ورود

View Full Version : سوال: نمایش کادر پیغام با دو دکمه yes ,no

article
شنبه 16 آذر 1387, 09:44 صبح
کسی هست که بتون برام یک پروژه آماده شده برای نمایش پیغام که در دکمه yes ,no داشته باشه ومکن در یه رویداد چندین بار بخولهیم در رویداد yes کارهایی انجام بدیم در صفحه که از ورژن 2 فرم ورک استفاده کن
من خودم هر کاری کردم نتونستم
ممنون

ennovation
دوشنبه 18 آذر 1387, 02:30 صبح
سلام
اوندفعه یادم میاد که با کد ajax میخواستم کمکت کنم ولی متاسفانه به علت اینکه که ورژن 2 را داشتی کد اجرا نشد. بهرحال ایندفعه راحتترین روش بدون استفاده از هیچ dll یامثال اون . حالا این مثال رو ببین و اجرا کن بقیه کار با خودت ........

<%@PageLanguage="C#"AutoEventWireup="true"CodeFile="Default.aspx.cs"Inherits="_Default" %>
<!DOCTYPEhtmlPUBLIC"-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN""http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">

<scriptrunat="server">
</script>
<html>
<head>
</head>
<body>
<formid="Form1"runat="server">
Name: <asp:Textboxid="txtName"runat="server"/>
<asp:Buttonid="btnSubmit"onclick="btnSubmit_Click"runat="server"Text="Submit"></asp:Button><br/>
<asp:Labelid="Message"runat="server"/>
</form>
</body>
</html>

و کدی که در صفحه cs رو بنویسی به این صورت است

using System;
using System.Data;
using System.Configuration;
using System.Web;
using System.Web.Security;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
using System.Web.UI.HtmlControls;
public partial class _Default : System.Web.UI.Page
{
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
btnSubmit .Attributes .Add ("onclick","javascript:if(confirm(' آیا تغییرات را ثبت میکنید ')== false) return false;");

}
protected void btnSubmit_Click(object sender, EventArgs e)
{
اینجا میتونی کدی را بنویسی که پس از زدن کلید ok انجام باید شود

}
}

ennovation
دوشنبه 18 آذر 1387, 02:41 صبح
در ضمن یادم رفت این هم مثال بصورت ضمیمه

article
دوشنبه 18 آذر 1387, 16:16 عصر
ممنون از کمک هایی که میکنید
برنامه انجام شد اما من مقدار true یا false را که بر می گردون را می خواهم بریزم توی یک متغییر و توی برنامه ازش استفاده کنم
اگه این هم بگید یک دنیا ممنون میشم
درضمن یک در دنیا صد در آخرت خدا بهتون ثواب بدهد

ennovation
دوشنبه 18 آذر 1387, 23:01 عصر
سلام
منظورت رو دقیقا متوجه نشدم ولی اگه اینه که میخوای با انتخاب کلید مقدار و با انتخاب کلید no مقدار false رو در یک جایی ثبت کنی خوب اینکه کاری نداره . چون میتونی یک متغیر از نوع bool تعریف کنی و اونو هنگام زدن کلید yes مقدار true بدی و بالعکس
مثلا در مثال بالایی که گفتم میتونی اینطوری عمل کنی

public partial class _Default : System.Web.UI.Page
{

private bool Answer= false ;
{

btnSubmit .Attributes .Add ("onclick","javascript:if(confirm('آیا نام داده شده ثبت شود ?')== false) return false;");

}
{
Message.Text = txtName.Text + " نام انتخابی شما ";
Answer = true;
}
}

اگه هم منظور دیگه ای داشتی بنویس که با هم حل کنیم

article
سه شنبه 19 آذر 1387, 01:55 صبح
مثلا در قسمت
btnSubmit .Attributes .Add ("onclick","javascript:if(confirm('آیا نام داده شده ثبت شود ?')== false) return false;");

مقدار false برگشت داده میشه من می خواهم لین مقدار false راداشته باشم یا اگه true بود مقدار true داشته باشم

ennovation
سه شنبه 19 آذر 1387, 12:13 عصر
سلام
ببین دوست عزیز شما نمیخواد که برای زدن کلید no مقدار اونو برابر false قرار بدی. کافیه که با زدن کلید ok مقدار متغیر رو برابر با true قرار بدهی .
خوب این متغیر دو مقدار که بیشتر نداره اگه true نباشه خوب حتما false است .
در این روش وقتی کاربر کلید بلی را انتخاب کند کارهای مورد نظر شما انجام میشود. وگرنه که هیچ اتفاقی نمیفتد . بهر حال منظور من این بود که شما در برنامه خود یک متغییر تعریف کنید و از همان ابتدا مقدار اونو برابر با false قرار بدهی و اگه کلید بلی فشار داده شد مقدار اونو با true عوض کنی . و حالا میتونی این متغیر رو هر جا که دوست داری ذخیر ه کنی .

مثلا میتونی از این روش استفاده کنی

public bool SelectedItem
{
get
{
if (ViewState["ButtomID"] == null)
{
return false;
}
return (bool)ViewState["ButtomID"];
}
set { ViewState["ButtomID"] = value; }
}
این کد رو در کلاس خودت بنویس مثلا میتونی قبل از
{
..........
}
این کد رو کپی کنی . حالا فقط میخواد که که مرحله ای که کاربر کلید بلی را انتخاب کرده متغیر را برابر با true کنی . به این شکل

{

SelectedItem= true ;
و مابقی کارهایی که میخوادبا زدن کلید بلی انجام بشه رو هم اینجا مینویسی
}

حالا هر جایی که دوست داری این متغییر رو استفاده کنی یا ذخیره کنی فقط لازم است که SelectedItem را استفاده کنی . اگر بلی باشد که مقدار آن true و گرنه که false.
دیگه بهتر از این نتونستم توضیح بدم . امیدوارم که دیگه مشکلی نداشته باشی .
ناراحت نشی ها ولی اگه خودت یه خورده کتاب متاب راجع به این چیزا بخونی بدک نیست . اگر چه که من هم هنوز شاگردم