ورود

View Full Version : سوال: ساخت آنتی ویروس بوسیله VB

ماهان مقدم
یک شنبه 10 آذر 1387, 18:32 عصر
سلام. شاید این سوالم شما رو گم راه کنه و بگید که اینو نیگا چه دل خوشی داره ولی یکم توجه کنید اینجوری نیست. من الآن میدونم که چجوری data یک فایل رو بگیرم روش عملیات خواندن رو انجام بدم و دی تا بیس ویروس ها هم رو دارم البته من دارم فعلا روی یک ویروس کار میکنم.
و اگه محتویات فایل با نو کد شدن ویروس یکی بود یا یه همچین چیزی توش بود اون رو ویروس بشناسه. اما من نمیدونم که چجوری:
1 - Full Scan کنم.:متفکر:
2 - Clean کنم.:متفکر:
3 - آپدیت کنم.:متفکر:
4 - یه مشکلی تو گرفتن داده های فایل ها با بررسی شو دارم.:متفکر:
5 - چجوری محافظت از فایل ها رو داشته باشم.(البته میتونم بنویسم ولی کسی سورس داره ؟).:متفکر:
6 - Block کزدن فعالیت ها یا Terminate کردن.:متفکر:
7 - چگونگی اسکن ریجستری.:متفکر:

.:KeihanCPU:.
یک شنبه 10 آذر 1387, 20:17 عصر
اینطوری که مشخصه شما یه سورس آماده آنتی ویروس میخواین.
واسه FullScan شما باید لیستی از مسیرها داشته باشین.دوست عزیزم MBT یک نمونه تو سایت داشتن که مسیرها رو به صورت رشته ای نشون میداد.
Clean کردن فایل از ویروس هم خودش خیلی کار داره,باید دید ویروس چطوری و کجای فایل چسبیده.
آپدیتم جستجو کنی فکر کنم پیدا کنی.
فایل رو بانری باز میکنی و در یک استرینگ قرار میدی و رشته مورد نظر رو توش پیدا میکنی.
برای محافظت از فایلها چند تا راه هست.که بهترینش اینه که برنامت Kernel Mode باشه.
برای بستن برنامه ها هم باید پروسه ویروس رو بدست بیاری.
برای رجیستری هم باید تغییراتشو پیدا کنی

ماهان مقدم
یک شنبه 10 آذر 1387, 21:19 عصر
عزیزم اینایی رو که میگی رو خودم میدونم منظورم سورس بود یا یه چیزی تو هیمن مایه یازم ایول که جواب دادی. موضوع اینه که آدم دنبال اینچیزا بخاد بگرده تا اونموقع Kaspersky نسخه 2035ش اومده.

DoctorJay
چهارشنبه 13 آذر 1387, 00:52 صبح
عزیزم اینایی رو که میگی رو خودم میدونم منظورم سورس بود یا یه چیزی تو هیمن مایه یازم ایول که جواب دادی. موضوع اینه که آدم دنبال اینچیزا بخاد بگرده تا اونموقع Kaspersky نسخه 2035ش اومده.

شما راهنمایی می خوای که بسازیش یا یه سورس آماده می خوای !!!! :متفکر:

یه تماس با شرکت کاسپراسکای بگیر راهنماییت می کنن .

Netsky
چهارشنبه 13 آذر 1387, 09:33 صبح
نه . زنگ بزن شرکت ESET .
آخه مرد حسابی اونا میان ما ها رو راهنمایی کنن .
ببخشید اگه یه خورده تند بود .