ورود

View Full Version : ایجاد فایل هایی با سطر و ستون های مختلف

fazel-d
پنج شنبه 21 آذر 1387, 22:42 عصر
من می خوام اطلاعاتی همانند فایل های بانک اطلاعاتی که دارای سطر و ستون هستند ایجاد کنم/ کدام نوع فایل ها این قابلیت را دارند
و چگونه ایجاد می شوند؟

علیرضا مداح
جمعه 22 آذر 1387, 09:35 صبح
سلام دوست عزیز،
شما باید از ساختار XML بدین منظور استفاده نمایید،
کلاسهای DataTable/DataSet دارای متدهایی به نام های ReadXml/WriteXml جهت نوشتن/خواندن اطلاعات در/از فایل Xml میباشند،
همچنین شما باید بر روی مفهوم Xml Serialization کار کنید، در اینصورت میتوانید چند کلاس برای منظور مورد نظر ایجاد کرده و سپس آنها را Serialize کرده و برای خواندن، آن ها Deserialize نمایید، بدینمنظور باید بر روی کلاس هایی از قبیل System.Xml.Serialization.XmlSerializer و کلاس های مرتبط کار کنید ،/

fazel-d
شنبه 23 آذر 1387, 12:14 عصر
می شه یه مثال از نوشتن در این فایل ها رو بزنید

علیرضا مداح
شنبه 23 آذر 1387, 15:42 عصر
CodeProject: XML Serialization in .NET (http://www.codeproject.com/KB/XML/xmlserialize.aspx)

البته پیشنهاد میشود بر روی LINQ To XML نیز مطالعه نمایید ،/

s_ahmadneya
شنبه 23 آذر 1387, 15:53 عصر
سلام دوست عزیز،
شما باید از ساختار XML بدین منظور استفاده نمایید،
کلاسهای DataTable/DataSet دارای متدهایی به نام های ReadXml/WriteXml جهت نوشتن/خواندن اطلاعات در/از فایل Xml میباشند،
همچنین شما باید بر روی مفهوم Xml Serialization کار کنید، در اینصورت میتوانید چند کلاس برای منظور مورد نظر ایجاد کرده و سپس آنها را Serialize کرده و برای خواندن، آن ها Deserialize نمایید، بدینمنظور باید بر روی کلاس هایی از قبیل System.Xml.Serialization.XmlSerializer و کلاس های مرتبط کار کنید

،/

سلام
همینطور که دوست عزیزمان مداح فرموده اند بهترین وراحترین روش Serialization
می باشد.در این روش شمایک کلاس از فایل تان می سازید یعنی سطر ستون مقدار را بصورت پروپرتی و اعمال روی ان را بصورت متد می سازید و در برنامه خود به راحتی از ان استفاده می کنید پس از اتمام کار کافی از با دستور Serialization انرادر یک فایل ذخیره کنید(این دستور خودش این فایل xml را می سازد ومدیریت می کند) ودر هنگام اجرا اولیه هم به راحتی این فایل را می خواند ودر شی مورد نظر می ریزد.ضمنا" این فایل xml رامی تواند در ادیتورهای دیگر هم ویرایش کرد.
البته همه اینها بستگی به هدفت دارد.من استفاده کرده ام جالب بود . باتشکر از اقای مداح

fazel-d
شنبه 23 آذر 1387, 21:34 عصر
راه ساده تری نداره
آخه هم سطر ها متغیرند و هم ستون ها
یعنی می خوام درخت Frequent pattern _ Growth رو توش پیاده کنم
در مورد XML هم توی pdf آقای هاشمیان نگاه کردم . کار رو یکمی مشکل می کنه/

s_ahmadneya
یک شنبه 24 آذر 1387, 08:54 صبح
راه ساده تری نداره
آخه هم سطر ها متغیرند و هم ستون ها
یعنی می خوام درخت Frequent pattern _ Growth رو توش پیاده کنم
در مورد XML هم توی pdf آقای هاشمیان نگاه کردم . کار رو یکمی مشکل می کنه/
خوب سطر وستون باید متغیر باشند شما یک کلاس با سه پروپرتی (ویا هر تعداد که دوست داری)سطر ستون و مقدار می سازی و یک آرایه از این کلاس می سازی و داده ها را در ان مدیریت می کنی ودر هنگام ذخیره داده می تونی انها را در بانک ذخیره کنی ویا در یک فایل xml که به راحتی با دو خط قابل انجام است . بهتر شروع کنی مفهوم کلاس پروپرتی و متد از مفاهیم اولیه برنامه نویسی شی گرایی می باشد . شروع کن اگه لازم شد کدش را می نویسم