ورود

View Full Version : خبر: نسخه ی 1.0 Google Chrome منتشر شد

Mehdi Asgari
شنبه 23 آذر 1387, 00:55 صبح
http://googleblog.blogspot.com/2008/12/google-chrome-beta.html
منبع: http://osnews.com/story/20641/Google_Tears_Beta_Label_Off_Chrome_Releases_1_0

shahroozmj
یک شنبه 24 آذر 1387, 02:17 صبح
امیدوارم باگ نداشته باشه در ضمن لینک دانلودش بزار برامون

h.jaza
یک شنبه 24 آذر 1387, 15:38 عصر
سلام دوستان
خوب این فایلی رو که ضمیمه کردم، فایل 476 کیلو بایتی ای هست که خود سایت گوگل به عنوان فایل باینری دانلود و نصب کروم گذاشته. به این معنا که بعد از دانلودش، تازه میره سراغ دانلود خود کروم. و البته دیگه چک نکردم که وسیه دانلود این هم آیا با ما (ایران) مشکل دارن یا نه.

اگر مشکل داشت بگین تا راه حل مناسبی هم وسه ی اون ارائه کنیم.

به غیر از این یه سری هم این سایت (http://www.filehippo.com) بزنید، بد نیست.

h.jaza
یک شنبه 24 آذر 1387, 15:47 عصر
در ضمیمه ی اینجا هم، لینک تورنتش رو وستون گذاشتم.

البته می دونم می دونید که وسه ی باز کردنش به نرم افزارهای P2P مثل uTorrent احتیاج هست.

Hossein Bazyan
یک شنبه 24 آذر 1387, 17:37 عصر
سلام
از همان اوایل معرفی کروم ، من آن را دانلود کردم. براوزر خوبی است اما برای من مشکل داره نمیدانم ار دوستان کسی هم به این مشکل برخورد کرده یا نه ؟
بعد از گذشت یه مدت مثلا یکربع تا نیم ساعت سیستم به حدی مشغول و پر صرو صدا میشود که صدای فن به شکل زیادی افزایش پیدا یند و سیستم خود به خود کار میکند در حالیکه هیچ برنامه ای را در حال اجرا ندارم. فقط براوزر کروم!
حال همین کار را با فایرفاکس و ie ندارم.
من از یه جایی خواندم ( منبع یادم نیست) که گوگل اطلاعات از سیستم را جمع آوری کرده و میفرستد. و حتی در مقاله نوشته بود که این اطلاعت بنا به درخواست cia جمع آوری میشود.

Behrouz_Rad
یک شنبه 24 آذر 1387, 17:50 عصر
من از یه جایی خواندم ( منبع یادم نیست) که گوگل اطلاعات از سیستم را جمع آوری کرده و میفرستد. و حتی در مقاله نوشته بود که این اطلاعت بنا به درخواست cia جمع آوری میشود.

یه Sniffer نصب کن ببین این مطلب حقیقت داره یا نه.

Hossein Bazyan
یک شنبه 24 آذر 1387, 17:52 عصر
یه Sniffer نصب کن ببین این مطلب حقیقت داره یا نه.
سلام
میشه بیشتر توضیح بدی؟
sniffer چیست و چگونه نصب وکنترل کنم ؟
مزسی

sang9111
یک شنبه 24 آذر 1387, 23:46 عصر
sniffer نرم افزاری است که شبکه رو شنود می کنه و بسته ها رو در هنگام ارسال و دریافت از روی شبکه می دزده یه نوع جاسوسی که خیلی به درد می خوره به شدت
به خاطر همین اطلاعات در شبکه رمز میشه البته بعضی از رمزها بعد از دزدی اطلاعات شکسته میشن که کاره سختی ولی امکان داره
از اسنیفر های مشهور می تونم بهت اترنال و cain رو معرفی کنم
یه زمانی میشد باهاش بلاگفا رو اسنیف کرد و پسورد ها رو در آورد البته نمی دونم واقعا این کارو کردن یا فقط یک بلوف بود:لبخند:

sang9111
دوشنبه 25 آذر 1387, 00:07 صبح
حجم این مرورگر می تونه مشکوک باشه
8.4 مگابایت با توجه به امکانات محدود این مرورگر در برابر مرورگرهای پر امکانات(یک دهم اپرا هم امکانات نداره) دیگه می تونه ناشی از 2 چیز باشه :
1: ضعف برنامه نویسی
2: کدهای غیر ضروری (ابزار جاسوسی در حد پیشرفته و کاملا سازمان دهی شده نه یک بکدور ساده)
که از شرکتی مثل گوگل مورد اول بعیده و مورد دوم محتمل تره
به باز بودن کد ها هم نمیشه اطمینان کرد
مگه ما می خوایم اون کامپایل کنیم حجمش مقایسه کنیم
گوگل ابزارهای خاص خودش داره
مشکوکه!!!!!:شیطان:

sang9111
دوشنبه 25 آذر 1387, 00:53 صبح
نمی دونم برا چی فایل کامل نصب مرورگر باز نمیشه برای من کسی مشکل مشابه منو داره ؟:افسرده:

Mehdi Asgari
دوشنبه 25 آذر 1387, 01:25 صبح
کدهای غیر ضروری (ابزار جاسوسی در حد پیشرفته و کاملا سازمان دهی شده نه یک بکدور ساده)
اگه گوگل می خواست از این کارا بکنه نیاز به مرورگر نداشت ، همینجوریش هم ابزار لازم رو داره

