ورود

View Full Version : سوال: چگونه می توان یک رکورد را با با استفاده از فیلد تعداد اضافه کرد؟

chekad
شنبه 16 آذر 1387, 11:45 صبح
سلام من یک رکورد دارم که چند فیلد داردو می خواهم وقتی در فیلد تعداد هر عددی وارد کردم به شماره آن عدد رکورد ایجاد کند .

dadsara
شنبه 16 آذر 1387, 12:01 عصر
سلام
اگر سوالتان را درست متوجه شده باشم
دراينصورت به تنها فرم موجود يك نگاه بيندازيد

chekad
شنبه 16 آذر 1387, 12:52 عصر
ممنون از راهنمایی تان اما مشکل من این نیست . بیشتر توضیح میدهم .
ببیند من یک فرم دیتا اینتری دارم که ابعاد ورق است طول * عرض و تعداد اما گاها از یک طول و عرض بیش از یکی می بایستی وارد شود( دقیقا همان ابعاد) می خواستم ببینم چطور می توان با ایجاد یک فیلد تعداد در همان رکورد و وارد کردن اعداد بغییر از یک چند رکورد با همان ابعاد ایجاد کند .
باتشکر از دوستان

zentex
شنبه 16 آذر 1387, 13:08 عصر
ممنون از راهنمایی تان اما مشکل من این نیست . بیشتر توضیح میدهم .
ببیند من یک فرم دیتا اینتری دارم که ابعاد ورق است طول * عرض و تعداد اما گاها از یک طول و عرض بیش از یکی می بایستی وارد شود( دقیقا همان ابعاد) می خواستم ببینم چطور می توان با ایجاد یک فیلد تعداد در همان رکورد و وارد کردن اعداد بغییر از یک چند رکورد با همان ابعاد ایجاد کند .
باتشکر از دوستان
دوست من اگه میشه دقیق تر توضیح بدید
یا با تصویر
ممنون

chekad
شنبه 16 آذر 1387, 13:22 عصر
ببیند من یک برنامه دارم که لیبل برای ورق تولید میکنه مثلا ما یک ورق داریم 10.25*11.34 به تعداد یکی ، خوب این مشکلی نداره اما گاهی اوقات همین ابعاد رو به ما می دهند میگن مثلا 4 تا از این ابعاد کاربر باید بشینه 4 بار این ابعاد رو وارد کنه . میخواستم بدونم راهی دیگه هم هست که اگر یک فیلد داشته باشیم به نام تعداد بزنیم 4 بطور خودکار 4 تا رکورد بما بده
بازهم ممنون امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

مهدی قربانی
شنبه 16 آذر 1387, 15:31 عصر
سلام
این نمونه رو ببینید

chekad
شنبه 16 آذر 1387, 16:01 عصر
آقا مهدی ممنون فقط یک سئول اینکه رکودها ما میتونن کلید اولیه داشته باشند یا نه ؟

مهدی قربانی
شنبه 16 آذر 1387, 16:06 عصر
سلام
دوست عزیز منظورتون از کلید اولیه چیه ؟

chekad
شنبه 16 آذر 1387, 16:29 عصر
همان منطق primary kay می خواستم برای رکوردهای ایجاد شده.که این منطق با کد سفارش شروع شده و به شماره قطعه ختم میشده مثلاکد سفارش 8709141 مربوط به سفارش و بعداز آن قطعه شماره 1 و به همین ترتیب قطعات بعدی هم شماره شان پشت سر هم 5و4و3و2

مهدی قربانی
یک شنبه 17 آذر 1387, 07:29 صبح
سلام
اگر منظور شما اینه که می تونین عملیات فوق رو در داخل یک جدول که یکی از فیلدهاش کلیدی هست انجام بدید پاسخ منفیه ولی میشه عملیات تکرار فقط برای فیلدهای غیر کلید صورت بگیره و فیلد کلید مقدارش رو به شکل دیگه ای دریافت کنه .