mohsen-unique
دوشنبه 04 آذر 1387, 10:34 صبح
من می خوام یه ستون از دیتابیس رو در یک عدد ثابت ضرب کنم
بهتر اینتوری بگم یه دیتا بیس دارم که توی یک سطونش قیمت به درهم نگهداری میشه و یه سطون دیگه داره که توش قیمت براساس قیمت درهم به ریال نگهداری می شه مخوام وقتی کاربر قیمت درهم رو عوض می کنه همه قیمت ها به درهم در قیمت درهم ضرب بشه و در سطون قیمت به ریال ذخیره بشه
مثلا اگه قیمت هر درهم 250 ریال باشه باید برنامه همه ی سطر های سطون درهم رو در 250 ضرب کنه و در سطون قیمت به ریال ذخیره کنه
من کد زیر رو نوشتم اما جواب نمی ده
if(DpriceBox.Text!="")
Program.DrhamPerRial = int.Parse(DpriceBox.Text);
float k=0;
for (int i = 1; i <= getDataSet().Tables[0].Rows.Count; i++)
{
if (table1TableAdapter.PriceDValue(i) == null)
continue;
k = (int.Parse(table1TableAdapter.PriceDValue(i).ToStr ing())) * (Program.DrhamPerRial);
DB.sqlcecompact myDB = new DB.sqlcecompact();
string updCmd = "Update Table1 set PriceR ='"+ k + "' where ID ='" + i + "'";
myDB.update(cnStr, updCmd);
}
در کد بالا تابع table1TableAdapter.PriceDValue مقدار درهم هر سطری که ID آن برابر ورودی تابه است را برمی گرداند
راستی یه چیز رو هم فراموش نکنید که سطون ID خو به خود مقدار می گیره یعنی یه اندکسره
بهتر اینتوری بگم یه دیتا بیس دارم که توی یک سطونش قیمت به درهم نگهداری میشه و یه سطون دیگه داره که توش قیمت براساس قیمت درهم به ریال نگهداری می شه مخوام وقتی کاربر قیمت درهم رو عوض می کنه همه قیمت ها به درهم در قیمت درهم ضرب بشه و در سطون قیمت به ریال ذخیره بشه
مثلا اگه قیمت هر درهم 250 ریال باشه باید برنامه همه ی سطر های سطون درهم رو در 250 ضرب کنه و در سطون قیمت به ریال ذخیره کنه
من کد زیر رو نوشتم اما جواب نمی ده
if(DpriceBox.Text!="")
Program.DrhamPerRial = int.Parse(DpriceBox.Text);
float k=0;
for (int i = 1; i <= getDataSet().Tables[0].Rows.Count; i++)
{
if (table1TableAdapter.PriceDValue(i) == null)
continue;
k = (int.Parse(table1TableAdapter.PriceDValue(i).ToStr ing())) * (Program.DrhamPerRial);
DB.sqlcecompact myDB = new DB.sqlcecompact();
string updCmd = "Update Table1 set PriceR ='"+ k + "' where ID ='" + i + "'";
myDB.update(cnStr, updCmd);
}
در کد بالا تابع table1TableAdapter.PriceDValue مقدار درهم هر سطری که ID آن برابر ورودی تابه است را برمی گرداند
راستی یه چیز رو هم فراموش نکنید که سطون ID خو به خود مقدار می گیره یعنی یه اندکسره