ورود

View Full Version : خبر: یک نوع منو تا Level 3

RoostaYeBekr
پنج شنبه 21 آذر 1387, 23:57 عصر
با سلام
یک منو از خودم اختراع کردم . قیافش این شکلیه :
http://www.sleezo.com/imgs/2008/dec/11/yy2n.png

اگر خواستید ، نظرتون و انتقادها و پیشنهاداتتون رو راجع بهش بگید.
:لبخندساده:
دوستانی که ویژوال استادیو دارند ، فایل اول را دانلود کنند.
دوستانی که ویژوال استادیو ندارند ، فایل دوم را دانلود کنند.

as13851365
شنبه 23 آذر 1387, 12:10 عصر
به نظر من اگه شما اون عکس سبز رو به صورت عمودی قرار می دادید خیلی بهتر بود یعنی وقتی که روی یکی از منو ها که کلیک می کنید زیر منو به صورت یک نامه ی قدیمی باز بشه و گزینه هاش نمایش داده بشه

RoostaYeBekr
شنبه 23 آذر 1387, 17:33 عصر
به نظر من اگه شما اون عکس سبز رو به صورت عمودی قرار می دادید خیلی بهتر بود یعنی وقتی که روی یکی از منو ها که کلیک می کنید زیر منو به صورت یک نامه ی قدیمی باز بشه و گزینه هاش نمایش داده بشه
سلام
اولش که اصلا همین تو ذهنم بود.
:خجالت:
علت اینکه این منو رو درست کردم ، این بود که احساس می کنم ، این یکی واضح تر است و طبقه بندی اش ، وضوح بیشتری دارد.
:لبخندساده:
فکر می کنم شما منظورت همون منویی است که خود Asp.Net هم ، کامپوننتش رو داره . حالا اون این قیافش از این تومارها ندارد.
مشکل اینجاست که اگر دقت کنید ، خیلی کم از اون مدل توی سایت ها می بینید . ( منظورم اینه که خیلی استقبال نشده ) . فکر کنم علتش این است که اون منو ، از عرض صفحه کم می کنه و خلاصه جا گیر است. حالا درسته که این یکی هم بالاخره یک کم جا می گیرد ، ولی اولا با کلیک در خارج صفحه بسته می شود . ثانیا حالا اگر بسته هم نمی شد ، اینکه صفحه مرورگر عمودی بندازد ، خیلی بهتر از این است که مرورگر افقی بندازد . ( معمولا زمانی که مرورگر افقی می اندازد ، خیلی اعصاب خوردکن است )