از اسنیفر های مشهور می تونم بهت اترنال و cain رو معرفی کنم
اترال مدت هاست تغییر نام داده به وایرشارک (Wireshark (http://www.wireshark.org/))

sang9111
دوشنبه 25 آذر 1387, 01:28 صبح
این انگار پرتابل این چه کاری گوگل کرده مگه سیستم ما چقدر توان داره (البته اونم برای ما ایرانی ها نذاشته که برای سیستم قوی ها گذاشته) نامرد
سیستم من هلاک شد نتونست (شاید حجمشم به خاطر این باشه)

sang9111
دوشنبه 25 آذر 1387, 01:37 صبح
نه تا اونجا که من می دونم گوگل همچین نرم افزار عمومی و پر استفاده ای مانند یک مرورگر نداره گوگل دسکتاپ و... زیاد عمومی و پر استفاده نیستن
هیچ چیزی برای جاسوسی بهتر از یک پایگاه برای در کامپیوتر هدف نیست چه چیزی بهتر از مروگر که خیلی پر استفاده است و مهمتر خیلی عمومی است همه استفاده می کنن
گوگل قبلا هم ثابت کرده در خیانت به کاربرانش چیزی کم نمی زاره:شیطان:
از همکاری های گسترده با سیا که دیگه گندش همه جا رو گرفته
اگه این کار نمی کرد به این بزرگی نمی زاشتن بشه
واقعا وقتی به عبارت"
This product is not available in your country
برمی خورم ناراحت شدم این نشان همکاری گسترده است

در مورد اسنیفر هم مدت هاست با این ابزار ها کار نکردم
اترال یکی از بهترین ها بود و فکر کنم کد بازم بود خیلی خوب بود

Parham.D
دوشنبه 25 آذر 1387, 07:37 صبح
براي من عجيب است كه وقتي اين نرم افزار را براي ما غير قابل دسترس ‏كردند، چرا با هزار ترفند و تردستي مي‏خواهيم آن را دور بزنيم و قانون را بشكنيم؟ فكر كنم به اندازه كافي از نرم‏افزارهاي قفل شكسته استفاده كرده‏ايم و با اين كار به ديگران آسيب رسانده باشيم. اينطور نيست؟ ما حتي به برنامه‏هاي داخلي هم رحم نمي‏كنيم! فراموش نكنيم كه همه ما برنامه نويس هستيم و شايد روزي به سر ما هم بيايد.

اميدوارم اين پست به دليل نامربوط بودن پاك نشود. بلكه اين گونه تاپيكها مورد دقت بيشتر قرار گيرد.

با سپاس از بزرگواران. گستاخي من را ببخشيد.

sang9111
دوشنبه 25 آذر 1387, 10:04 صبح
براي من عجيب است كه وقتي اين نرم افزار را براي ما غير قابل دسترس ‏كردند، چرا با هزار ترفند و تردستي مي‏خواهيم آن را دور بزنيم و قانون را بشكنيم؟ فكر كنم به اندازه كافي از نرم‏افزارهاي قفل شكسته استفاده كرده‏ايم و با اين كار به ديگران آسيب رسانده باشيم. اينطور نيست؟ ما حتي به برنامه‏هاي داخلي هم رحم نمي‏كنيم! فراموش نكنيم كه همه ما برنامه نويس هستيم و شايد روزي به سر ما هم بيايد.

اميدوارم اين پست به دليل نامربوط بودن پاك نشود. بلكه اين گونه تاپيكها مورد دقت بيشتر قرار گيرد.

با سپاس از بزرگواران. گستاخي من را ببخشيد.

در مورد کرک نرم افزارهای پولی این حرف درسته ولی این گوگل به خاطر بی ادبی داره این کار و می کنه یعنی نمی دونه کاربری که بخواد می تونه به راحتی برنامه رو گیر بیاره این بیشتر یک اقدام نمادین در توهین به همه ایرانی ها است
چرا سرچ به روی ما نمی بنده چون پول داره براش و دسترسی سخت میشه

foadkhalaj
دوشنبه 25 آذر 1387, 10:23 صبح
از شما دوستان بعید است
1.وقتی باند تروجان نویس روسی تروجانی طراحی کرده که با باز کردن صفحه وب بر روی سیستم نصب می شود و با تغییر چهره از دست فایروال و آنتی وایروس فرار می کند یعنی گوگل این توانایی را ندارد؟باید حتما لقمرو دور سرش می گردوند
2.گوگل از جلوه های گرافیکی زیاد استفاده می کند ، من که این برنامرو تازه می خوام نصب کنم ولی بعید نیست که اینم اینجوری باشه
3.اگه می خواست برای سیا مفید باشه باید دانلودشو برای ایرانیان آزاد می گذاشت
4.زمانی که شما از برنامه های دیگر گوگل مثل : پیکاسا ، گوگل ارس و گوگل دسکتاپ استفاده نمیکنید دلیل این نیست که کل مردم دنیا استفاده نمیکنند

Mehdi Asgari
دوشنبه 25 آذر 1387, 10:35 صبح
گوگل قبلا هم ثابت کرده در خیانت به کاربرانش چیزی کم نمی زاره
از همکاری های گسترده با سیا که دیگه گندش همه جا رو گرفته
منبع ؟

واقعا وقتی به عبارت"
This product is not available in your country
برمی خورم ناراحت شدم این نشان همکاری گسترده است
http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=368514&postcount=7

نه تا اونجا که من می دونم گوگل همچین نرم افزار عمومی و پر استفاده ای مانند یک مرورگر نداره
پراستفاده تر از gmail ؟ در صورت نیاز به جاسوسی نیازی به نصب مرورگر نیست ، با توجه به اعتمادی که مردم به سرویس جستجو و ایمیل گوگل دارن ، همین دو تا به تنهایی کافی ان

