ورود

View Full Version : نمايش عکس در BitBtn1

ghazal1
یک شنبه 03 آذر 1387, 11:33 صبح
با سلام
من یک BitBtn1 دارم که روش عکس هست وقتی enable دکمه را false میکنم عکس نمایش داده نمی شود در صورتيکه می خوام فقط خاکستری نشون داده بشه لطفا اگه کسی می دونه پاسخ بده

SYNDROME
دوشنبه 04 آذر 1387, 06:14 صبح
از Toolbar استفاده کنید.
خودش 2 تا ImageList می گیره که یکی برای زمانی که Enabled برابر با True باشد و یکی برای False.
موفق باشید

as13851365
دوشنبه 04 آذر 1387, 08:52 صبح
شما اگر به عکس های پیش فرضی که دلفی برای دکمه ها قرار داده دقت کنید می فهمید که این عکس ها دو تیکه است یعنی یکی برای نمایش حالت عادی و یکی هم برای زمانی که غیره فعال است. هر دو عکس رو هم به صورت یک عکس داره و به راحتی می شه با تغییر اعداد ( دقیقا یادم نیست ) قسمت تنظیمات عکس ها رو نمایش داد.

mafazel
دوشنبه 04 آذر 1387, 17:31 عصر
سلام دوست عزیز
پاسخ این سوال خیلی ساده است به همین خاطر اساتید سایت جواب نمیدن.
BitBtn یه مشخصه Glyph داره که یک تصویر با هر پهنا و ارتفاعی می گیره. تصاویر موجود در دلفی 7 16*32 هستند (پهنای 32 و ارتفاع 16).
یک مشخصه هم بنام NumGlyphs داره که بیان میکنه که این تصویر از پهنا به چند تصویر باید تقسیم بشه که در هر حالت یکی از اونا نشون داده بشه. (در تصاویر همراه دلفی 7 این عدد 2 میشه یعنی 2 تصویر 16*16 داریم.) این مشخصه رو تا 4 می توانید تنظیم کنید. اگر روی 1 تنظیم کنید کل پهنای تصویر نشون داده میشه. اگر روی 2 بذارید پهنای تصویر نصف میشه و در حالت عادی نصفه اول و در حالت غیر فعال نصفه دوم نشون داده میشه. بهمین ترتیب اگر 4 بذارید تصویر به چهار قسمت تقسیم میشه و در هر حالت یکی از این 4 تصویر نشون داده میشه.
حالتها : 1-معمولی (فعال و فشرده نشده) 2-غیر فعال 3-فشرده شده و موس رها نشده 4-فشرده شده و پایین مانده (که این حالت برای BitBtn نیست فقط SpeedButton و ToolButton این حالت رو دارند)
اگر از تصاویر خود دلفی استفاده میکنید مشکلی نیست فقط NumGlyphs رو روی 2 تنظم کنید. اگر خودتون تصویر ساختید که یه تصویر طیف خاکستری (Gray scale) از تصویرتون بسازید و با تصویر اصلی در یک فایل با پهنای دو برابر ذخیره کنید. بعد تصویر رو Load کنید و NumGlyphs رو 2 بگذارید.