View Full Version : سوال: تغییر نام کامپیوتر ؟
Modifier
سه شنبه 28 آبان 1387, 01:11 صبح
سلام علیکم
آیا با تغییر نام کامپیوتر ممکن است در شبکه اشکالی پیش آید. مثلا اون سیستم شناخته نشه یا موارد دیگر ؟ خواهشا کامل توضیح دهید.
ممنون.
یا علی.
online_mansoor2007
سه شنبه 28 آبان 1387, 12:29 عصر
سلام علیکم
آیا با تغییر نام کامپیوتر ممکن است در شبکه اشکالی پیش آید. مثلا اون سیستم شناخته نشه یا موارد دیگر ؟ خواهشا کامل توضیح دهید.
ممنون.
یا علی.
سلام
خیر
(دیگه چیشا توضیح بدم ؟ :قهقهه: )
بای
Daleeeeer
سه شنبه 28 آبان 1387, 12:43 عصر
اگر برنامه تحت شبكه روي اون نداشته باشي (مثلاً برنامه حساب داري) مشكلي پيش نمي آد.
يا علي
manvaputra
سه شنبه 28 آبان 1387, 17:57 عصر
فکر می کنم اگه توی شبکه از dns استفاده کنی بله با تغیرر نام کامپیوتر به مشکل بر می خوری برای حل این موضوع کافیه جدول dns رو بروز کنی
arshia_
چهارشنبه 29 آبان 1387, 09:05 صبح
اگر از آدرس اي پي براي ارتباطات استفاده مي كنيد مشكلي پيش نخواهد آمد
ولي اگر ملاك ارتباط با كامپيوتر اسم مورد نظر است بايد بعد از تغيير نام يك بررسي براي تنظيم اسم مورد نظر انجام شود
بقيه موارد را هم دوستان اشاره كردند
Daleeeeer
چهارشنبه 29 آبان 1387, 09:10 صبح
فکر می کنم اگه توی شبکه از dns استفاده کنی بله با تغیرر نام کامپیوتر به مشکل بر می خوری برای حل این موضوع کافیه جدول dns رو بروز کنی
جدول dns رو خودش بروز مي كنه. لازم نيست كه خودت بروز كني. در ضمن اگر بخواي براي هر چيزي خودت dns رو بروز كني كه هيچي ديگه.
manvaputra
چهارشنبه 29 آبان 1387, 14:35 عصر
جدول dns رو خودش بروز مي كنه. لازم نيست كه خودت بروز كني. در ضمن اگر بخواي براي هر چيزي خودت dns رو بروز كني كه هيچي ديگه.
حرف شما متین ولی static dns هم هنوز جاهایی کاربرد داره دوست عزیز من که نمی دونم دسوتمون داره چکار می کنه برای همین باید بد ترین حالت رو توضیح داد.
Daleeeeer
پنج شنبه 30 آبان 1387, 07:48 صبح
static dns هم هنوز جاهایی کاربرد داره
من كاملاً با اين حرف شما موافقم. ولي فكر نكنم كه كاربرد دوستمون از اين موارد باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.