Parham.D
دوشنبه 25 آذر 1387, 11:01 صبح
امان از تئوري توطعه كه ايران را فرا گرفته و واي به حال ما جوانها كه گرفتارش مي‏شويم. من نميدونم چرا دوستان عزيز داستان را پليسي كرديد؟

1- بي ادبي نيست، قانون است. من و شما كه ويندوز كرك شده استفاده ميكنيم بي ادب نيستيم؟
2- Google Talk و پيكاسا كه براش پول نداره، اما براي من و شما آزاد گذاشته. Google كه ارث پدر من نيست كه براش تكليف روشن كنم. چرا از پولدار شدن google ناراحت هستيم؟ چون خودمون نداريم؟
3- دليل و مدرك بياوريد كه گوگل با سيا همكاري كرده. "كي؟ كجا؟ چرا؟ با كدام پرونده؟ چه زمان؟" لطفا منبع بديد.

3-

Hossein Bazyan
دوشنبه 25 آذر 1387, 11:29 صبح
امان از تئوري توطعه كه ايران را فرا گرفته و واي به حال ما جوانها كه گرفتارش مي‏شويم. من نميدونم چرا دوستان عزيز داستان را پليسي كرديد؟

1- بي ادبي نيست، قانون است. من و شما كه ويندوز كرك شده استفاده ميكنيم بي ادب نيستيم؟
2- Google Talk و پيكاسا كه براش پول نداره، اما براي من و شما آزاد گذاشته. Google كه ارث پدر من نيست كه براش تكليف روشن كنم. چرا از پولدار شدن google ناراحت هستيم؟ چون خودمون نداريم؟
3- دليل و مدرك بياوريد كه گوگل با سيا همكاري كرده. "كي؟ كجا؟ چرا؟ با كدام پرونده؟ چه زمان؟" لطفا منبع بديد.

3-
سلام
دوست عزیز نه ما دشمن گوگل و غیره هستیم و نه شما هم مدافع و سینه چاک آن. من مقاله ای رو قبلا در یکی از وب سایتهای هلند ( منبع هلندی بود) خواندم که این مطلب رو نوشته بود . حال من اومدم بحث رو باز کردم تا دوستان نظر بدهند و تجربیات خودشان را بیان کنند. برای من این اتفاق افتاده که اگر براوزر کروم ( فقط براوزر نه دسکتاپ و غیره ) رو فعال کنم و کامپیوتر را به حال خودش بذارم ( یعنی هیچ کاری باهاش نکنم ) بعد از مدتی کامپیوتر شروع به کار کرده بطوریکه صدای فن هم بلند میشه ) اما در مورد سایر براوزرها به این شکل نیست . حالا از برنامه نویسی بده ، از جاسوسیه از جی میتونه باشه نمیدونم. این تجربه منه. در ضمن اگر قرار به جاسوسی باشه هیچ جا بهتر از براوزر نیست. در براوزر انواع و اقسام یوزر نامها و پسوردها ، اطلاعات بانکی، ایمیل آدرس و خلاصه همه چیز تایپ میشه اما آیا در گوگل دسکتاب شما ایمل تایپ میکنید یا اطلاعات شخصی وارد میکنید یا کدهای بانکیتان رو مینویسید؟
به هر حال دوستان خواهشا نه مطلب رو سیاسی کنند و نه به همدیگر بی احترامی کنیم .
سایت ، سایتی علمی برای تبادل اطلاعات علمی.

illegalyasync
دوشنبه 25 آذر 1387, 13:15 عصر
این بیشتر یک اقدام نمادین در توهین به همه ایرانی ها است
چرا سرچ به روی ما نمی بنده چون پول داره براش و دسترسی سخت میشه

در كمال ادب و احترام به همه ايراني‌ها كه از توهم اقدامات نمادين خودشون و سايرين رو ديگه خفه كردن :
بر خلاف كشور ما اغلب كشورها براي رفتارهاي آنلاين يه سري قانون و Regulation دارن . مثلا تو آلمان انتشار ابزارها Hacking ممنوع شده يا تو فرانسه اگر كسي با اينترنت بيسيم مجاني شما خلاف بكنه شريك جرميد . دارم مثال ميزنم . وجود قانون يه امر بديهي در كشورهاي توسعه يافته هست . يكي از قوانين موجود در امريكا عدم انتقال فناوريهاي استراتژيك به كشورهائي مثل ايران هست . حالا كمپانيهاي بزرگ ميان و تصميم ميگيرن كه آيا محصولاتشون شامل اين قانون ميشه يا نه و اگر FBI يقه اونها رو گرفت ميتونن توجيه كنن يا خير . محدود كردن دسترسي ايران به نرم افزارهائي مثل جاوا و اوراكل و خيلي چيزهائي ديگه نتايج كوچكي از سياستهاي كلان شركتهائي هستش كه مالك اونا هستن . مثلا تو هيئت مديره يكبار اين مسئله مطرح و تصميم گيري ميشه . گوگل هم بعضي از دسترسيهاشو براي ايران بسته . اونها احمق نيستن و ميدونن كه ما از اين خدمات به هر حال استفاده ميكنيم . ولي يه جزء قانوني كوچك مثل محدود كردن دسترسي خودش يه هدف نيست . قسمتي از يه سياست بزرگ هست كه شايد دركش با نگاه از پائين راحت نباشه .

