ورود

View Full Version : مشکلات من در پروژه آموزش دانشگاه

emilvr
جمعه 01 آذر 1387, 12:48 عصر
سلام

اولین مشکل من در واقع بزرگترین مشکلم هستش، جستجو!!!

اول بگم من تقریبا 12 تا از تاپیک های مربوط به جستجو رو گشتم و خوندم اما مشکلم حل نشد:ناراحت:

راستیتش برای پروژه آخر ترم به ما گفتن برنامه آموزش دانشگاه رو بسازید، بعد برای جستجو من مشکل دارم، مثلا می خوام شماره دانشجویی رو در یک dbedit بنویسم و با زدن دکمه جستجو سایر DBedit ها که مربوط به اطلاعات دانشجویی هستش نمایش پیدا کنه، مثلا :

با زدن شماره دانشجویی 1120 در صورت وجود در جدول مربوط به دانشجویان، Dbedit های مربوط به اطلاعات دانشجویی دانشجوی مورد جستجو، نظیر نام نام خواوادگیف شماره شناسنامه و ... نمایش پیدا کنن.

من از دستور زیر استفاده می کنم اما هر بار پیغام خطا میده :

with dm.Table1 do
begin
if Locate('shomare', dbedit1.text, [LoCaseInSensitive])= true then
..... (اینجا چی بنویسم؟)

end;

در این دستور shomare فیلد مربوط به شماره دانشجویی هستش. در ضمن من با SQL خیلی آشنا نیستم و یه جورایی می لنگم:افسرده: برای همین هم از Locate استفاده می کنم. اگه لطف کنید راهنمایی کنید چطور من با همین Locate مشکلم رو حل کنم منو ممنون میشم:لبخندساده:

mafazel
جمعه 01 آذر 1387, 13:09 عصر
سلام دوست عزیز
ساده ترین راهش اینه که یک Edit معمولی و یک دکمه جستجو بگذارید. بعد از وارد کردن شماره دانشجویی در این Edit و زدن دکمه جستجو دستور Locate رو اجرا کنید.
DBEdit ها رو که به فیلدهای Table1 وصل کنید خودبخود نشون داده میشن و لازم نیست Loadکنید

procedure TForm1.BtnSearchOnClick(Sender: TObject);
begin
if Locate('shomare', Edit1.text, [LoCaseInSensitive])= False then
ShowMessage('Not Found!');
end;

البته این دستور رو توی Edit1.OnChange هم میتونید بنویسید.

emilvr
جمعه 01 آذر 1387, 13:21 عصر
سلام دوست عزیز
ساده ترین راهش اینه که یک Edit معمولی و یک دکمه جستجو بگذارید. بعد از وارد کردن شماره دانشجویی در این Edit و زدن دکمه جستجو دستور Locate رو اجرا کنید.
DBEdit ها رو که به فیلدهای Table1 وصل کنید خودبخود نشون داده میشن و لازم نیست Loadکنید

procedure TForm1.BtnSearch.OcClick(Sender: TObject);
begin
end;
سلام دوستم

ممنون بابت پاسخت:لبخندساده: تا یه حدی مشکل حل شد، دیگه پیغام خطا نمیده و اگه کد دانشجویی موجود نباشه پیغام مناسب رو میده، اما اگه کد دانشجویی وجود داشته باشه خاصی نمیفته یعنی DBedit ها چیزی رو نشون نمی دن.

ممنون میشم این قسمت رو هم کمی بیشتر باز کنید

emilvr
جمعه 01 آذر 1387, 13:45 عصر
سلام دوست عزیز

procedure TForm1.BtnSearch.OcClick(Sender: TObject);
begin
end;
حق با شما بود من فیلدها رو به Table متصل نکرده بودم. فعلا همه چیز روبره هستش. مشکل جستجو حل شد. ممنون:لبخندساده:

emilvr
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 16:47 عصر
سلام دوستان

من قبلا با دلفی 7 کار می کردم، اما الان می خوام با دلفی 2006 کار کنم، اما گویا نحوه ارتباط بانک اطلاعاتی به دلفی 2006 متفاوت هست هر کاری کردم نشد، کسی می تونه تو این مورد کمکم کنه؟ اگه یه توضیح کامل بدین ممنون میشم

emilvr
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 17:17 عصر
سلام دوستان

من قبلا با دلفی 7 کار می کردم، اما الان می خوام با دلفی 2006 کار کنم، اما گویا نحوه ارتباط بانک اطلاعاتی به دلفی 2006 متفاوت هست هر کاری کردم نشد، کسی می تونه تو این مورد کمکم کنه؟ اگه یه توضیح کامل بدین ممنون میشم
البته اینو هم بگم که بخش Win32 دلفی 2006 رو می خوام کار کنم و ارتباطی رو میخوام لطف کنید توضیح بدین که ذش شیء Table , Datasourse سروکار دارم. من تمام تنظیماتی که در دلفی 7 برای این نوع ارتباط لازم بود رو انجام مید ادم اما Table name شناخته نمیشد

emilvr
جمعه 14 فروردین 1388, 10:55 صبح
سلام دوستان

کسی نمیتونه کمکم کنه؟:ناراحت:

Ahmad Chehreghani
جمعه 14 فروردین 1388, 13:16 عصر
شما اول تنظيمات ADO Connection را درست انجام بديد، بعد ليست تيبل هاتون توي ADOTable مياد
بهتره که يک نمونه برنامه با بانک اينجا بزاريد.
پيشنهاد مي کنم از دلفي 2009 استفاده کنيد
موفق باشيد

SYNDROME
شنبه 15 فروردین 1388, 06:32 صبح
سلام دوستان

هیچ تفاوتی در ارتباط با پایگاه داده ها در دلفی 7 ، 2006 وجود ندارد.
فقط در دلفی 7 نام تب ADO در مابقی به DBGo تغییر کرده است.
1- نام کامپیوتر خود را در serverName وارد کنید.
2-اگر UserName و Password اگر دارید وارد کنید.
3-سپس دکمه تست را بزنید.
اگر باز ارتباط برقرار نشد اشکال در تنظیمات بالا است و یا SQL مشکل دارد.
موفق باشید