آبان 1387, 13:37 عصر
مشکل من اینکه وقتی دوتا div داخل یه div دیگه قرار میگیره نمیتونم div ها رو دستی یا با اندازه جابجا کنم و وقتی position رو تغییر میدم اون کاری که میخوام میشه ولی وقتی تغییر اندازه میده یا بزرگ میشه از div اصلی خارج میشه یعنی div اصلی هیچ عکس العملی نسبت به بزرگ شدن اونها از خودش نشون نمیده

امید امرایی
جمعه 24 آبان 1387, 18:01 عصر
وقتی تغییر اندازه میده یا بزرگ میشه از div اصلی خارج میشه یعنی div اصلی هیچ عکس العملی نسبت به بزرگ شدن اونها از خودش نشون نمیده

شما به حتم position رو absolute قرار می دید و div های فرزند کلا از جریان صفحه خارج می شن . در این حالت دیگه بزرگ یا کوچیک شدنشون تاثیری روی div والد نداره .

برای این کار شما باید position مربوط به div های فرزند رو static قرار بدید که در این صورت با بزرگ تر شدن باعث می شن div والد هم بزرگ بشه . گذشته از اون وقتی اندازه div والد به فرزندانش وابسته است بهتره هیچ اندازه ای براش تعیین نکنید.

مشکل من اینکه وقتی دوتا div داخل یه div دیگه قرار میگیره نمیتونم div ها رو دستی یا با اندازه جابجا کنم و وقتی position رو تغییر میدم اون کاری که میخوام میشه
وقتی یک یا چند div درون یک div دیگه قرار می گیرند دقیقا موقعیت همون div رو دارا می شن و اصلا اگه غیر از این باشه چه نیازی هست که داخل div والد قرار بگیرن ؟
اگه منظور شما از جابجا کردن قرار گرفتن در چپ یا راست و به طور کلی در یک خط باشه ؛ در این صورت باید از خاصیت float استفاده کنید که می تونید تعیین کنید div های فرزند به کدوم سمت شناور بشن.

float: left

behnet
دوشنبه 11 آذر 1387, 23:35 عصر
اگه بخوام کاری کنم که سه تا div که قراره توی 1 div چیدمانشون left , right و اون یکی بین این دوتا باشه باید چه کار کنم؟
float گزینه ای واسه این کار داره ؟ یا باید ترفند دیگری بزنم؟