اين تخيلات مسخره كه گوگل داره از كسي جاسوسي ميكنه رو بگذاريد كنار . من خيلي تعجب ميكنم وقتي اينجور حرفها رو ميخونم . يعني واقعا معدل آدمها خيال ميكنن كه ممكن هست روي يك كامپيوتر اسناد محرمانه نظامي يا امنيتي باشه ، به اينترنت وصل باشه ، برنامه گوگل روش در حال اجرا باشه و اين اتفاق اونقدر طول بكشه كه اطلاعات با ارزش مستقيما سرقت بشه و به دست فلان سازمان جاسوسي برسه ؟ كمي فكر كردن گاهي بد نيست .

راستي . من خيلي وقته از Chrome استفاده ميكنم . يه سري ايراد جزئي داره ولي در كل فوق العاده سريعه و اشتهاي بلعيدن حافظه اش خيلي كمتر از فايرفاكسه . البته وقتي با سافاري ( روي اپل ) تست مقايسه سرعت ميكنم هنوز كندتره و حافظه بيشتري مصرف ميكنه اما بازم خوبه . حركت گوگل در استفاده از وبكيت اپل قشنگ بود .

sang9111
دوشنبه 25 آذر 1387, 18:22 عصر
!!!!!!!:متعجب:
به خدا کم آوردم به شدت چه قدر طرفدار داره من تسلیمم
من نگفتم دیگر محطولاتش استفاده نمی شه من گفتم همگانی نیست
من نگفتم 100% اینطوری گفتم میشه مشکوک بود
شماها مگه شک دارید که گوگل و یاهو از کاربرانشان سو استفاده می کنن
2 3 سال پیش گوگل ایمیل یک خبرنگار چینی رو در اختیار دولت چین قرار داد و اون بیچاره به خاک سیاه نشست اعدام شد نمی دونم این قضیه که اصلا مشهوره
یاهو هم از این دست کم نداره
حالا گوگلی که به چین کمک می کنه به سیا کمک نمی کنه
هر چی ایمیل می زنیم الان در دتا سنتر سیا هست
یه چیزای دیگه هم شنیدم که می تونه درست باشه که اینجا جای بحث نداره
اینا مشکوک فکر کردن نیست اینا یک واقعیت

اما در مورد بی ادبی گوگل آره ما ایرانی ها هم کاره زشتی می کنیم که دزدی نرم افزار می کنیم چه ربطی به رفتار گوگل داره
با دولت ما مشکل داره چرا سره کاربر ایرانی خالی می کنه
نمیدونم شما اهداف سازمانی NSA که به طوز خلاصه در یه جا نوشته شده بود رو خوندید میگه ما باید از هر فردی در دنیا اطلاعات داشته باشیم
وقتی بحث کشف ترور میشه اینا سر 1 ساعت زودتر با هم رقابت می کنن رقابت جاسوسی الکترونیک
ساده فکر می کنید منم همیشه با خودم می گفتم این همه اطلاعات کگه میشه دست یک سازمان باشه چه دتا سنتری می خواد ولی بعدا فهمیدم میشه خوبم میشه
مثلا اینا کروم به روی ما ببندن ما از تکنیک های علمی عقب می یوفتیم
الان پیشرفته تر از اینا رو هم می دزدیم چه برسه به جاوا و اوراکل غیره
این شامل تکنیک های حساس تری میشه
برای پیشرفت تا می تونی باید از سیاست فاصله بگیری سیاست ولش به ما چه

h.jaza
دوشنبه 25 آذر 1387, 18:56 عصر
خوب از این حرف های سیاسی که بگذریم، من در این لینک (http://cid-886087a2b2b7834a.skydrive.live.com/self.aspx/Public/chrome%7C_installer.rar) فایل 8.5 مگی ستاپ کروم رو وستون آپلود کردم.
اگر می خواین که مامورین سیا هر چه زودتر به اطلاعات فوق محرمانه ی شما دسترسی پیدا کنن، حتما دانلودش کنید و نصبش کنید.

البته جدا از شوخی خیلی از مسائل مطرح شده، صحت داره ولی نه برای همه. بلکه در دید کلی، برای دو تبپ افراد: اشخاص خاص (سیاسیون و اطلاعاتیون و ...) و کلا سایر افرادی که وارد فاز جستجوییه خاصی میشن. که البته در همین حد بسنده می کنم.

Hossein Bazyan
دوشنبه 25 آذر 1387, 20:18 عصر
!!!!!!!:متعجب:
به خدا کم آوردم به شدت چه قدر طرفدار داره من تسلیمم
من نگفتم دیگر محطولاتش استفاده نمی شه من گفتم همگانی نیست
من نگفتم 100% اینطوری گفتم میشه مشکوک بود
حالا گوگلی که به چین کمک می کنه به سیا کمک نمی کنه
هر چی ایمیل می زنیم الان در دتا سنتر سیا هست
یه چیزای دیگه هم شنیدم که می تونه درست باشه که اینجا جای بحث نداره
اینا مشکوک فکر کردن نیست اینا یک واقعیت

نمیدونم شما اهداف سازمانی NSA که به طوز خلاصه در یه جا نوشته شده بود رو خوندید میگه ما باید از هر فردی در دنیا اطلاعات داشته باشیم
وقتی بحث کشف ترور میشه اینا سر 1 ساعت زودتر با هم رقابت می کنن رقابت جاسوسی الکترونیک
ساده فکر می کنید منم همیشه با خودم می گفتم این همه اطلاعات کگه میشه دست یک سازمان باشه چه دتا سنتری می خواد ولی بعدا فهمیدم میشه خوبم میشه

سلام
قدرتهای بزرگ بیخودی بزرگ نمیشن یا اینکه فقط با حرف که یزرگ نمیشن.
دو مرکز خیلی بزرگ در کل دنیا برای ردیابی تلفنهای مشکوک متعلق به آمریکا وچود داره که یکی از اون مراکز در اروپاست. این مراکز خیلی بزرگ و پیچیده هستند. هر صحبتب که از هر نوع تلفنی بیرون میاد یا داخل میشه باید از این سنترها بگذره و این مراکز به همه زبانها به کلماتی مخصوص حساس هستند. مثلا کلمه ترور، بمب و غیره اگر بین دو نفر این کلمات رد وبدل بشه حتما شماره تلفنها و صحبتها و تاریخ و زمان دقیق ثبت شده و به دقت کنترل میشود.
این یکی دیگه از اون حرفها نیست . من شخصا گزارش آن را از تلویزیون دولتی هلند دیده ام.
حال کنترل ایمیل و اطلاعات شخصی که به پیچیدگی تلفن و چت رومها نیست پس چرا کنترل نکنند؟ البته شاید اطلاعات کاربرانی مانند مامهم نباشه اما خیلی مواقع در اخبار میشنویم که گفتگوی فلان مسئول فلان دولت شنود شد. یا همین امسال دولت آلمان از دولت افغانستان برای کنترل ایمیل یکی از وزرای افغانستان معذرت خواهی نمود.

sang9111
دوشنبه 25 آذر 1387, 20:39 عصر
این حرفا واقعیت و خیال هم نیست ما که مهم نیستیم بزار اینقدر بدزدن پدرشون درآد:لبخند:
می گم ماله من که عیب می گیره اگه کسی استفاده کرده از کیفیتش بگه سرعتش تو دلم موند:افسرده:

vcldeveloper
سه شنبه 26 آذر 1387, 00:41 صبح
اين تخيلات مسخره كه گوگل داره از كسي جاسوسي ميكنه رو بگذاريد كنار . من خيلي تعجب ميكنم وقتي اينجور حرفها رو ميخونم . يعني واقعا معدل آدمها خيال ميكنن كه ممكن هست روي يك كامپيوتر اسناد محرمانه نظامي يا امنيتي باشه ، به اينترنت وصل باشه ، برنامه گوگل روش در حال اجرا باشه و اين اتفاق اونقدر طول بكشه كه اطلاعات با ارزش مستقيما سرقت بشه و به دست فلان سازمان جاسوسي برسه ؟ كمي فكر كردن گاهي بد نيست .
فارغ از اینکه گوگل چه میزان اطلاعاتی از کاربران سرویس های مختلف خودش جمع آوری میکنه، یا اینکه این اطلاعات را با چه افراد یا سازمان هایی به اشتراک میزاره، این تفکر که چون در سیستم من اطلاعات فوق محرمانه وجود نداره، پس لزومی نداره کسی از من جاسوسی بکنه، تفکر صد درصد غلطی هست؛ چون از نظر شخصی، من می توانم یک تروریست بالقوه باشم، یا آنکه اطلاعاتی در سیستم خودم داشته باشم که دوست ندارم دیگران از آن مطلع شوند. وجود اینگونه اطلاعات از نظر یک دستگاه اطلاعاتی یعنی ضعف، و وجود این ضعف به معنی آن است که در صورت لزوم، می توان با تکیه بر آن اطلاعات محرمانه از من اخاذی کرد، یا من را وادار به انجام کاری برخلاف میلم کرد. از دیدگاه ملی، در صورت گردآوری حجم مناسبی از این اطلاعات از افراد مختلف، و آنالیز آنها، می توان به شاخص هایی درباره آن جامعه رسید که می توانند در پیش بینی رفتارهای آن جامعه در صحنه های خاص، مفید واقع شوند. پس اگر من آدم نظامی نیستم، یا به شخصیت مهمی هم در نظام دسترسی ندارم، و سرم به کار خودم گرم هست، دلیلی نمیشه که یک سیستم اطلاعاتی از من غافل بشه.

Parham.D
سه شنبه 26 آذر 1387, 07:58 صبح
فارغ از اینکه گوگل چه میزان اطلاعاتی از کاربران سرویس های مختلف خودش جمع آوری میکنه، یا اینکه این اطلاعات را با چه افراد یا سازمان هایی به اشتراک میزاره، این تفکر که چون در سیستم من اطلاعات فوق محرمانه وجود نداره، پس لزومی نداره کسی از من جاسوسی بکنه، تفکر صد درصد غلطی هست؛ چون از نظر شخصی، من می توانم یک تروریست بالقوه باشم، یا آنکه اطلاعاتی در سیستم خودم داشته باشم که دوست ندارم دیگران از آن مطلع شوند. وجود اینگونه اطلاعات از نظر یک دستگاه اطلاعاتی یعنی ضعف، و وجود این ضعف به معنی آن است که در صورت لزوم، می توان با تکیه بر آن اطلاعات محرمانه از من اخاذی کرد، یا من را وادار به انجام کاری برخلاف میلم کرد. از دیدگاه ملی، در صورت گردآوری حجم مناسبی از این اطلاعات از افراد مختلف، و آنالیز آنها، می توان به شاخص هایی درباره آن جامعه رسید که می توانند در پیش بینی رفتارهای آن جامعه در صحنه های خاص، مفید واقع شوند. پس اگر من آدم نظامی نیستم، یا به شخصیت مهمی هم در نظام دسترسی ندارم، و سرم به کار خودم گرم هست، دلیلی نمیشه که یک سیستم اطلاعاتی از من غافل بشه.

به عنوان يك نظريه كه ممكن است گاهي صحت هم داشته باشد، صحيح است. اما به نظر من با منطق جور در نمي‏آيد. در ده‏ها كشور، ميليونها ميليون نفر در حال كار با اينترنت هستند كه اين مي‏شود ميلياردها اطلاعات، كه روز به روز هم بيشتر مي‏شود. و البته دو و يا سه سد ديگر هم وجود دارد. يكي قوانين حفاظت از حقوق اطلاعات شخصي ديگران، رمز دار بودن بسياري از اطلاعات و فايروالهاي مختلف. روي اين حساب سازمانهاي جاسوسي با ميلياردها اطلاعات روبرو هستند، هم آنهايي كه رد و بدل مي‏شوند و هم آنهايي كه در هارد ديسك ها جا خوش كردند. كه هر دو مهم هستند. در اين سيستم هيچ كامپيوتري حذف نمي‏شود، چون هر لحظه ممكن است يا خود كاربر تروريست شود و يا اينكه يك تروريست از آن استفاده كند!! واقعا باعقل من جور در نمي‏آيد كه سازمانهاي جاسوسي وقت و سرمايه خود را مصرف كنند براي اينچنين كاري. يك مسئله ديگر اينكه من نفهميدم كه چرا دستگاه‏هاي اطلاعاتي با اين اطلاعات از ديگران اخاذي كنند؟؟!!

illegalyasync
سه شنبه 26 آذر 1387, 08:51 صبح
از دیدگاه ملی

به مطلبي كه سعي كردي توضيحش بدي ميگن جمع آوري انبوه . واقعيت بديهي شماره يك اينه كه اين كار با "جاسوسي" متفاوت هست . جمع آوري انبوه رو ميشه با خوندن روزنامه ها ، ديدن تلويزيون ، بررسي انتخابات ها ، مشاهده پوشش و هر چيز ديگري انجام داد ، من جمله ارزيابي اطلاعات موجود روي روي اينترنت مثلا سرچ هائي كه ما ميكنيم . اين اسمش جاسوسي نيست . اينكه ممكنه اطلاعات جمع شده از جمع آوري انبوه كاركرد امنيتي داشته باشن قابل نفي نيست ، اما اين توهم كه چون ممكنه بشه جمع آوري انبوه كرد ، پس "ضرورتا" داره "جاسوسي" هم انجام ميشه نتيجه گيري غلط و غير منطقي اي هست .

اما به نظر من با منطق جور در نمي‏آيد. در ده‏ها كشور، ميليونها ميليون نفر در حال كار با اينترنت هستند كه اين مي‏شود ميلياردها اطلاعات، كه روز به روز هم بيشتر مي‏شود

دقيقا همينطوره . خيلي از اظهار نظرهائي كه آدم در اين مورد ميبينه متاثر از تخيل يا ديدن فيلمهائي هست كه با واقعيت فاصله زيادي دارن . "معني‌دار كردن" اطلاعات از جمع آوريش مهمتره . براي "جاسوسي" هيچ صاحب عقل سليمي از منابع يك Corporation استفاده نميكنه . تفاوت قائل شدن بين روشهاي مختلف جمع آوري اطلاعات و ارزشي كه هر كدوم ميتونن داشته باشن خيلي مهمه .

sang9111
سه شنبه 26 آذر 1387, 13:57 عصر
به عنوان يك نظريه كه ممكن است گاهي صحت هم داشته باشد، صحيح است. اما به نظر من با منطق جور در نمي‏آيد. در ده‏ها كشور، ميليونها ميليون نفر در حال كار با اينترنت هستند كه اين مي‏شود ميلياردها اطلاعات، كه روز به روز هم بيشتر مي‏شود. و البته دو و يا سه سد ديگر هم وجود دارد. يكي قوانين حفاظت از حقوق اطلاعات شخصي ديگران، رمز دار بودن بسياري از اطلاعات و فايروالهاي مختلف. روي اين حساب سازمانهاي جاسوسي با ميلياردها اطلاعات روبرو هستند، هم آنهايي كه رد و بدل مي‏شوند و هم آنهايي كه در هارد ديسك ها جا خوش كردند. كه هر دو مهم هستند. در اين سيستم هيچ كامپيوتري حذف نمي‏شود، چون هر لحظه ممكن است يا خود كاربر تروريست شود و يا اينكه يك تروريست از آن استفاده كند!! واقعا باعقل من جور در نمي‏آيد كه سازمانهاي جاسوسي وقت و سرمايه خود را مصرف كنند براي اينچنين كاري. يك مسئله ديگر اينكه من نفهميدم كه چرا دستگاه‏هاي اطلاعاتي با اين اطلاعات از ديگران اخاذي كنند؟؟!!
[/RIGHT]
متاسفانه ما همه چیز با اطلاعات و امکانات خودمون مقایسه می کنیم در صورتی NSA سال ها از ما جلوتر و پول وحشتناکی برای توسعه امکاناتش داره
دیگه فکر می کنم همه شما می دونید دولت آمریکا می خواست مجوز شنود تلفن ها و موبایل ها ایمیل ها و.... 300 میلیون!!!!! آمریکایی رو از سنا بگیره
300 ملیون شوخی نیست این به وسیله افراد نیست به وسیله کامپیوتر ها است وقتی می تونه همچین کاری کنه کارهای دیگه بعید نیست
من یه زمانی با خودم می گفتم اگه خیال کنم آمریکا این کار و می کنه بیمار روانی شدم ولی بعدا فهمیدم سال هاست این کار و می کنه و فهمیدم من بیمار نیستم این یک واقعیت
البته پذیرفتنش سخته ولی یه واقعیت
بودجه این سازمان ها چند برابر بودجه کل ملی ایران است یه کشور با کمتر از بودجه اینا سر زده می شه دیگه فکرشو بکن

