PDA

View Full Version : سوال: تبدیل سرس به بایت_کد بدون کامپایلر

mehdico
سه شنبه 19 آذر 1387, 18:25 عصر
سلام

می خواستم بدونم چطور بدون استفاده از jdk میشه یک فایل سرس رو به بایت کد تبدیل کرد؟ مثلاً این (http://en.wikipedia.org/wiki/MIDletPascal) برنامه از همین روش استفاده میکنه. می خواستم ببینم هیچ مثال کد_باز ی برای این نوع تبدیل روی وب پیدا میشه؟

پیشاپیش ممنونم.

bamdadd
سه شنبه 19 آذر 1387, 20:57 عصر
قاعدتا به برنامه ای که سورس رو به بایت کد تبدیل کنه میگن کامپایلر!!! حالا دقیقا دنبال چی می گردی؟

mehdico
سه شنبه 19 آذر 1387, 22:08 عصر
ممنون بابت توضیحت.
درسته. تقریباً میشه گفت کامپایلره اما چیزی که من میخوام دقیقاً مثل عملکرد Decompiler هاست ولی با عملکرد برعکس. یعنی در واقع یه کامپایلر که کاری به نقض یا عدم نقض اصول زبان یا syntax و بقیه موارد نداشته باشه و فقط به عنوان یه مبدل ، فایل سرس رو به ساختار فایلی class. تبدیل کنه.

اون لینکی که دادم مربوط به برنامه ایه که دقیقاً همین کار رو میکنه یعنی بدون نیاز به jdk و .. کدها رو با ساختار کامپایل شده ذخیره می کنه که در واقع این یه جور ترفنده و چیزی بیش از یه تبدیل ساختاری فایلها نیست.

ممنون میشم کمک کنید..

bamdadd
سه شنبه 19 آذر 1387, 22:34 عصر
. یعنی در واقع یه کامپایلر که کاری به نقض یا عدم نقض اصول زبان یا syntax و بقیه موارد نداشته باشه و فقط به عنوان یه مبدل ، فایل سرس رو به ساختار فایلی class. تبدیل کنه.

جمله ات غلطه! یه کامپایلر چه جوری بدون اینکه به نقص اصول زبان کار داشته باشه کارشو انجام بده؟ ( تازه تو زبانی مثل جاوا که مسائلی مثل شی گرایی وجود داره ) کامپایلر دقیقا وظیفه ای که براش تعریف شده رو انجام میده.
این برنامه ای که شما لینک دادی به شما اجازه میده با پاسکال برنامه هایی برای موبایل بنویسی و این یکی از ویژگی های استاندارد J2EE هستش که پیاده سازی برنامه تنها با یک زبان برنامه نویسی امکان پذیر نباشه ! یعنی آرمان J2EE اینه که با زبان های مختلفی بشه بایت کد ایجاد کرد.
مثل دات نت که میشه با چند تا زبان پیاده می شه!

mehdico
سه شنبه 19 آذر 1387, 23:40 عصر
-----------------

mehdico
شنبه 23 آذر 1387, 00:20 صبح
دوستان ، من واقعاً بهش نیاز دارم.

اگر حتی کسی بتونه روش کار رو تشریح کنه کمک بزرگیه.

javaphantom
شنبه 23 آذر 1387, 13:28 عصر
دوستان ، من واقعاً بهش نیاز دارم.

اگر حتی کسی بتونه روش کار رو تشریح کنه کمک بزرگیه.

شما بیشتر از همه نیاز به فهمیدن compiler و بعد از اون virtual machine هستید و در آخر Java Virtual Machine.

بعد ازاون شما رو تشویق می کنم که به مطالعه در موزد زبانها script ی، که برای جاوا هم خیلی هستند.

لینکی که شما دادید رو خوندم. خودش داره می گه من یک compiler هستم پس روی هوا source به بایت کد تبدیل نمی شه. پس چراهمچین سوالی می کنید. می خواستم بدونم چطور بدون استفاده از jdk میشه یک فایل سرس رو به بایت کد تبدیل کرد؟

کامپالیری که طراحی شده کدهای pascal رو به بایت کد جاوا تبدیل می کنه. چه جوری؟ این جوری که شما می ری کامپایلر می خونی.

mehdico
یک شنبه 24 آذر 1387, 18:26 عصر
------------