PDA

View Full Version : شناسايي تعداد افرادي كه از وب مادر حال ديدن هستند

bijansaba
چهارشنبه 29 آبان 1387, 12:13 عصر
سلام
من يك وب سرور دارم كه يك برنامه روي آن نصب كرده ام
ميخواهم بدانم هر لحظه چه تعداد به اين وب سرور من وصل شده اند يا در حال ديدن صفحات وب هستند به عبارتي اگر براي اصلاح اشكالات خواستم سرور را قطع كنم زماني اين كا را بكنم كه هيچ فردي در حال بازديد از سايت من نباشد
متشكرم

m.hamidreza
پنج شنبه 30 آبان 1387, 17:27 عصر
شما توی همون برنامت باید این امکان رو اضافه کنی که تعداد کاربران آنلاین رو برات بشماره، به دفعات این مورد در تالار ASP.NET مطرح شده اگه برنامتون با NET. هست میتونید جستجو کنید و اون تاپیک ها رو بررسی کنید.
یه سری از سایت ها هم هستن که آمار ویزیت روزانه یا تعداد کاربران آنلاین جاری رو بهت میدن مثه وبگذر که از اونها هم میتونی استفاده کنی.
روی سرور هم یه LogFile داری که میتونی اونو هم بررسی کنی که البته text هست و خوندنش زیاد راحت نیست.
درکل معمولا یه وقت مشخص در روز، هفته یا ماه رو میتونی در نظر بگیری طوری که کاربر هم بدونه یه پیغام نگهداری سایت نمایش بدی بعد دوباره سایت ON بشه.

narsic
شنبه 26 بهمن 1387, 14:00 عصر
با سلام
در مورد این موضوع در بخش PHP بحث شده میتونید بگردید و پیدا کنید البته اگه به زبان PHP تسلط دارید در غیر این صورت در دیگر تالارها بگردید .
موفق باشید

amir-yazdel
دوشنبه 28 بهمن 1387, 21:19 عصر
دوستمون درست گفتن. PHP قدرت زیادی در اینجور کارها داره.
یک اسکریپت گذاشتم که خیلی خیلی ساده است. فکر می کنم به دردت بخوره. اگه برنامه نویسی پی اچ پی بلدی، می تونی اون رو تفسیر کنی و به میل خودت اون رو تغییر بدی. البته این اسکریپت بر روی تعداد بازدیدها تمرکز داره ولی تاریخ آخرین بازدید رو هم می ده که گفتم اگه بخوای می تونی مطابق سلیقه شخصیتون عوضش کنید. کافیه یک فایل به نام count.dat در مسیر اجرای این اسکریپت قرار بدید و یا آدرسش رو در خط دوم تغییر بدید.
<?php
$Counter_file=”./count.dat”;
If (file_Exists($Counter_file)){
$date_str=getdata(fileatime($counter_file));
$year=$date_str[“year”];
$mon=$date_str[“mon”];
$mday=$date_str[“mday”];
$hourse=$date_str[“hourse”];
$minute=$date_str[“minute”];
$date_str=”$houre:$minute $mday/$mon$year”;
If(!($fp=fopen($counter_file, “r+”))){
Die(“cannato open $counter_file”);