Nima_NF
سه شنبه 26 آذر 1387, 15:47 عصر
ویندوزی که هیچ چیزش مشخص نیست و همه از آن استفاده می کنند اصلا برای شما تعجب انگیز و مشکوک نیست بعد یک پروژه کدباز و مجانی برایتان این همه بحث های تخیلی دارد!
اگر از چیزی شکل دارید یا می ترسید یا از آن استفاده نکنید یا اگر کدباز است خودتان پروژه را بگیرید و کامپایل کنید بعد استفاده کنید... (لازم به ذکر است که به شخصه اصلا از عمل ساخت browser توسط گوگل خوشحال نشدم و هیچ تمایلی هم به استفاده از آن ندارم، چون تنها زحمت آن برای برنامه نویسان و سازندگان وب هست که از فردا باید برای این browser جدید نیز سایت یا برنامه خود را دوباره ویرایش کنند، البته اگر بکنند)

بهتر هست از این بحث های تخیلی که به کار کسی هم نمی آید بیرون بیاییم کمی در مورد مطالب مفید تر بحث کنیم.

دوستی سوال زیر را پرسید:

نرم افزارهاي شركت گوگل همچون picasa و Google Chrome داراي واسط كاربري زيبا و سبكي هستند كه واقعا از لحاظ اجرايي سريع هستند ، من مي خواستم بدانم كه برنامه هايي از اين دست با چه زباني و در چه محيط برنامه نويسي طراحي شده اند ؟که چون دیدم مطالب ممکن هست برای دوستان جالب باشد در اینجا هم قرار می دهم:

google chrome از دو پروژه V8 و WebKit استفاده می کند که در آن V8 همان JavaScript Engine هست.
هر دوی این پروژه ها با ++C نوشته شده اند. که در Webkit از Cygwin استفاده شده است.

- در ویندوز با Visual C++2005
- در Mac با Xcode
- در لینوکس با gcc و سایر موارد برای python , perl , ...

در Chromium (همان پروژه google chrome ) در linux و Mac OS همچنان بخش گرافیکی چندان طراحی نشده (فعلا با Skia ) و از بین گزینه های GTK و Qt قرار است از GTK برای آن استفاده کنند.

picasa هم در نسخه ویندوز از Win32 API استفاده کرده است و در نسخه لینوکس از پروژه wine برای اجرا استفاده شده است.

لینک های مرتبط:

http://code.google.com/p/v8/

http://dev.chromium.org/developers/h...etting-started (http://dev.chromium.org/developers/how-tos/getting-started)

http://webkit.org/building/tools.html

http://code.google.com/p/chromium/wi...ldInstructions (http://code.google.com/p/chromium/wiki/MacBuildInstructions)

http://dev.chromium.org/developers/faq

http://cygwin.com/

vcldeveloper
سه شنبه 26 آذر 1387, 17:29 عصر
به عنوان يك نظريه كه ممكن است گاهي صحت هم داشته باشد، صحيح است. اما به نظر من با منطق جور در نمي‏آيد. در ده‏ها كشور، ميليونها ميليون نفر در حال كار با اينترنت هستند كه اين مي‏شود ميلياردها اطلاعات، كه روز به روز هم بيشتر مي‏شود. و البته دو و يا سه سد ديگر هم وجود دارد. يكي قوانين حفاظت از حقوق اطلاعات شخصي ديگران، رمز دار بودن بسياري از اطلاعات و فايروالهاي مختلف. روي اين حساب سازمانهاي جاسوسي با ميلياردها اطلاعات روبرو هستند، هم آنهايي كه رد و بدل مي‏شوند و هم آنهايي كه در هارد ديسك ها جا خوش كردند. كه هر دو مهم هستند. در اين سيستم هيچ كامپيوتري حذف نمي‏شود، چون هر لحظه ممكن است يا خود كاربر تروريست شود و يا اينكه يك تروريست از آن استفاده كند!! واقعا باعقل من جور در نمي‏آيد كه سازمانهاي جاسوسي وقت و سرمايه خود را مصرف كنند براي اينچنين كاري.
وقتی شبکه هایی مثل ECHELON (http://en.wikipedia.org/wiki/ECHELON)می تونند از سالها قبل موجود باشند، و ارتباطات مختلف را مانیتور کرده، و داده های مفیدی از آن جمع آوری کنند، به نظر شما الان جمع آوری و پردازش این حجم از اطلاعات خیلی سخت هست؟!

يك مسئله ديگر اينكه من نفهميدم كه چرا دستگاه‏هاي اطلاعاتي با اين اطلاعات از ديگران اخاذي كنند؟؟!!
اخاذی زمانی معنی میده که شما بخوای فردی را بکاری برخلاف میلش وادار کنی. مسلما یکی از بهترین روش ها برای این کار در اختیار داشتن یک سری اطلاعات محرمانه از آن فرد هست. مثلا همین فردی که چند وقت پیش اعدامش کردند و صدا و سیما هم خیلی روی اعدامش مانور داد، در اول کار بخاطر این حاضر به همکاری شد که یکسری اطلاعات محرمانه شخصی اش را براش رو کردند.

