View Full Version : سوال: برنامه نویسی موبایل آینده داره ؟!
khazaie01
جمعه 15 آذر 1387, 19:21 عصر
سلام دوستان برنامه نویسی موبایل پولم داره ؟:لبخند: یا فقط به عنوان یه جور سرگرمی باید بهش نگاه کرد ؟
manvaputra
جمعه 15 آذر 1387, 20:05 عصر
به نظر من هر چیزی بسته به هنر خودت می تونه برات پولساز باشه
mahdi_loves_java
سه شنبه 06 اسفند 1387, 16:10 عصر
مهم اينه كه تو چيزي كه كار مي كني بهترين باشي!
به نظر مي رسه برنامه نويسي موبايل در آينده ي نزديك خيلي رشد پيدا كنه!
من كه مي خوام كار كنم!
nicolas_vires
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 22:00 عصر
با سلام
امروزه استفاده از نرمافزارهاي تحت موبايل رشد زيادي پيدا كرده و طرفداران زيادي داره اگر در اينترنت جستجو كنيد با نرمافزارهاي زيادي روبرو ميشويد كه براي موبايل طراحي و براي فروش گذاشته شدن.در جهان نيز طراحي بازي براي موبايل تو بورسه و بسيار درامد زا.
ali-software
شنبه 01 فروردین 1388, 12:30 عصر
هر چیزی می تونه پول داشته باشه.بستگی به کار تو داره
ناصرقلی
یک شنبه 09 فروردین 1388, 09:55 صبح
برنامه نویسی موبایل در ایران اصلا درآمد زا نیست.دو مشکل مهم وجود داره اولیش اینه که ایده که مهمترین عامل موفقیت یک نرم افزار موبایله به سرعت دزدیده می شه و دومین مشکل هم اینه که به جز بازی حوزه فعالیت جالبی در ایران روی موبایل وجود نداره ، یعنی به عبارت ساده تر وقتی شما نمی تونید به راحتی از اینترنت روی موبایل بهره مند بشید و یا دریافت و پرداخت الکترونیکی انجام بدید کار زیادی نمی توانید بکنید.
البته این تجربه منه که عملا برام اتفاق افتاده
ali-software
دوشنبه 10 فروردین 1388, 07:21 صبح
تعدادی از دوستان بازدید کننده بلاگ و فروم در مورد وضعیت شغلی برنامه نویسان موبایل پرسیده بودند و این سوال را داشتند که اصلا فراگیری این تخصص دارای آینده شغلی خوب هست یا خیر.همین ابهامات باعث شد که یک تحقیق مختصر و مفید بر روی این مسئله انجام بدهم و ما حصل آنرا در اختیار علاقه مندان قرار بدهم که به شرح زیر است.
مکانهای شغلی: تقریبا در سراسر دنیا به متخصصین برنامه نویس موبایل نیاز است ولی در این میان کشورهای هند،انگلیس،آمریکا،فرانسه، اسکاتلند بیشترین درخواستها برای این شغل را داشتند و البته از کارمندان خارجی هم استقبال به عمل می آمد به شرط نداشتن مشکل در اقامت.در ایران هم به واسطه ی بکر بودن این تکنولوژی،برنامه نویسان موبایل جایگاه ویژه ای دارند و درخواست ها در سطح مطلوبی است.شهرهای مشهد،تهران،قم،تبریز از فعالترین شهرها در این زمینه هستند.
تخصصها : در آگهی های شغلی مربوطه "برنامه نویسی بازی های موبایل" بالاترین آمار در میان تخصصهای درخواستی را داشت.ولی تخصص های زیر در کنار آن و یا مستقل از آن مورد نیاز اکثر شرکتهای متقاضی استخدام برنامه نویس موبایل بود:
الف ) تخصصهای عمومی
1- آشنایی کامل با برنامه نویسی شی گرا
2- تسلط کافی برای ترجمه متون فنی و ارتباط با کارفرما
3- حرارت و اشتیاق کاری خصوصا علاقه به موضوع Game Programming
4- درک ضرب الاجلهای تعیین شده و مسئولیت پذیری
5- قایلیت کار به صورت انفرادی یا گروهی
6- توسعه برنامه های قدیمی و موجود
7- توانایی درک سریع مشکلات و حل آنها
ب ) تخصص های فنی
1- آشنایی با هوش مصنوعی (A.I) و کاربرد آن در بازی های موبایل
2- آشنایی با Location API و یا Google API
3- آشنایی با پروتکلهای BlueTooth
4- تسلط به C++ و Python (امتیاز اختیاری و نه اجباری که البته در استخدام تاثیر زیادی داشت)
5- آشنایی با UML و طراحی شی گرا
6- آشنایی با برنامه نویسی شبکه
7- آشنایی کامل با Java و خصوصا J2EE و توانایی نوشتن برنامه های سمت سرور
8- آشنایی با XML
9- WAP و XHTML و WML
10- آشنایی با .Net
11- توانایی کار در محیطهای یونیکس یا لینوکس
البته تخصصهای ذکر شده از چندین آگهی جمع آوری شده است.
حقوق و مزایا : خبر خوش اینکه در این مورد برنامه نویسان موبایل از حقوقهای بالایی برخوردارند.در آمریکا چیزی بین 70 تا 100 هزار دلار در سال (چیزی بین 65 تا 95 میلیون تومان در سال) و در اروپا کمی کمتر از این مقدار حقوق این برنامه نویسان است.البته برنامه نویسانی که در سطح بالایی از دانش بودند(Senior).ولی برنامه نویسان سطح پایین تر (junior) از حقوقی بین 45 تا 60 هزار دلار در سال برخوردار بودند.و البته در کشور عزیزمان ایران اگرچه مثل کشورهای پیشرفته برنامه نویسان جایگاه مناسبی ندارند اما پیشنهادهای خوبی به این برنامه نویسان داده می شود.رقمی ما بین 1 تا 2.2 میلیون تومان در ماه پیشنهادهایی است که من اطلاع دارم.البته باید متذکر شوم که نیازی نیست تا همه تخصصهای ذکر شده در بالا را داشته باشید و به قول معروف هر چه قدر پول داشته باشید همانقدر آش میخورید!
به هر حال من توصیه می کنم که این تخصص ها را فرا بگیرید و موقعیتهای شغلی بهتری برای خود ایجاد کنید.منتظر نظرات شما هستم.
handinux
دوشنبه 10 فروردین 1388, 13:47 عصر
دوست من ali-software (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=96943)
اگر لینک این مطلب را هم بدهید که عالی میشود! :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.