ورود

View Full Version : سوال: کنترل سریال پورت از طریق کلاینت

arian_P
یک شنبه 26 آبان 1387, 10:04 صبح
سلام
من یک وب اپلیکیشن دارم که به کمک کد اون با device ایی که به یک پورت خاص وصله ارتباط برقرار میشه.
این برنامه روی کامپیوتری که سرور هستش کاملاً درسته،اما وقتی برنامه رو از روی کلاینت اجرا می کنم و device رو به پورت کلاینت وصل میکنم اون رو نمیشناسه و دستورات رو برای device ایی که به سرور وصله میفرسته و با پورت سرور به درستی کار میکنه.
آیا راهی یا دستوری هست که به کمک اون کلاینت برنامه رو از روی سرور اجرا کنه اما با پورت خودش کار کنه؟
خواهش می کنم منو راهنمایی کنین ، خیلی واجبه، ممنون

raravaice
یک شنبه 26 آبان 1387, 10:27 صبح
Device چی هست؟!
Web App کار خودتونه یا آماده هست؟!

شما هیچ راهی نداره برای اینکه برنامه روی سرور اجرا بشه و به پورت کلاینت دسترسی پیدا کنه مگر با استفاده از Win App و Socket Program

موفق باشید

arian_P
یک شنبه 26 آبان 1387, 10:48 صبح
Device چی هست؟!

شما هیچ راهی نداره برای اینکه برنامه روی سرور اجرا بشه و به پورت کلاینت دسترسی پیدا کنه مگر با استفاده از Win App و Socket Program

موفق باشید

منظورم از Device همون دستگاهیه که به پورت وصل می کنم و می خوام اطلاعات بهش ارسال بشه و یا ازش دریافت بشه
Web App کار خودمه و کدش رو هم خودم نوشتم
یعنی هیچ راهی نیست؟
میشه در مورد استفاده از Win App و Socket Program بیشتر توضیح بدین مخصوصا در مورد Socket Program؟ من چیزی در این مورد نمی دونم
ممنون

kiosksoft
یک شنبه 26 آبان 1387, 11:36 صبح
Device چی هست؟!

موفق باشید

دوست عزیز من این کار رو انجام دادم , ساده ست.

kiosksoft
یک شنبه 26 آبان 1387, 11:41 صبح
من برای کنترل پورت از طریق کلاینت بوسیله برنامه ای که سمت سرور اجرا میشود یه ocx نوشتم,شما هم میتونید با vb6 یا دلفی اون رو بنویسید, اگه هم نمیتونید بگید من ocx و یه مثال از نحوه استفاده از آن براتون همینجا بزارم.ocx این کار تو اینترنت هست اما رایگانشو تا حالا ندیدم.

هر نوع دستگاهی اعم از سنسور اثر انگشت,انواع ریدر های بارکد,مگنت و ... میشه فعال کرد.

موفق باشید

arian_P
یک شنبه 26 آبان 1387, 12:00 عصر
من برای کنترل پورت از طریق کلاینت بوسیله برنامه ای که سمت سرور اجرا میشود یه ocx نوشتم,شما هم میتونید با vb6 یا دلفی اون رو بنویسید, اگه هم نمیتونید بگید من ocx و یه مثال از نحوه استفاده از آن براتون همینجا بزارم.ocx این کار تو اینترنت هست اما رایگانشو تا حالا ندیدم.

هر نوع دستگاهی اعم از سنسور اثر انگشت,انواع ریدر های بارکد,مگنت و ... میشه فعال کرد.

موفق باشید

بله واقعاً ممنون می شم اگه نمونه اش رو برام بذارین، خیلی بهم کمک می کنین

kiosksoft
یک شنبه 26 آبان 1387, 12:02 عصر
چشم

این هم ocx

میشه بگید دستگاه تون چیه ؟

موفق باشید

arian_P
یک شنبه 26 آبان 1387, 16:02 عصر
میشه بگید دستگاه تون چیه ؟

خیلی خیلی ممنون بابت فایلی که گذاشتین
دستگاه من یک میکرو AVR هستش که من با برنامه web app که نوشته ام باهاش ارتباط برقرار می کنم و در واقع با اون حرف می زنم
میشه در مورد این فایلی که فرستادین یه کم بیشتر توضیح بدین؟
من فایل شما رو ADD کردم و به جعبه ابزار اضافه شده اما نمی تونم اون رو روی فرمم اضافه کنم
فکر می کنم احتمالاچون سورس با vb6 نشه داخل .Net ازش استفاده کرد
برای شما مقدور هست که بیشتر راهنمایی کنین
بازم ممنونم

kiosksoft
دوشنبه 27 آبان 1387, 09:56 صبح
ببین این ocx با دلفی هستش.

تو .Net هم مشکلی نداره . مگه شما نمی خواین پورت Com رو بخونین ؟