ورود

View Full Version : سي شارپ يا جاوا؟

farzinsh
شنبه 25 آبان 1387, 08:54 صبح
سلام خدمت دوستان.
من مهندس برق و الكترونيك هستم. علاقمندم يك زبان برنامه نويسي به روز رو ياد بگيرم. به نظر شما چه زباني مناسبه؟ سي شارپ خوبه يا جاوا؟ البته در مورد هر كدوم يه چيزايي خوندم. ولي هنوز نمي دونم كدوم يك از اونا برام مناسبتره؟
مايلم در زمينه نوشتن نرم افزارهاي ويندوزي ، بانكهاي اطلاعاتي و از همه مهمتر نرم افزارهاي اينترفيس با بردهاي الكترونيكي و ميكرو كنترلرها كار كنم.

pvza85
شنبه 25 آبان 1387, 13:04 عصر
احتمالا این پست تو به زودی به علت تکراری بودن بسته بشه:لبخند:
ولی در جواب سوالت: بیشتر اینایی که اینجا فعالیت دارن جاوا کارن پس می گن جاوا. ولی خوب هر کدوم مزایای خودشو داره. من به شخصه با هر دو تاش کار کردم ولی از جاوا بیشتر خوشم میاد. هر چند تا حالا فقط از .net پول در آوردم. برا ما کامپیوتری ها واجب هست هر دو رو یاد بگیریم ولی من برا تو پیشنهاد می کنم .net و دلایل خودم رو برا این پیشنهاد دارم هر چند جاوا قابلیت های زیادی می تونه تو Embedded Systems برا یه مهندس برق داشته باشه.
در ضمن بنز بهتره یا BMW ؟ این سوالو نپرس:لبخند: اگه یکی بهتر بود خوب اون یکی تو چرخه رقابت از بین می رفت. هر کدوم مزیت های خودشو دارن. شما دعا کنید تایپ من بهتر بشه و مثل امروز وقت داشته باشم یه مقاله مفصل در مقایسه این دو تا واستون بنویسم (البته ترجمه و جمع آوری خواهد بود، من خودم این همه سواد ندارم)

saeed_Z_F
یک شنبه 26 آبان 1387, 08:37 صبح
سلام
با کاربردهایی که شما گفتید به نظر من C یا C++ مناسبتره .