ورود

View Full Version : فايل پكر غير قابل كرك !!!

mahramasrar2
یک شنبه 26 آبان 1387, 00:03 صبح
سلام دوستان
همانطور كه مي دانيد تا كنون با هر چي كه برنامه ها رو پك مي كرديم آخرش يه آنپكري چيزي براش ساخته شده و خلاصه همه برنامه ها براحتي بالاخره كرك مي شوند !!:عصبانی++:

اكنون سئوال اينجاست:
آيا يك پكر غير قابل نفوذ وجود ندارد كه تا به حال كرك نشده باشد؟:ناراحت:

دوم=
اين روال كرك و انپك تا به كي ادامه خواهد داشت؟
تا ابد؟ يا بالاخره يه قفل نيرومند برنامه نويسان را از اين معضل خواهد رهانيد؟:افسرده:

Securebit
یک شنبه 26 آبان 1387, 01:37 صبح
شما برای پروتکتور فقط می توانید سختی ایجاد کنید تا شاید کراکر از آنپک پشیمان شود!
آنپک نشدن امری غیر ممکن بوده/ هست/ خواهد بود.

mansour01
یک شنبه 26 آبان 1387, 03:17 صبح
با حرف بردیای عزیز موافقم ، غیر ممکن نه ! اما احتمالا میشه کاری کرد که سختی اینکار به حدی بشه که روزی این امر غیر ممکن به نظر بیاد !
من در زمینه کرک و آنپک اونقدر اطلاعات دارم که یک برنامه نویس باید داشته باشه ، یعنی شیوه هیا آنپک کردن یکسری پکر معروف که به صورت روتین بلد هستم و کمی هم حذف دستور و غیره !
اما مطمئنم راهیی هست که بشه آنپک یا کرک رو ب سمتی سیر داد که سختیش = بشه با غیر ممکن !

شما اینو در اصول رمزنگاری هم می بینید ، DES قابل شکستن بود و بعد از اون RSA اومد که اون هم قابل شکستنه ! اما نه به این راحتی ها و شاید با پردازنده های کنونی بشه برای رمزگشایی یک RSA که از جفت عدد اول بزرگ تشکیل شده و طول کاراکتر سالها بعد به نتیجه رسید !

این نظریه هم شاید روزی با حضور پردازنده ها با مبنای کوانتم این رمزنگاری هم شکست بخوره که باز هم میشه راه دیگه ای اندیشید !

راستی ، کسی تا حالا DRM رو شکسته ؟ من که چند وقت پیش تحقیق کردم یکسری نرم افزار بود که با وجود فایل کلید اصلی می تونست قفل رو آزاد کنه ولی غیر از اون چیزی ندیدم .

mahramasrar2
یک شنبه 26 آبان 1387, 09:36 صبح
يك پكر قدرت مند نام ببريد كه كسي نتونسته باشه ازش رد بشه !

Nima NT
یک شنبه 26 آبان 1387, 18:27 عصر
من هم با صحبت های آقا منصور و جناب بردیا کاملا" موافقم ولی آقا منصور قبول کنید که همه آدم ها کامل نیستن , چیزی رو که شما نمی بینی شاید یه فرد دیگه تو برنامه شما ببینه , فکر کنم همین اساس به وجود آمدن کرک برنامه هاست.
باگی که خیلی ها از کنارش ساده رد میشن میتونه در کرک کردن یه برنامه خیلی مفید باشه , انسان کامله ولی علمی که داره خیلی ناقص هست بنابراین زاده این علم هم ناقصه و نقص یعنی باگ و باگ یعنی راهی برای کرک شدن برنامه.

در مورد RSA هم بهتره این طوری بگیم که این تکنیک هم کرک کردنش سخت هست و غیر ممکن نیست چون که اگر روزی کراکر ها متحد بشن میتونن با تکنیک کلاسترینگ همین تکنیک رو هم در هم بشکنن. میتونید مقالاتش رو تو سایت SecurityFocus پیدا کنید. ( منظورم استفاده از پردازش های درختی برای ساخت یه ابر رایانه مجازی )

هیچ تکنیکی 100 درصد امن نیست , این یه قانونه , پس به آقای mahramasrar2 میتونم بگم دنبال یه همچین پروتکتوری نباشن.:چشمک:

saeedIRHA
یک شنبه 26 آبان 1387, 23:12 عصر
با احترام به صحبت دوستان،
بايد بگم خدمتتون که الگوريتم رمزنگاری غير قابل شکستن هم وجود داره
البته در صورتی که درست استفاده بشه
اسم اين الگوريتم Vernam يا one-time pad هست
اطلاعات تکميلی رو ميتونيد از سايت های زير پيدا کنيد:
http://www.pro-technix.com/information/crypto/pages/vernam_base.html
http://en.wikipedia.org/wiki/One-time_pad