View Full Version : خالی ماندن کلیپ بورد بعد ار ارسال کلید Ctrl+C
کم حوصله
چهارشنبه 06 آبان 1383, 00:17 صبح
در برنامه نیاز دارم که به صورت مجازی مقداری را کپی برداری کنم برای این کار کلید Ctrl+C را به صورت مجازی می فرستم بدین صورت :
Clipboard.Clear
SendKeys "^C"
DoEvents
Text1.Text = ClipBoard.GetText
همیشه نتیجه رضایت بخش نیست و اکثرا مقدار کلیپ بورد خالی است :گیج:
علت چیست ؟
Rambod
چهارشنبه 06 آبان 1383, 01:42 صبح
کم حوصله جان حالا چرا میخوای با Ctrl-C این کارو بکنی؟! با همون Clipboard,settext این کارو بکن. در ضمن وقتی Ctrl-C رو میفرستی، متنی رو بصورت مجازی انتخاب میکنی یا نه؟!
کم حوصله
چهارشنبه 06 آبان 1383, 22:36 عصر
خوب دوست عزیز تا کلمه کلیدی CTRL+C را پاس ندید که کلیپ بورد مقدار نمی گیره
Rambod
پنج شنبه 07 آبان 1383, 00:13 صبح
منظورم استفاده از Clipboard.SetText هست. تا وقتی این فانکشن رو داری چرا از Ctrl-C استفاده بکنی؟! :گیج:
حامد مصافی
پنج شنبه 07 آبان 1383, 11:09 صبح
اگه بخوای یه متن رو از تکست باکس به کلیپ بورد منتقل کنی باید از دستور زیر استفاده کنی
Clipboard.SetText text1.SelText
بابک زواری
جمعه 08 آبان 1383, 10:10 صبح
شما با دستوراتی که دوستان گفتن میتونی مقداری رو توی کلیپبورد بریزی حالا
منتظر فشردن کلید ctrl+c باش که هروقت فشرده شد حافظه رو با مقادیر مربوطه
مقدار دهی کن
کم حوصله
جمعه 08 آبان 1383, 23:00 عصر
ببین من می خواهم وقتی روی متنی دابل کلیک کردم مقدار آن کلمه را بخواند و عملیات خاصی را روی آن کلمه انجام دهم
پس من نمی تونم بفهمم اون متن از کجاست که مقدار آن را در کلیپ بورد بریزم
کم حوصله
یک شنبه 10 آبان 1383, 23:48 عصر
!! ؟؟ :(
vcldeveloper
دوشنبه 11 آبان 1383, 02:45 صبح
ببین من می خواهم وقتی روی متنی دابل کلیک کردم مقدار آن کلمه را بخواند و عملیات خاصی را روی آن کلمه انجام دهم
پس من نمی تونم بفهمم اون متن از کجاست که مقدار آن را در کلیپ بورد بریزم
این متن کجاست؟ توی Memo یا RichEdit یا چیز دیگه؟
کم حوصله
دوشنبه 11 آبان 1383, 21:01 عصر
ببینید این متن داخل صفحات گزارش است
در گزارشاتی که گرفته می شود معمولا یکی از فیلدهایی که حتما در یک رکورد است کد شناسایی است که دارای یک فرمت خاص است !
من می خواهم وقتی روی یک متنی که در گزارش است دابل کلیک شد آن متن را بخوانم و اگر فرمت کد شناسایی بود از آن استفاده کرده و اطلاعات آن را بیاورم
کم حوصله
دوشنبه 11 آبان 1383, 21:10 عصر
ببینید خود کریستال این امکان را می دهد که سلول را مارک کنیم و کپی بگیریم من می خواهم آن را شبیه سازی کنم !!
