ورود

View Full Version : سوال: سوالی در مورد Microsoft Agent

shobair
چهارشنبه 06 آذر 1387, 18:52 عصر
سلام

من جستجو کردم ولای هیچ تاپیکی که به نتیجه مشخصی رسیده باشه رو پیدا نکردم.

موقع کار با Microsoft Agent به دو نوع متغیر برای شخصیت ها برمی خوریم. یکی IAgentCtlCharacter و یکی IAgentCtlCharacterEX که نوع دوم متدهای بیشتری داره از جمله میشه نمایش بالن اون رو فارسی کرد. ولی تمام توابع کلاس TAgent بر اساس نوع اول کار میکنه. من میخوام بدونم چطوری میشه از نوع دوم استفاده کرد.

شبیر

daffy_duck376
سه شنبه 26 آذر 1387, 11:56 صبح
من تجربه کار با این Agent زیاد کار کردم توابع این کامپوننت همه STRING هستند و باید خودت پیدا کنی.
من با گربه-جادوگر و.... کد نویسی کردم ولی وقتی برنامه رو میخوای تو سیستم دیگه اجرا کنی انقدر خطا میده که حالت از برنامه به هم میخوره ! ان قدری که برنامه ای رو که 2 ماه نوشته بودم برای پروژه دانشگاه پاکش کرم دیگه هم سراغ AGENT نرفتم

vcldeveloper
سه شنبه 26 آذر 1387, 16:16 عصر
موقع کار با Microsoft Agent به دو نوع متغیر برای شخصیت ها برمی خوریم. یکی IAgentCtlCharacter و یکی IAgentCtlCharacterEX که نوع دوم متدهای بیشتری داره از جمله میشه نمایش بالن اون رو فارسی کرد. ولی تمام توابع کلاس TAgent بر اساس نوع اول کار میکنه. من میخوام بدونم چطوری میشه از نوع دوم استفاده کرد.
اینهایی که شما نوشتید، Interface هستند. برای اینکه ببینید آیا کارکتری از اینترفیس IAgentCtrCharacterEx پشتیبانی میکنه، باید از توابعی مثل Supports، یا متدی مثل GetInterface یا عملگری مثل as استفاده کنید:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=30800