View Full Version : آدرس دهی متغیر ها و فیلدها
abdorreza
سه شنبه 05 آذر 1387, 15:34 عصر
سلام
سه فیلد داریم با نامهای mab1 و mab2 و mab3 که اسامی آنها را داخل یک رشته قرار میدهم. مانند زیر:
Mabs="mab1+mab2+mab3"l
حال میتوانم با دستور زیر جمع سه فیلد مورد نظر را درون متغیر a قرار دهم.
a=&Mabs
اما وقتی از دستور بالا در گزارش استفاده میکنم ، جمع فیلدها را نمی آورد و خطای Sysntax Error میدهد؟ دلیلش چیه؟ و چگونه میتونم از متغیر a در گزارش استفاده کنم؟
ممنون.
abdorreza
سه شنبه 05 آذر 1387, 15:55 عصر
خودم یه راهی پیدا کردم. یه تابع نوشتم که از داخل گزارش فراخوانیش میکنم. تابع بصورت زیر :
Parameter parm
Return &Parm
راه دیگه ای هم هست؟
binyaz2003
سه شنبه 05 آذر 1387, 21:15 عصر
خوب اين چه کاريه!؟تو فيلد همين جمع رو بنويسيد.
abdorreza
سه شنبه 05 آذر 1387, 23:46 عصر
بله خودم هم همین فکر رو کردم. ولی چون 10 فیلد هست که باید جمع بشن با هم و هر دفعه هم بسته به انتخاب کاریر تعدادی از این فیلدها با هم جمع میشن. به همین علت باید حتما همون فیلدهایی که انتخاب شدند را داخل یک رشته قرار بدم ، به همین علت تصمیم گرفتم از ایجاد یک فیلد اضافه تر صرف نظر کنم. به نظرم این کار بهتر اومد.
binyaz2003
چهارشنبه 06 آذر 1387, 10:13 صبح
خوب شما قبلا نگفتيد که کاربر تعداد و مشخص ميکنه.علاوه بر تابع شما ميتونيد يک دستور select sql هم بسازيد و جمع فيلدهاي انتخابي رو يک فيلد بناميد و در گزارش استفاده کنيد:
select mab1+mab2 as total from my table
abdorreza
چهارشنبه 06 آذر 1387, 14:53 عصر
ممنون جناب بی نیاز
اما مشکل اینجاست که من تا حالا از دستورات Select SQL استفاده نکردم. اصلا آشنا نیستم باهاش. غیر از راهنمای خود فاکس آیا فایل پی دی اف یا کتابی یا ... هست که بتونم خوب یاد بگیرم؟
mehran_337
چهارشنبه 06 آذر 1387, 15:20 عصر
نیازی نیست . بجای تایپ این دستورات از query استفاده کن . خودش این دستورات و می سازه برات
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.