View Full Version : گفتگو: send to all
syntiberium
یک شنبه 10 آذر 1387, 19:41 عصر
با سلام . می خواستم بدونم می شه در هر تالار دکمه ای ساخت به نام "فرستادن پیام برای همه" که مواقعی که می خواهیم یک راهنمایی کوچک از کسانی که داخل تالار هستند بخواهیم بی جهت یک تاپیک اضافه ایجاد نکنیم . واین پیام وقتی برای کاربری فرستاده می شود از نوع send to all باشد که کاربر تصور نکند که این پیام فقط برای خودش فرستاده شده . و این جور پیام های جمعی فورا برای مدیران اصلی سایت فرستاده شود تا کاربرانی که قصد توهین به همه را دارند محروم شوند :متفکر: . با تشکر .
manvaputra
یک شنبه 10 آذر 1387, 20:25 عصر
به نظرم اینطوری آشفته بازاری به پا میشه
syntiberium
یک شنبه 10 آذر 1387, 20:33 عصر
به نظرم اینطوری آشفته بازاری به پا میشه
به هیچ وجه دوست عزیز . چون کاملا قابل کنترل است و مدیران محترم سایت هم می توانند آن اجرا و کنترل کنند . حالا اگر شما آشفتگی در این امکان جدید می بینید لطف کنید کامل توضیح دهید :چشمک:. با تشکر .
Mehdi Asgari
یک شنبه 10 آذر 1387, 23:21 عصر
1- اون وقت تو تضمین می کنی که هر کی زرت و زرت برنداره پیام send 2 all کنه ؟
2- مدیر آدمه ، نه ربوت.
3- تصور کن میای وارد سایت میشی ، صد تا پیغام send 2 all هست که فقط هفت هشت تاش مرتبط با تخصصته
syntiberium
دوشنبه 11 آذر 1387, 01:55 صبح
1- اون وقت تو تضمین می کنی که هر کی زرت و زرت برنداره پیام send 2 all کنه ؟
2- مدیر آدمه ، نه ربوت.
3- تصور کن میای وارد سایت میشی ، صد تا پیغام send 2 all هست که فقط هفت هشت تاش مرتبط با تخصصته
می شه این مشکل را با گذاشتن محدودیت حل کرد . مثلا هر کاربر در روز فقط یک یا دو بار حق send to all داشته باشه و اگر بخواهد send to all بیشتری داشته باشد باید از تمام کاربرانی که پیغام را برایشان فرستاده با دکمه ی allow of all اجازه بگیره که پیغامش از دید مدیران پنهان بشه (البته مدیران اگر بخواهند می توانند به همان allowed ها هم دسترسی داشته باشند ) . تازه همش را که مدیران اصلی سایت قرار نیست چک کنند . مدیر هر بخش باید قسمت خودش را چک کند و مدیران اصلی سایت فقط به توهین آمیز نبودن پیام ها نظارت دارند . در ضمن اگر یه کاربر حالش را داشته باشه می تونه یکی یکی برای کاربران حاضر پیام بفرسته . پس من با این طرح کار کاربران را آسان تر می کنم (البته اگر مدیران محترم سایت لطف کنند و یه نگاهی به این تاپیک بیندازند و اگر امکانش بود آن را تایید و اجرا نمایند ) :لبخندساده:. با تشکر .
اوبالیت به بو
دوشنبه 11 آذر 1387, 02:03 صبح
این جور پیام های جمعی فورا برای مدیران اصلی سایت فرستاده شود تا کاربرانی که قصد توهین به همه را دارند محروم شوند
كاربران اين سايت اينقدر با فرهنگ هستـ....
مي تونيد توهين رو گزارش كنيد.
می شه این مشکل را با گذاشتن محدودیت حل کرد . مثلا هر کاربر در روز فقط یک یا دو بار حق send to all داشته باشه و اگر بخواهد send to all بیشتری داشته باشد
تالار #C نوعي زاده: در روز 100 كاربر بازديد كننده.100 سوال.. 100 بار پيام... 100 بار خواندن پيام... 100 بار ...
vcldeveloper
دوشنبه 11 آذر 1387, 05:33 صبح
اون وقت دیگه اینجا اسمش نمیشه انجمن (یا فوروم)، میشه Mailing List !
syntiberium
دوشنبه 11 آذر 1387, 12:29 عصر
اون وقت دیگه اینجا اسمش نمیشه انجمن (یا فوروم)، میشه Mailing List !
ببخشید من منظور شما را نفهمیدم . می شه واضح تر توضیح بدید ؟ من که گفتم یک کاربر می تونه به تمام کار بران online پیام بفرسته و این جوری دردسرش زیاد تر است پس راه حل بهتری هم هست به نام send to all . لطفا هر کس با این موضوع مشکلی دارد کامل توضیح دهد تا من هم مشکلش را حل کنم تا سوء تفاهم ها در مورد این موضوع بر طرف شود :متفکر: . با تشکر .
Pr0grammer
دوشنبه 11 آذر 1387, 12:43 عصر
اول از همه باید بدونیم که معنی کلمه FORUM چیه؟
فروم در زبان لاتین به معنی " میدان، بازار،محل مجمع عمومی، دادگاه و ... گفته می شه که در اینترنت و کامپیوتر منظور یک مجمع عمومی هست که هر کس از هرجای دنیا می تونه توی یک فروم عضو بشه و با اعضای دیگه در هر ضمینه ای مشورت کنه!
فروم ها سایتهایی با پرتابل هایی از قبیل PHPNuke ، PHPBB ، vBulltein و ... هستند.
در فروم معمولا مدیر ( مدیران ) اصلی سایت که منظور Admin هست، یک سری تالارهای گفتگو رو مشخص می کنه که اعضا و کاربران سایت در اون ضمینه ها اطلاعات، تجربیات، و ... رو به اشتراک بزارند!
میشه گفت فروم یکی از بهترین ابزار اینترنت برای یادگیری در هر ضمینه ایست، چرا که از سرتاسر دنیا افرادی با اطلاعات زیاد و کم یکجا جمع میشن و اطلاعات خودشون رو ( share میکنن ) به اشتراک میذارن.
در فروم یک سری قوانین کلی مطرح میشه که همه موظف به رعایت اونا هستند، چه کاربری که ثانیه ای از عضو شدن اون نمیگذره چه Admin سایت! همونطوری که در هر جامعه ای یک سری قوانین برای عموم جامعه تعریف می شه که همه موظف به رعایت این قوانین هستند و تعدی از قوانین همیشه دردسر رو به دنبال داشته!!
کاملتر در اینجا : http://forum1.congress60.org/showthread.php?tid=260
اگه دقت کرده باشی فروم تشکیل شده از تالار هایی که مدیر (Admin) اونو تعیین می کنه! اگه متوجه شده باشید به پست آقای کشاورز هم پی می برید!
موفق باشید
vcldeveloper
دوشنبه 11 آذر 1387, 17:02 عصر
ببخشید من منظور شما را نفهمیدم . می شه واضح تر توضیح بدید ؟ من که گفتم یک کاربر می تونه به تمام کار بران online پیام بفرسته و این جوری دردسرش زیاد تر است پس راه حل بهتری هم هست به نام send to all . لطفا هر کس با این موضوع مشکلی دارد کامل توضیح دهد تا من هم مشکلش را حل کنم تا سوء تفاهم ها در مورد این موضوع بر طرف شود
این کاری که شما میگید را در گذشته (الان هم بعضی هاشون فعال هستند) Mailing Listها انجام می دادند. یک Mailing List به این صورت بود که اعضاء در آن ثبت نام می کردند، و آدرس ای میل می دادند. یک آدرس ای میل هم مربوط به خودِ Mailing List بود، که اگر کسی به اون آدرس ای میل می فرستاد، همه اعضاء اون ای میل را دریافت می کردند. افراد مختلف توی Mailing Listهایی که موضوع مورد علاقه شان را داشت، عضو می شدند، اون وقت اگر عضوی سوالی یا بحثی داشت، یک ای میل به آدرس Mailing List می فرستاد، و همه اعضاء آن را دریافت می کردند. اگر کسی هم جوابی داشت، آن را به آدرس Mailing List می فرستاد، و همه اعضاء - از جمله کاربر سوال کننده- آن را دریافت می کردند.
این کاری هم که شما پیشنهاد دادید، همون کاری هست که Mailing Listها در عصر سلطنت ای میل بر اینترنت انجام می دادند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.