PDA

View Full Version : برنامه نویسی لایه ای

mehdi_522
شنبه 16 آذر 1387, 14:51 عصر
با به دوستان عزیز
چن روز یک تاپیک در مورد برنامه نویسی چند لایه توی سایت بود اما من از هیچی نفهمیدم یک یام خصوصی هم برای دوست عزیز که ان مطلب نوشته بود ارسال کردم اما متاسفانه جواب نداند من در مورد لایه میدانم که وظیف هر لایه چی اما نمی دانم چطور این لایه را در برنامه نویسی ایجاد کنم در مثالی ک قبلا بود سه الایه ایجاد شده بود که لایه بصورت یک فولدر و چن فایل داخل ان قرار گرفته اگر دوستان کسی هست لطفا مرا راهنمایی بکن که 1- چطور این فولدر ها در vb.net درست میکنیم 2- اینکه اگر این لایه ها بیشتر بوداند باید فولدر های بیشتری درست کنیم

sepehr.net
شنبه 16 آذر 1387, 22:09 عصر
سلام دوست عزیز
کلا مفهوم لایه بندی کردن برنامه اینه که شما بتونی برنامه را به قسمت های مختلف تفکیک کنی (هر قسمت یک لایه میشه)
سه لایه که در تاپیک قبل بحث شد اما تعداد لایه های بیشتر در برنامه ی بانک اطلاعاتی:
میتونه لایه چهارم مثلا BindingContext باشه که به وسیله ی ان کار با پایگاه داده خیلی راحت تر میشه
لایه ی پنجم مثلا میتونه SortedProcedure ها در بانک اطلاعاتی باشه باز لایه ی شیشم میتونه View ها در SQl باشند. پس میبینید که تعریف لایه ها دست خودتونه . فقط نکته ایی که خیلی مهمه و حتما باید ان را رعایت کنید اینه که لایه ها کاملا جدا از هم باید باشند یعنی هیچ کدام بر دیگری تاثیری نگذارند.

اینکه اگر این لایه ها بیشتر بوداند باید فولدر های بیشتری درست کنیم
میتونی به این صورت عمل کنید :
از پنجره ی Solution Explorer روی Solution برنامه کلیک راست کرده و گزینه ی Add>New Project را انتخاب کنید.(البته این کار برای پروژه های کوچک پیشنهاد نمیشود)
شما الزامی به این کار ندارید. میتونین این لایه ها رو در همون کلاسهای برنامه تعیین کنید. یعنی برای هر قسمتی از برنامه یک کلاس موجود باشد

mehdi_522
یک شنبه 17 آذر 1387, 14:32 عصر
دوست عزیز سپهر جان تشگر از راهمایی شما دوست گرامی
اما یک سوال داشتم اینکه این فایل های dll که در لایه ها ساختید چی و چه کاری انجام می دهند

sepehr.net
یک شنبه 17 آذر 1387, 22:35 عصر
ببنید شما برای هر کاری که میخواهید در برنامه انجام بدین یک کلاس میسازین. خروجی این کلاس ها فایل های dll هستند. شما برای اینکه بتونید از این کلاس در کلاس دیگری استفاده کنید مجبور هستین که این dll ها را در کلاس دیگر import کنید.

mehdi_522
دوشنبه 18 آذر 1387, 04:58 صبح
اقا با تشگر از شما
ایا این dll باید خودمان درست کنیم یا اینکه بعد از کامپیل شدن خودشان درست می شوند

sepehr.net
دوشنبه 18 آذر 1387, 20:25 عصر
بعد از کامپایل شدن خودش درست میشه ولی خودمون داریم میسازیمش

persianboy62
سه شنبه 05 خرداد 1388, 01:12 صبح
سلام دوستان
من یک پروژه آزمایشی با استفاده از برنامه نویسی سه لایه شروع کردم و می خوام ببینم چطوری میشه این لایه ها رو بصورت مجزا ایجاد کرد. برای نمونه یک کد نوشتم و ساختار کدهام بصورت عکس ضمیمه هست. ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم این پیغام خطا ظاهر میشه که نمی دونم علتش چیه!

Server Error in '/' Application.

Parser Error

Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Could not load type 'DCL.UI.Web.FarsiMasterPage1'.

Source Error:

Line 1: <%@ Master Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="FarsiMasterPage.Master.cs" Inherits="DCL.UI.Web.FarsiMasterPage1" %>
Line 2:
Line 3: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
Source File: /FarsiMasterPage.Master Line: 1

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433

لطفا راهنمایی کنید.

persianboy62
سه شنبه 05 خرداد 1388, 15:15 عصر
کسی راهنمایی نمی کنه!؟ :ناراحت: