ورود

View Full Version : مشكلات كار با page contror

Modernidea
جمعه 15 آذر 1387, 21:10 عصر
سلام

من زماني كه از يك page control استفاده ميكنم و اجرا مي كنم caption هيچ كدام از تبها ديده نميشود.خاصيت هاي color را هم دستكاري كردم نشد.تمام خاصيت هاي parent را هم false كردم بازهم فايده نداشت. باايد چكار كنم؟

با تشكر قبلي.

mafazel
شنبه 16 آذر 1387, 06:45 صبح
دوست عزیز، این پست و چند پست قبلی شما نشون میده که یا کم تجربه هستید ولی خیلی تلاش نمی کنید یا قصد شوخی دارید. بهر حال خواهش می کنم اول بیشتر تلاش کنید (کلاس های آموزشی، کتاب یا CD خودآموز، کتب مرجع، Help دلفی) بعد هم توی اینترنت یا سایت جستجو کنید اگر مشکلتون حل نشد اونوقت سئوال بزنید.
البته این برداشت منه. شاید اشتباه می کنم که اگر اینطور هست پیشاپیش معذرت خواهی می کنم.

Modernidea
شنبه 16 آذر 1387, 10:21 صبح
سلام

دوست عزیز، این پست و چند پست قبلی شما نشون میده که یا کم تجربه هستی ولي ...

با تشكر از انتقاد شما دوست عزيز:

اول اينكه اين سايت براي همين كار هست يعني جواب دادن به سوال ها.

دوم اينكه هيچكسي از اول برنامه نويس حرفه اي نبوده.

سوم اينكه بله من تازه وارد هستم تازه از نوع ناشي ناشي ولي بهتره است كه به جاي اينگونه تحقير ها و بحث هاي بي نتيجه راه حل را مورد بررسي قرار بديم.

چهارم اينكه من هميشه به help دلفي مراجعه مي كنم و اگر چيزي پيدا نكنم و يا متوجه نشوم به گوگل و بعد به اين سايت مراجعه مي كنم.

پنجم چه برداشت شما باشه چه نباشه ديگر نيازي به معذرت خواهي نيست. حرف دلتو زدي و من هم از نظرتون متشكرم.

اميدوارم همه يك برنامه نويس حرفه اي و با تجربه 100 ساله باشند كه نيازي به سوال كردن نباشد.
با تشكر از انتقاد شما دوست عزيز.

merced
یک شنبه 17 آذر 1387, 10:58 صبح
شايد TabPosition رو tpRight و يا tpLeft گذاشتي و از XpMan‌ استفاده مي کني . طبيعيه !!!