ورود

View Full Version : گفتگو: تاپیک خالی ! تاپیک بی محتوا ! یه کاری بکنید ! ...

milade
یک شنبه 17 آذر 1387, 12:43 عصر
سلام
ما چند نفر شدیم داریم توی تالار asp.net صفحات رو ایندکل میکنیم
من داشتم میگشتم که این رو دیدم:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=21679
یه تاپیک خالی!
همچنین ای کاش فقط این بود مثلا توی تالار asp.net درباره php ، جاوا و غیره بحث شده و یا مثلا قبلا که میدیران سایت سیاستشون این بود که به کاربران غیر عضو هم اجازه ارسال پست میدادن حالا من میبینم تو تالار از شماره موبایل گرفته تا تشکر و غذر خواهی و مسخره کردن و ... موجوده :قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:
حالا این یعنی چی؟!
یعنی از مدیران میخوام که یا خودشون بیان از اول بشینن پاک کنن یا به من و دو تا دیگه که با اجازه استاد بهروز راد داریم ایندکس میکنیم اجازه بدن تا به مدت محدودی این تاپیکها و پستها رو پاک کنیم چون ما که داریم میگردیم این کار رو هم بکنیم!
البته میدونم یه خورده مغرورانه هست اما فکر نکنم کار بدی هم بخوایم بکنیم!
ممنون از مدیران محترمی که جواب میدن!
(لطفا به هیچ وجه نظرات شخصی یا اف ندین)
موفق باشید

m.hamidreza
یک شنبه 17 آذر 1387, 13:10 عصر
با اجازه!
قبلا یه پاکسازی توسط جناب راد انجام شد که حالا ممکنه یه سری از تاپیک های خیلی قدیمی باقی مونده باشه. مهم اینه که در 2و3 سال اخیر این تاپیک ها به حداقل رسیده!
به نظر من میشه در این عملیات ایندکس گذاری لینک های این تاپیک های بی محتوا و یا خلاف قوانین رو هم جمع آوری کرد و به جناب راد PM داد که ایشون زحمتشو بکشن و دیگه نیازی به ایجاد این تاپیک هم نبود....
موفق باشید.

milade
یک شنبه 17 آذر 1387, 13:15 عصر
سلام استاد
اما یه مشکل دیگه هم هست مثلا این که الان هیچ کدوم از صفحات تا حالا به asp.net مرتبط نبوده
ایا اونا رو هم لیست کنم؟

m.hamidreza
یک شنبه 17 آذر 1387, 14:01 عصر
سلام استاد
اما یه مشکل دیگه هم هست مثلا این که الان هیچ کدوم از صفحات تا حالا به asp.net مرتبط نبوده
ایا اونا رو هم لیست کنم؟
هرچی رو که فکر میکنی نباید تو بخش ASP.NET باشه رو لیست کن جناب راد هرکدومو خواست پاک نمیکنه...

vcldeveloper
یک شنبه 17 آذر 1387, 16:10 عصر
به تدریج و متناسب با پیشرفت های انجام شده در عرصه توسعه نرم افزار، ساختار بخش های مختلف سایت هم تغییر میکنه. در زمان تغییر ساختار، یکی از مواردی که میتونه بسیار مفید باشه، این هست که مدیران بخش و کاربران داوطلب پست ها و تاپیک های زاید را شناسایی و در صورت لزوم پاک کنند.

شما می توانید با هماهنگی با مدیر بخش ASP.Net با هم به توافقی درباره چگونگی برخورد با اینگونه تاپیک ها برسید. مثلا ممکن هست که به این نتیجه برسید که هر جا تاپیک بی ربطی بود، آن را از طریق پیام خصوصی به مدیر بخش اطلاع بدید، یا هر مکانیزم دیگه ایی که مورد قبول طرفین هست.

موفق باشید

milade
یک شنبه 17 آذر 1387, 16:17 عصر
چشم.
من جوابم رو گرفتم .میتونید قفلش کنید
در ضمن از همه به خصوص استاد راد که نهایت همکاری رو دارند سپاس گزارم
موفق باشید