PDA

View Full Version : راه اندازی active directory

babamjan
پنج شنبه 14 آبان 1383, 12:16 عصر
من چند تا سوال در مورد اکتیو دارکتوری دارم
اول اینکه برای اینکه اکتیو دارکتوری رو نصب کنم و ازش استفاده کنم ایا مجبورم یه دومین درست کنم و کامپیوترهای شیکه رو ببرم تو دومین یا نه میتونم تو یه
work group
هم اکتیو دارکتوری رو نصب و استفاده کنم
دوم اینکه وقتی اکتیو دارکتوری رو نصب کردم چجوری به کلاینتها باید بگم که از سرویس اکتیو دارکتوری استفاده کنن
سوم اینکه آیا باید کامپیوتری که اکتیو دارکتوری روش نصب میشه دومین کنترلل هم باشه یا نه در کل ایا به دومین کنترلل هم احتیاجی هست ایا نصب دومین کنترلل به معنی اینه که باید شبکه رو از حالت
work group
به حالت دومین ببرم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید در ضمن چند تا سوال دیگه هم دارم در این مورد که هر وقت این مشکلاتم حل شد اونها رو هم میپرسم

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 14 آبان 1383, 13:47 عصر
در مورد سوال اول باید بگم بله چون فکر نمیکنم در workgroup نیاز به active directory باشه.
در مورد سوال دوم باید سرویس dhcp رو راه اندازی کنی بعد یک دامین تعریف کنی بعد در کامپیوترهایی که میخوای با این سرور کار کنن نام دامین رو تعریف میکنی.
در مورد سوال سومت شک دارم ولی فکر کنم دامین کنترلل هم نصب کنه.
8)

babamjan
شنبه 16 آبان 1383, 08:19 صبح
راستش تنها دلیلی که من میخوام از اکتیو دارکتوری استفاده کنم اینه که مجبور نشم برای هر برنامه و سرویسی که برای کاربرها راه اندازی میکنم بخوام یه یوزر نیم و پسوورد تعریف کنم حالا برام مهم نیست دومین باشه یا وورک گروپ ولی دومین دردسرش بیشتره

ر مورد سوال دوم باید سرویس dhcp رو راه اندازی کنی بعد یک دامین تعریف کنی بعد در کامپیوترهایی که میخوای با این سرور کار کنن نام دامین رو تعریف میکنی.

اگه میشه توضیخ بیشتری بدید و بگید بعد از را هاندازی سرور
dhcp
و این موارد چجوری باید به کلاینتها حالی کنم که اصلا همچین سرویسی وجود داره و ازش استفاده کنن
ممنون

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 17 آبان 1383, 00:26 صبح
دوست عزیز در همین جا یک قسمت هست اموزش شبکه که گلادیاتور عزیز زحمت کشییده و خیلی قشنگ و کامل با عکس توضیح داده که اگه مراجعه کنی حتما مشکلت حل میشه.در همین بخش هم هست بگرد پیدا میکنی.

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 17 آبان 1383, 00:34 صبح
دوست عزیز در همین جا یک قسمت هست اموزش شبکه که گلادیاتور عزیز زحمت کشییده و خیلی قشنگ و کامل با عکس توضیح داده که اگه مراجعه کنی حتما مشکلت حل میشه.در همین بخش هم هست بگرد پیدا میکنی.

babamjan
دوشنبه 18 آبان 1383, 09:37 صبح
بله ولی آقای گلادیاتور فعلا دارن درباره مبحث دیگه ای بحث میکنن
به هر حال ممنون :flower:

shaghaygh
چهارشنبه 20 آبان 1383, 14:01 عصر
با سلام
درمورد سوالات شما در مورد اکتیو دایرکتوری:
وقتی روی یک سیستم این سرویس را نصب میکنید یعنی ان سیستم را سرور(دومین کونتلور) کردی
اما برای فهماندن به کلاینتها باید ای ÷ی آنها را تنظیم کنی وهمچنین ای ÷ی سرور را(یا سیستمی که اکتیو دایرکتوری روی ان نصب است)
امیدوارم استفاده کرده باشید :) :) :) :) :)

babamjan
سه شنبه 26 آبان 1383, 10:50 صبح
ا سلام
درمورد سوالات شما در مورد اکتیو دایرکتوری:
وقتی روی یک سیستم این سرویس را نصب میکنید یعنی ان سیستم را سرور(دومین کونتلور) کردی
اما برای فهماندن به کلاینتها باید ای ÷ی آنها را تنظیم کنی وهمچنین ای ÷ی سرور را(یا سیستمی که اکتیو دایرکتوری روی ان نصب است)
امیدوارم استفاده کرده باشید

منظورتون اینه که همه رو در یه ساب نت
subnet
قرار بدم؟

najeeb
جمعه 13 آذر 1383, 22:12 عصر
اول اینکه برای اینکه اکتیو دارکتوری رو نصب کنم و ازش استفاده کنم ایا مجبورم یه دومین درست کنم و کامپیوترهای شیکه رو ببرم تو دومین یا نه میتونم تو یه
work group
جواب : چون میخوای یوزر و پس ها یه جا باشه پس باید دومین ببندی ( نصب اکتیو دارکتوری ضروری است) ----- در ضمن وقتی اکتیو دارکتوری روی سرور نصب بشه در اینصورت سرور رو دی سی میگن.

دوم اینکه وقتی اکتیو دارکتوری رو نصب کردم چجوری به کلاینتها باید بگم که از سرویس اکتیو دارکتوری استفاده کنن
جواب :
لازم به گفتن نیست شما فقط برا هر فردی یه یوزر و پس رو سرور در ست میکنی و به کاربر میدی .

آیا باید کامپیوتری که اکتیو دارکتوری روش نصب میشه دومین کنترلل هم باشه یا نه
جواب : کامپیوتری که اکتیو دارکتوری روش نصب میشه بهش میگن دومین کنترلر .

ایا به دومین کنترلل هم احتیاجی هست
جواب : چون میخوای یوزر پس ها یه جا باشه پس دومین کنترلر ضروریه

ایا نصب دومین کنترلل به معنی اینه که باید شبکه رو از حالت
work group
به حالت دومین ببرم
جواب : بله
امیدوارم موفق و پیروز باشید :flower: :flower: