ورود

View Full Version : گذاشتن combo روی یکی از فیلدهای DBGridEh

delafarin
شنبه 23 آذر 1387, 12:01 عصر
با سلام
من از کامپوننت Ehlib در برنامم استفاده کردم و روی فرمم یک DBGridEh1 قرار دادم حالا می خوام یکی از فیدهای موجود در DBGridEh1 یک combo داشته باشد باید چه کاری انجام دهم.

vcldeveloper
شنبه 23 آذر 1387, 17:08 عصر
اگر منظور اینه که یک سری گزینه برای انتخاب داشته باشه، خودش برای هر ستون امکان تعریف PickList و KeyList داره، که با کمک اینها می توانید یک ستون را بصورت ComboBox داشته باشید. اگر می خواید حتما یک Combox راکه از DBGridEh جداست، در داخل گرید نمایش بدید، روال کار با DBGrid معمولی فرقی نمیکنه. یعنی همانطور که یک کنترل را به DBGrid اضافه می کنید، می تونید همین کار را با EhLib هم انجام بدید. درباره اضافه کردن کنترل به DBGrid هم قبلا در سایت بحث شده.

delafarin
یک شنبه 24 آذر 1387, 10:33 صبح
اگر منظور اینه که یک سری گزینه برای انتخاب داشته باشه، خودش برای هر ستون امکان تعریف PickList و KeyList داره، که با کمک اینها می توانید یک ستون را بصورت ComboBox داشته باشید. اگر می خواید حتما یک Combox راکه از DBGridEh جداست، در داخل گرید نمایش بدید، روال کار با DBGrid معمولی فرقی نمیکنه. یعنی همانطور که یک کنترل را به DBGrid اضافه می کنید، می تونید همین کار را با EhLib هم انجام بدید. درباره اضافه کردن کنترل به DBGrid هم قبلا در سایت بحث شده.

===============================================
با تشکر از شما
ولی من می خواهم درون combo اطلاعات یک فیلد از جدول دیگر باشد.
در صورتی که PickList و KeyList اطلاعات آنرا خودمان وارد می کنیم.

vcldeveloper
یک شنبه 24 آذر 1387, 18:21 عصر
ولی من می خواهم درون combo اطلاعات یک فیلد از جدول دیگر باشد.
در صورتی که PickList و KeyList اطلاعات آنرا خودمان وارد می کنیم.
می تونید اطلاعات آن فیلد که در جدول دیگه هست را بصورت فیلد Lookup در این جدول تعریف کنید، بعد در Ehlib از LookupDisplayField استفاده کنید.

delafarin
چهارشنبه 27 آذر 1387, 00:58 صبح
می تونید اطلاعات آن فیلد که در جدول دیگه هست را بصورت فیلد Lookup در این جدول تعریف کنید، بعد در Ehlib از LookupDisplayField استفاده کنید.

-------------------------------------------------------
با سلام
آقای کشاورز استاد ارجمند آیا این روال بالا را واقعا عملی انجام دادید و شما combo را دیدید یا حدس میزنید که اینطور باشد تو رو خدا اگر عملی انجام دادید بگید آخه اشکال کار من کجاست والا به خدا منم تمام این مواردو انجام دادم ولی نشد . لطف می کنید اگر می تونید ، راهنمایی کنید که شما چه گزینه هایی رو انتخاب می کنید که combo ظاهر می شود .
البته ناگفته نماند من چندتا سوال دیگه هم پرسیده بودم طی دفعات قبل که عالی جواب دادید به هر حال اجر شما با خداوند.

vcldeveloper
چهارشنبه 27 آذر 1387, 01:58 صبح
آیا این روال بالا را واقعا عملی انجام دادید و شما combo را دیدید یا حدس میزنید که اینطور باشد
من از PickList و KeyList زیاد استفاده کردم، ولی LookupDisplayField را فقط بواسطه راهنمای EhLib میشناسم، و خودم تابحال باهاش کار نکردم.

behyii
یک شنبه 13 اسفند 1391, 15:46 عصر
من keylist رو نميدونم كجاست piklist هست اما key list نيست