ورود

View Full Version : نمايش فرم اصلي

mohkia99
شنبه 16 آذر 1387, 22:00 عصر
باسلام خدمت اساتيد محترم
من يك برنامه دارم كه از 40 فرم تشكيل شده است
در فرم اصلي در 6 پنل و 12 گروپ باكس و حدود 52 Bitbtn وجود دارد كه فرمهاي ديگر را مديريت مي كند حالا هر فرمي را كه SHow مي كنم و بعد از بستن آن فرم متاسفانه با يك مكث 2 ثانيه اي تصويري از فرم فرزند بر روي فرم اصلي جا مي ماندو بعد فرم اصلي شكل مي گيرد. فقط در مورد فرم اصلي به اين صورت است . ديگر فرمها بر روي يگديگر اينطوري نيستند.
و ضمنا با حركت دادن هر يك از فرمهاي فرزند روي فرم اصلي مثل اينكه تمام دكمه ها روي فرم اصلي مي لرزد و تصوير مي افتد .
با تشكر

AliReza Vafakhah
شنبه 16 آذر 1387, 23:39 عصر
من يك برنامه دارم كه از 40 فرم تشكيل شده است

به نظر من تعداد فرم های شما در برنامه تان خیلی زیاد است باید طوری برنامه نویسی کنید که از یک فرم استفاده های گوناگون داشته باشید (خلاصه کردن چندین فرم که عملی مشابه انجام می دهند در یک فرم با استفاده از کمی برنامه نویسی )

و ضمنا با حركت دادن هر يك از فرمهاي فرزند روي فرم اصلي مثل اينكه تمام دكمه ها روي فرم اصلي مي لرزد و تصوير مي افتد .
با تشكر

فکر کنم تعداد فرم های زیاد تان باعث شده حافظه زیادی مصرف شود و باعث این امر شده

موفق باشید

mohkia99
چهارشنبه 20 آذر 1387, 20:55 عصر
با تشكر از alireza v.f
مشكل از حافظه يا تعداد فرمهاي زياد نبود البته من از يك فرم در جاهاي مختلف نيز استفاده مي كنم .
من در فرم اصلي كه اين مشكل را داشت ترانسپرنت را TRUE كردم و رنگ آنرا نيز يك رنگي كه در فرم استفاده نشده بود گذاشتم مشكلم حل شد.