ورود

View Full Version : سوال: ASP پیشرفته

هواشناس
سه شنبه 28 آبان 1387, 12:01 عصر
بنام خدا
سلام
داخل این تاپیک با کمک دوستان مطالب آموزشی پیرامون asp نوشته خواهد شد کمک کنید کامل باشه

کسی منبعی واسه اموزش پیشرفته ASP دار که مطالب بیشتری در مورد موارد پیشرفته داشته باشه و کامل باشه مثلا کامپوننت های استاندارد ایمیل و کا با تصویر و اکس ام ال و غیره رو داشته باشه
یاعلی
موفق و موید باشید:متفکر:

kashaneh
سه شنبه 28 آبان 1387, 23:36 عصر
مباحث مربوط به كامپننت هاي اصلي ASP در همين تالار موجود است... با عنوان كامپننت هاي ASP

هواشناس
چهارشنبه 29 آبان 1387, 07:53 صبح
بنام خدا
سلام اون رو مطالعه کردم اما در باره خود کدهای خود ASP و ویژگی های اونها میخواستم بعد درباره کامپوننت های دیگر

kashaneh
چهارشنبه 29 آبان 1387, 22:54 عصر
خب دوست عزيز شروع كنيد به پرسيدن!!! اينطوري زودتر به نتيجه مي رسيم و ضمن اينكه اينجا خودش به يك منبع برا ديگران تبديل خواهد شد... ساير دوستان هم حتما كمك خواهند كرد...

هواشناس
شنبه 02 آذر 1387, 07:54 صبح
بنام خدا
سلام سوال اول من در مورد کار با تصویر است، اگه تصویری داشته باشم و بخواهم مثلا در صورت وجود شرط الف که از دیتابیس فراخوانی میشه، در مختصات x,y مثلا تصویر یه آیکون روی عکس قرار بگیره امکان پذیر است؟ و در ضمن اگر بخواهم رنگ مختصات فلان رو بدونم چکار کنم؟

kashaneh
یک شنبه 03 آذر 1387, 01:42 صبح
كاملا امكان پذيره... براحتي مي توني از كامپوننت ASP Jpeg استفاده كني كه شرح مقدماتي اونو تو همين تالار مي توني پيدا كني. اما توضيحات قسمت مورد نظر شما توي راهنماي آنلاين اين كامپوننت (http://www.aspjpeg.com) قابل دسترسه... يه خرده بايد تو صفحاتش بگردي تا مطالبتو پيدا كني.. البته روي هم 10 صفحه نميشه... موفق باشي

هواشناس
یک شنبه 10 آذر 1387, 08:12 صبح
بنام خدا
سلام
من aspjpeg رو دانلود و مدل trial اون رو نصب کردم (روی localhost) اما هر چی می کنم کار نمی کنه و در create.object ایراد میگیره
چی کنم

kashaneh
یک شنبه 10 آذر 1387, 10:05 صبح
دوست عزيز در لينك زير مي توانيد راه حل مشكل خود را پيدا كنيد

http://support.persits.com/show.asp?code=PS01032115

اگر احيانا مشكل همچنان پابرجا ماند لطف كنيد و متن كامل خطاي ايجاد شده را درج كنيد تا بهتر بشه راهنمايي كرد... موفق باشي