View Full Version : راهنمایی درباره این برنامه
djscsi
یک شنبه 26 آبان 1387, 15:57 عصر
می خاستم بدونم برای نوشتن چنین برنامه ای دقیقا باید با چه چیزهایی اشنایی داشته باشم؟
ممنونhttp://i36.tinypic.com/ev97cp.jpg
اگه کسی خاست بگه برنامشو upload کنم
امید امرایی
یک شنبه 26 آبان 1387, 17:10 عصر
ينده آگاهي چنداني در اين زمينه ندارم اما به عنوان يك دوست فكر مي كنم سوالتون خيلي كلي باشه و جواب قانع كننده اي دريافت نكنيد .
موفق باشيد
Felony
یک شنبه 26 آبان 1387, 18:30 عصر
این برنامه رو دوست من ( خشایار امراحمد ) نوشته البته اگر همونی که من فکر میکنم باشه !
این برنامه برای به دست آوردن پسوورد ویندوز هست درسته ؟
اگر همونه که با استفاده از Sam فایل این کا رو میکنه .
اگر خواستید بگید شاید بتونم ازش سورس برنامه رو بگیرم ، البته برنامه با VB.6 نوشته شده ها !
as13851365
دوشنبه 27 آبان 1387, 10:35 صبح
ببخشید ها ولی شما درباره کدام برنامه دارید صحبت می کنید من که نه عکس رو می بینم نه نامی و نه آدرسی و پست ویرایش شده ای رو ...
می شه کمی واضحتر بگید که درباره چی دارید بحث می کنید
می خاستم بدونم برای نوشتن چنین برنامه ای دقیقا باید با چه چیزهایی اشنایی داشته باشم؟
ممنون
اگه کسی خاست بگه برنامشو upload کنم
من که هیچی نمی بینم !!! !
امید امرایی
دوشنبه 27 آبان 1387, 10:46 صبح
ببخشید ها ولی شما درباره کدام برنامه دارید صحبت می کنید من که نه عکس رو می بینم نه نامی و نه آدرسی و پست ویرایش شده ای رو ...
می شه کمی واضحتر بگید که درباره چی دارید بحث می کنید
من که هیچی نمی بینم !!! !
شما احتمالا در مروگر يا سيسمتون اشكالي وجود داره
djscsi
دوشنبه 27 آبان 1387, 20:27 عصر
گر همونه که با استفاده از Sam فایل این کا رو میکنه .
اگر خواستید بگید شاید بتونم ازش سورس برنامه رو بگیرم ، البته برنامه با VB.6 نوشته شده ها !خوب معلومه که با sam باید کار کنه
اگه بگیری که خوبه
ممنون
ن که هیچی نمی بینم !!! !
admin password finder
djscsi
شنبه 02 آذر 1387, 10:15 صبح
پس چی شد کسی راهنمایی؟کدی؟
djscsi
پنج شنبه 07 آذر 1387, 12:02 عصر
SmileSoft چی شد؟رفقیت کدشو نداد؟
Felony
پنج شنبه 07 آذر 1387, 21:18 عصر
چرا قرار شد کد رو ازش بگیرم ولی فعلا ندیدمش چون من درس میخونم ولی اون تو پاساژ ایران شاغله و من باید برم اونجا ببینمش و ازش بگیرم تا شنبه ، یکشنبه براتون میگیرم .
djscsi
یک شنبه 10 آذر 1387, 10:40 صبح
چرا قرار شد کد رو ازش بگیرم ولی فعلا ندیدمش چون من درس میخونم ولی اون تو پاساژ ایران شاغله و من باید برم اونجا ببینمش و ازش بگیرم تا شنبه ، یکشنبه براتون میگیرم .
ممنون نمیشه یه جا upload ش کنه
hojjatcroos
یک شنبه 01 دی 1387, 17:26 عصر
دوست عزیز این سری برنامه ها رو معمولا برای کرک کردن استفاده می کنن(مباحث مربوط به هک) و معمولا این برنامه های جواب درستی نسبت به برنامه هایی که با C نوشته شده اند نمی دند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.