bahar60
سه شنبه 12 آبان 1383, 12:48 عصر
شرمنده تو کار بزرگان دخالت می کنم ولی می تونم بپرسم شما با چی گزارشاتتون را می گیرید
با وی بی؟
bahar60
سه شنبه 12 آبان 1383, 13:07 عصر
شرمنده :oops:
وقتی شما با کریستال ریپورت کار می کنید فکر نمی کنید که پر کردن کلیپ بورد را از توی کریستال ریپورت انجام بدید بهتر باشه :متفکر:
کم حوصله
چهارشنبه 13 آبان 1383, 15:56 عصر
شرمنده تو کار بزرگان دخالت می کنم ولی می تونم بپرسم شما با چی گزارشاتتون را می گیرید
با وی بی؟
وقتی کریستال را نصب می کنیم در وی بی یک گزینه اضافه می شود که می توان امکانات کریستال را در وی بی استفتده کرد !!! :wink:
کم حوصله
چهارشنبه 13 آبان 1383, 15:59 عصر
!!
کم حوصله
چهارشنبه 13 آبان 1383, 16:00 عصر
:flower:
bahar60
شنبه 16 آبان 1383, 12:55 عصر
ببخشید ولی منظور من این نبود این فرمایش شم که مسلم است با نصب کریستال ریپورت در وی بی گزینه ای اضافه می شود :wink:
من خودم با وی بی و کریستال ریورت کار می کنم ، منظور من این بود که شما کلیپبورد را از توی کریستال پر کنید ودر وی یس استفاده کنید که البته یه مشکل دیگه ای هم که خواهید داشت اینه که با ید همیشه مطمئن بشید که اون چیزی که توی کلیپبورد است همان چیزی است که شما نیاز دارید ودر این بین (کار با نرم افزارتون)با چیز دیگه ای جایگزین نشده باشه :متفکر:
برای پر کردن از توی کلیپبورد از فرمول نویسی استفاده کنید(البته خودم این کار را نکردم ولی می دونم میشه) :mrgreen:
کم حوصله
شنبه 16 آبان 1383, 21:54 عصر
برای پر کردن از توی کلیپبورد از فرمول نویسی استفاده کنید(البته خودم این کار را نکردم ولی می دونم میشه)
می تونید بیشتر توضیح دهید !!
bahar60
یک شنبه 17 آبان 1383, 10:57 صبح
شما می تونید برای هر فیلد یه فرمول بنویسید که مثلا اگر روی آن کلیک شد یه کار خاصی انجام بشه که البته من از فرمول نویسی کریستال ریپورت خوشم نمی یاد خیلی بده چون خودم می خواستم برای ریپورتم یه فرمول محاسباتی بنویسم ومقدار هر فیلد را براساس محتوای یه فیلد دیگه چک کنه بعد بعد از یک سرس اعمال زمینه آن فیلد را با رنگ متفاوت از زمینه پر کنه ..... خیلی اعصاب خورد کن شده بود ولش کردم :mrgreen:
ولی این کار شما راحت تره اگر با فرمول نویسیس اش کار کرده باشید
از توی ویبی هم اگر بتونید هر لحظه بررسی کنید که کدام برنامه فعال است بعد اگر کریستال بود متن انتخاب شده را به کلیپ بورد ببرید (که من بودم این کار را نمی کردم) :P
شما دقیقا این را برای انتخاب یک متن وبعد اجرا یه query که کاملاuserfreind باشه می خواهید؟ :متفکر:
یه پیش نهادی براتون دارم،من وقتی این جور مواقع گیر می افتم سعی می کنم یه راه userfreind دیگه پیدا کنم حتی اگر مجبور بشم کلی خط برنامه براش بنویسم ،چون پیداکردن بعضی راه حلها با این که می دونید امکان پذیره ممکنه خیلی بیشتر از ددلاین پروژتون طول بگشه :wink:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
این که بعد از عنوان نوع نرم افزار ریپورت گیری تون باز من سوال پرسیدم به حساب سوتی بزارید چون صفحه دومش را ندیده بودم :P :mrgreen:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.