يكي قوانين حفاظت از حقوق اطلاعات شخصي ديگران، رمز دار بودن بسياري از اطلاعات و فايروالهاي مختلف.
در خیلی از کشورها، بخصوص آمریکا، بعد از 11 سپتامبر قوانین مربوط به حفاظت حریم شخصی افراد، به میزان بسیار زیادی تعدیل شد. با گذشت 7 سال، هنوز هم بسیاری از این قوانین تحت تاثیر فرمان ریاست جمهوری برای امنیت ملی ( USA Patriotic Act (http://en.wikipedia.org/wiki/USA_PATRIOT_Act))، نادیده گرفته میشند.
درباره رمزدار بودن اطلاعات هم می تونید رد الگوریتم های معروف رمزنگاری که متداول هستند را بگیرید، و ببینید چند تا از آنها سر از آژانس امنیت ملی آمریکا در میارند. همچنین می تونید به ماجراهایی مثل ماجرای شرکت Crypto AG (http://mediafilter.org/caq/cryptogate/) که به ایران هم مرتبط هست، مراجعه کنید.

illegalyasync
سه شنبه 26 آذر 1387, 17:56 عصر
نها زحمت آن برای برنامه نویسان و سازندگان وب هست که از فردا باید برای این browser جدید نیز سایت یا برنامه خود را دوباره ویرایش کنند، البته اگر بکنند

موتور پردازش HTML مرورگر Chrome همون وبكيت هست كه مدتهاست وجود داره و قبل از اپل هم توسط پروژه هاي مختلفي تو KDE استفاده ميشده ، چيز جديدي نيست . بطور كلي هر سايتي كه براي كاربران اپل سازگار شده با Chrome هم بخوبي كار ميكنه . من در اين مدت ناسازگاري خاصي نديدم و حداقل بر اساس تجربه شهودي خودم همه صفحات روي كروم به خوبي سافاري اپل نمايش داده ميشن

Parham.D
سه شنبه 26 آذر 1387, 21:39 عصر
متاسفانه ما همه چیز با اطلاعات و امکانات خودمون مقایسه می کنیم در صورتی NSA سال ها از ما جلوتر و پول وحشتناکی برای توسعه امکاناتش داره
دیگه فکر می کنم همه شما می دونید دولت آمریکا می خواست مجوز شنود تلفن ها و موبایل ها ایمیل ها و.... 300 میلیون!!!!! آمریکایی رو از سنا بگیره
300 ملیون شوخی نیست این به وسیله افراد نیست به وسیله کامپیوتر ها است وقتی می تونه همچین کاری کنه کارهای دیگه بعید نیست
من یه زمانی با خودم می گفتم اگه خیال کنم آمریکا این کار و می کنه بیمار روانی شدم ولی بعدا فهمیدم سال هاست این کار و می کنه و فهمیدم من بیمار نیستم این یک واقعیت
البته پذیرفتنش سخته ولی یه واقعیت
بودجه این سازمان ها چند برابر بودجه کل ملی ایران است یه کشور با کمتر از بودجه اینا سر زده می شه دیگه فکرشو بکن

دوست عزيز يك پرونده چند صد صفحه‏اي كه مورد قبول هم واقع نشد و هزاران بحث پيرامون آن انجام شد را نمي‏شود با يك جمله آمريكا اجازه شنود از سنا بگيرد را به عنوان دليل آورد. در ثاني اگر آنها ثروتمند هستند، مخارجان هم زياد است. آنها از ويندوزهاي كرك شده 1000 توماني استفاده نميكنند!! و مسئله مهمتر اين است كه دليلي براي اينچنين كاري وجود ندارد. اين از ذهن ما تراوش ميكند، همانطور كه سالها كرده.

بهتر هست از این بحث های تخیلی که به کار کسی هم نمی آید بیرون بیاییم کمی در مورد مطالب مفید تر بحث کنیم.

من هم همين رو مي‏گم، بحث من تخيل و جاسوسي نيست. من ميگم وقتي google استفاده از اين مرورگر را براي ما ممنوع كرده چرا اسرار به استفاده از آن داريم در حالي كه مرورگرهاي ديگر هستند و همگي خوب. مگر قوانين سايت نميگه كه به حقوق ديگران احترام بگذاريم. خب، حالا ويندوز اصلي نداريم، باشه كرك شده استفاده كنيم، اما شكستن حقوق همه چيز خوب نيست. همين. . .

وقتی شبکه هایی مثل ECHELON (http://en.wikipedia.org/wiki/ECHELON)می تونند از سالها قبل موجود باشند، و ارتباطات مختلف را مانیتور کرده، و داده های مفیدی از آن جمع آوری کنند، به نظر شما الان جمع آوری و پردازش این حجم از اطلاعات خیلی سخت هست؟!

هيچي . . .!!!

juve2008
سه شنبه 17 فروردین 1389, 07:25 صبح
خسته نباشی
هین الان من دارم با ورژن 4 کار میکنم
یکم به روز باشی بهتره.................

JaguarXF
سه شنبه 17 فروردین 1389, 08:19 صبح
سایتهای share point که ntlm authentication (http://en.wikipedia.org/wiki/NTLM) داشته باشند رو هر دفعه بعد از بسته شدن سشن قبلی که میخوام مجددا ویزیت کنم مجبور هستم مجددا یوزر پسورد رو وارد کنم و هم برای کروم و هم فایرفاکس همین طور هست . کمی گوگل کردن نحوه تغییرات کانفیگ فایل فایرفاکس که این مشکل رو حل کنه رو نشون داد ولی با اینترنت اکسپلولر مشکلی نداره . شاید به این خاطر که اون استاندارد خود ماکروسافت هست ...شاید

Hossein Bazyan
سه شنبه 17 فروردین 1389, 10:52 صبح
خسته نباشی
هین الان من دارم با ورژن 4 کار میکنم
یکم به روز باشی بهتره.................

سلام
ایشان به روز هستند شما به روز نیسیتد چوت تاریخ تاپیک رو نگاه نکردی
سه شنبه 26 آذر 1387, 15:56 عصر!!