PDA

View Full Version : خبر: پلتفورم متن‌باز مایکروسافت برای وبلاگ‌نویسی

hanif_x90
چهارشنبه 20 آذر 1387, 22:03 عصر
گروه Codeplex شرکت مايکروسافت از راه‌اندازي موتور جديدي براي سرويس وبلاگ‌نويسي خبر داده است که بر مبناي نرم‌افزارهاي متن‌باز توليد شده و مي‌تواند از سايت‌هاي اينترنتي بزرگ نظير MIX Online و وبلاگ‌هاي ساده پشتيباني کند.
به گفته مايکروسافت، اين طرح ابزارهاي مديريت محتواي وبلاگ را براي وبلاگ‌هاي ساده فراهم مي‌آورد.
در مطالب منتشر شده در سايت اينترنتي Microsoft.com آمده است: « Oxiteبه طور کامل و دقيق توسعه يافته است و براي آنکه به يک پلتفورم ويژه براي وبلاگ‌نويسي تبديل شود، زحمات فراوان براي آن کشيده شده است».
براي مثال، Oxite از قابليت‌هاي Pingbacks، Trackbacks، گذاشتن نظر در مورد مطالب منتشر شده به‌صورت بي‌نام، RSS در سطوح مختلف صفحات و .... پشتيباني مي‌کند. اين پلتفورم شامل برنامه ويژه‌اي موسوم به MetaWebLog API مي‌شود که در اصل يک پنل ويژه براي مديران وبلاگ است و با پشتيباني از فرمت Open Search،‌ براي کاربران اين امکان را فراهم مي‌کند تا با استفاده از بخش ويژه‌اي که در اختيار دارند، در سايت اينترنتي خود جست‌وجو کنند.
اين پلتفورم نسخه آلفاي سيستم وبلاگ‌نويسي متن‌باز مايکروسافت محسوب مي‌شود که بر پايه Microsoft Public License مجوز گرفته است.
منبع : همکاران سیستم ; www.zdnet.com

علیرضا مداح
پنج شنبه 21 آذر 1387, 10:25 صبح
سلام دوست عزیز،

پلتفورم متن‌باز مایکروسافت برای وبلاگ‌نویسی

همانطور که در مضمون متن آمده است، Oxite یک پلتفرم مدیریت محتوا بوده و ایجاد وبلاگ تنهایی جرئی از امکانات آن میباشد :

Oxite is an open source, standards compliant, and highly extensible content management platform that can run anything from blogs to big web sites.
ref : http://www.misfitgeek.com/Download+Oxite+The+Code+We+Use+To+Run+The+MIX+Web+ Site.aspx

Behrouz_Rad
پنج شنبه 21 آذر 1387, 13:44 عصر
واقعاً وضع ترجمه ی اخبار توسط سایت های ایرانی افتضاحه. اونهایی که این مطالب رو Copy & Paste میکنن باید بیشتر دقت کنند و از صحت مطالب عرضه شده اطمینان حاصل کنند.

ahmad598
پنج شنبه 21 آذر 1387, 22:31 عصر
فکر می کنم باز هم تعریفتون یه کمی مشکل داره. توی بخش سوالات متداول خود سایت نوشته که این پلتفرم به درد برنامه نویسها می خوره نه بقیه. در واقع برای یاد گیری ASP.net MVC هست. من کلی تعجب کردم از اینکه مایکروسافت چیزی رو متن باز داده، نگو می خواسته ملت یه تکنولوژیش رو یاد بگیرن!